Jump to content
Posted
Hepimize cocukken okula gitmek icin sicacik yatagimizdan kalkmak ölüm gibi gelirdi, yaniliyor muyum ? bakin gercekten de öylemis (:

O harfinden sonra gelen harf ö
K harfinden sonra gelen harf L
U harfinden sonra gelen harf ü
L harfinden sonra gelen harf M

Featured Replies

o ölüm dediğin okul belki ilerde senin hayatını kurtaracak farklında deilsin:S
  • Author
[quote name='BLUE' post='12163' date='Mar 28 2006, 11:47 AM']o ölüm dediğin okul belki ilerde senin hayatını kurtaracak farklında deilsin:S[/quote]

26 yaşındayım ve 8 yıldır çalışmaktayım sanırım artık benden geçti okul dönemleri... Yine de uyarın için teşekkürler (:
Öldürmese bile süründürüyo.Ayrıca derslerin insanlar üzerinde yan etkileri olabiliyo.Örneğin bende uyku yapıyo ders girmek :D

Edited by mlekor

Bende okula karşı olanlardan değilim, hayat kurtaracaktır doğrudur o ayrı konu ama harfler iyi denk gelmiş gerçekten daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. Belkide ikisini aynı cümlede kullanmadığım içindir :)
Çok süper bir tespit. Demek ki okula gitmeyip boş vakitlerimizde dilimiz üzerinde çalışmalar yaparsak böyle dahiyane şeyler (neyler?) bulabiliriz :P
Paylaşan arkadaşıma teşekkürler :)
[quote name='mlekor' post='12188' date='Mar 28 2006, 01:16 PM']Ayrıca derslerin insanlar üzerinde yan etkileri olabiliyo.Örneğin bende uyku yapıyo ders girmek :D[/quote]

aynen bende de ders girince ustume bi ağırlık cokuor sonra goz kapaklarım kapanmaya başLıor :lol:
[quote name='mavi' post='12234' date='Mar 28 2006, 04:56 PM']aynen bende de ders girince ustume bi ağırlık cokuor sonra goz kapaklarım kapanmaya başLıor :lol:[/quote]

aynen aynen aynen :D Ben ikinci öğretimim galiba ondandır :P

hmmm.lisede de öyleydi :rolleyes:
[quote name='mavi' post='12234' date='Mar 28 2006, 04:56 PM']aynen bende de ders girince ustume bi ağırlık cokuor sonra goz kapaklarım kapanmaya başLıor :lol:[/quote]

Sonra sonra yavaş yavaş gidiorum.. :lol: Bunun bi tek sorumlusu var oda wow.. :D
ya ben gecen hafta son derste uyuyakaldım rezil oldum :) (bide 2. ogretimiz) sonrasındada 1 hafta okulu astık nedeni biraz wow birazda kendimizden kaynaklı tabi :)
şaka bir yana okullar gerçekten ölüm yuvasına dönüşmüş demin izlediğim haberde bi anadolu lisesindeki kavga sonucu bir öğrenci boğazından bıçaklanarak ölmüş.hatta bunun benzeri bir olay orta okulda yaşanmış.inşallah eğitim yuvalarını şiddet yuvası olmaktan kurtarırız.