Jump to content
Posted
evet arkadaşlar ikin kez baba olmanın mutluluğunu yaşadım .ALLAH olmayanlarada nasip etsin gerçekten çok güzel bi duygu :) sizinle sevincimi paylaşmak istedim . saygılar.

Featured Replies

Allah analı babalı büyütsün. Geleceği parlak olur inşaallah.

Edited by Mr Alone

Hayırlı olsun.. Darısı başımıza..
Allah analı babalı büyütsün...
[quote name='Blackpoison' post='12179' date='Mar 28 2006, 12:43 PM']allah analı babalı buyutsun inşallah

merak ettım kız mı oglan mı :)[/quote]

canım kızım yazıyor ya :)
[quote name='nosferatu' post='12192' date='Mar 28 2006, 01:24 PM']canım kızım yazıyor ya :)[/quote]

Teşekkurler uyarın ıcın Falla Hos geldın bebegım kısmını okudum , my mistake sorry :D

tekrardan tebrikler :)
Kanka çok sevindim yaw ALLAH analı babalı büyütsün. Yaw merak ettim resmini msnden gönderirsin değilmi :D Eh ne güzel valla iki tane kız artık bir erkek çocuğunuz da olur :)
İlk kızın sana daha cok benziyodu bu kime benziyo acaba :rolleyes:
allah analı babalı buyutsun ınsallah saglıklı vede mutlu olur darısı herkesın basına
Allah analı babalı büyütsün. Allah bağışlasın.. :)

Darısı başımıza inşallah :)
allah analı babalı büyütsün. benim yerime bir kere öpersin artık... :)
  • Author
tüm arkadaşlara sonsuz teşekürler.sevincimi paylaştınız .saolun darısı size elbette hayırlısı olsun . nıghtwollf kankam:) buda bana benziyor :) bi ara gönderrrim msnden :)
allah analı babalı buyutsun

artık bizede bi keyıf prosu alırsın :D
[quote name='BLUE' post='12252' date='Mar 28 2006, 06:13 PM']tüm arkadaşlara sonsuz teşekürler.sevincimi paylaştınız .saolun darısı size elbette hayırlısı olsun . nıghtwollf kankam:) buda bana benziyor :) bi ara gönderrrim msnden :)[/quote]
ıyı ıyı kankam yanlız yengemize sorsak bana benzıyo der ama neyse artık resmıne bakınca anlarız :D
Kankam allahtan dileğim kızının yüzü güller kadar güzel, geleceği de bir güneş kadar parlak olur.
  • Author
[quote name='nightwollf' post='12259' date='Mar 28 2006, 06:29 PM']ıyı ıyı kankam yanlız yengemize sorsak bana benzıyo der ama neyse artık resmıne bakınca anlarız :D
Kankam allahtan dileğim kızının yüzü güller kadar güzel, geleceği de bir güneş kadar parlak olur.[/quote]

kankam canımsın duygulandırdın beni. çok teşekkürler kanki:)