Posted May 13, 200718 yr [i]Sizinde fikirlerinizi görmek istedim nedenlerinide yazarsan?z sevinirim,ben oyumu RETRIBUTION'a verdim çünkü damage agirlikli bir sinif olmak istiorm =)[/i] Edited May 13, 200718 yr by Hotoboy
May 13, 200718 yr holy shield için protection, seal of command için de retribution kasman gerek talentlarda. ayrıca güzel bi retri build ile dmg meter'da ilk sıraya oturabilirsiniz dungeonlarda
May 18, 200718 yr Author [quote name='Passion' post='115124' date='May 18 2007, 15:27 PM']Lvl kasarken retri lvl 70 olduktan sonra Holy dıyorum [/quote] bencede çünkü healer sınıfı olmak gerekior tanklık yapan warrior war ztn
May 18, 200718 yr [quote name='Hotoboy' post='115130' date='May 18 2007, 15:31 PM']bencede çünkü healer sınıfı olmak gerekior tanklık yapan warrior war ztn[/quote] paladinden tank olmaski zaten
May 18, 200718 yr Holy gıden pala sadece healer olmaz burda tam calısıyo mu talentler bılmıyorum ama ızledıgım holy paladın vardı döktürüyodu adam..
May 18, 200718 yr Tbc den önce paları sadece Bg lerde gördüm o kadar da iyi değillerdi Dps olarak TBc den sonra da blood elf lerle gördüm ordada priest lerin "mending" sanırım yanlış yazmıyorsam buyusune cooldown getirdikten sonra bide shadow spec ler dungeonlarda iş görür hale gelince healer lar hep paladinler oldu şu crit attıklarında mananın tamamını geri alıyorlar sanırım ya sırf o yüzden bile uzun fight larda helaer pala şu pala DPS işini biriri açıklarsa sevinirim bende merak ediyorum bilmediğim bi class
May 18, 200718 yr Author [quote name='Amondil' post='115159' date='May 18 2007, 16:16 PM']paladinden tank olmaski zaten[/quote] pro. kasarsan olur bence ne eksiği war warriordan
May 18, 200718 yr Emin olun Holy talentlerin %90 ı calısmıyor.ben denedim ilk talentlerde str ve int arttıran talentler haricinde adam gibi calısan talent goremedim.Bikaç talent var yapınca sonraki healın suresini 0.5 sn azaltır diyo fakat efekti gelsede kendisi calısmıyo.ayrıyaten holynin son talenti de calısmıyor.Tum spellerin manasını %50 dusurmesi gerekirken (yanlıs hatırlamıyorsam) dusurmuyor... Sonuc olarak retriden şaşmayın derim kalan talentlerinizi de protectiondaki hammer of justice suresini kısaltan talente kadar vermenizi öneririm.
May 18, 200718 yr [quote name='Hotoboy' post='115189' date='May 18 2007, 16:43 PM']pro. kasarsan olur bence ne eksiği war warriordan[/quote] paladin agro alamaz dayanıklılık olarak bişley demiyorum ama agro alamaz
May 18, 200718 yr [quote name='Vulkor' post='115191' date='May 18 2007, 15:45 PM']Emin olun Holy talentlerin %90 ı calısmıyor.ben denedim ilk talentlerde str ve int arttıran talentler haricinde adam gibi calısan talent goremedim.Bikaç talent var yapınca sonraki healın suresini 0.5 sn azaltır diyo fakat efekti gelsede kendisi calısmıyo.ayrıyaten holynin son talenti de calısmıyor.Tum spellerin manasını %50 dusurmesi gerekirken (yanlıs hatırlamıyorsam) dusurmuyor... Sonuc olarak retriden şaşmayın derim kalan talentlerinizi de protectiondaki hammer of justice suresini kısaltan talente kadar vermenizi öneririm.[/quote] +++Ama holy talentlerı de calıssa retrı kadar döktürü gıbı gelıyo bana char
May 18, 200718 yr [quote name='Amondil' post='115223' date='May 18 2007, 16:07 PM']paladin agro alamaz dayanıklılık olarak bişley demiyorum ama agro alamaz [/quote] Ama tank olacaksa nasıl Warriyı beklıyosak agro biriktirsin bu da oyle bırıktırır..Yani pro su da cok iyi palanın
May 18, 200718 yr Çok konustuysam kusura bakmayın yeni başlık acmayayım dedım..Eye for an eye retride talent calısıyo mu test eden arkadaslar cevaplarlarsa sevınırım..Saygılar Edited May 18, 200718 yr by Rainbow_Warrior
May 18, 200718 yr [quote name='Rainbow_Warrior' post='115233' date='May 18 2007, 17:12 PM']Ama tank olacaksa nasıl Warriyı beklıyosak agro biriktirsin bu da oyle bırıktırır..Yani pro su da cok iyi palanın[/quote] evet bu dediğin olabilir ama sonuçta agro çok iyi takip edilmeli ve eğer bi rogue varsa agro tehlıkeye girer bence çunku birascık dps vermeye ugrasan bi rogue wariordan bile agroyu cekıyor.beklenebilir ama yinede warior kadar olabileceğini düşünmüyorum edit:yuqu paladine talent test yaptı siteyi ararsan biras bulursun topici Edited May 18, 200718 yr by Amondil
May 18, 200718 yr [quote name='Rainbow_Warrior' post='115246' date='May 18 2007, 17:18 PM']Evet saglam bir rog cok tehlıkelı olabılıyo...Genellike Wipe le sonuclanıyo [/quote]
May 18, 200718 yr [quote name='Amondil' post='115159' date='May 18 2007, 16:16 PM']paladinden tank olmaski zaten[/quote] Paladinden tank olur, healer olduğundan daha da iyi olur. Paladin neden agro alamaz sana söyleyim. Str agi kasarsan warrior itemlerine need atarsan tek el silahl ve kalkanla tabiki agro alamazsın. Paladin tanking=holy spell dmg. Prot pala setlerine bakarsan sadece stam,int,spell dmg, defens ve block verir. Tank paladinlerin crit şansı da attack powerı da düşük olur ama al agroyu alabilirsen. Herşeyleri holy dmg(command, holy shield, avangers shield, con, reti aura) birde üstüne R.Fury kullanınca yaptığı holy dps yüksek agro olarak geri döner. Ha amaç pvp ise fury warrior kesersin, dagger roguelar reti auradan aldıkları holy dmgle kendi kendini öldürür vs. ama melee olmaytan sınıflara karşı şansın az. Prot pve talenti sonuçta.
Edited by Hotoboy