Jump to content
Posted
[i]Sizinde fikirlerinizi görmek istedim nedenlerinide yazarsan?z sevinirim,ben oyumu RETRIBUTION'a verdim çünkü damage agirlikli bir sinif olmak istiorm =)[/i]

Edited by Hotoboy

• Replies 73
  • Views 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Çoğunluktaki kesim zaten Tank olur yazmıs .)Bende paladin kastım holy,protection,retribution yokmu sorunuz cevabı yazıyor işte protection(koruma) Bl@zzard yanlış mı diyor şimdi .)
Paladinden herşey olur fakat adam olamaz azuahhaa
[quote name='Jenjena' post='183521' date='Mar 8 2008, 12:56 PM']paladan tank olur olur da prot wari warken o iş ona düşmez :D[/quote]
böyle düsünüyonuz iste hep sorunda orda
paladan tank olur hatta grup mobları warriordan kat kat daha iyi tanklar single targette warrior kadar iyi aggro tutamadıgı dogru fakat
Kac taneniz hic heal almadan heal kendine atmadan 20 mobu aynı anda kesebiliyo merak ettim mesela daha dün prot oldum üstümde uyduruk bi gear var dürüst olmak gerekirse ama bunu cok rahat yapabildim mesela
paladan tank olmaz olayı bc öncesiydi hala orda kaldı çoğu

Edited by Cynora

20den fazlasını da toplayıp kesebiliyorlar, millet repu kasmak için prot oluyor doğru düzgün gearı olmasa bile. Prot pala şuan bence muhteşem bi pve classı, kimseye hiçbir konuda ihtiyaç duymuyor. Aggro tutma konusuna gelince sadece gear ile alakalı, hem defens hem stam hem de spell dmg veren çok fazla item bulunmadığı için warrior tank tipi itemlerle agro tutamıyolar bisüre. 400+ spell dmg ile Zul'aman'da bile agro kaçırmayan tanklar var :) Dmg nekadar yükselirse agro iki kat yükseliyor, ki holy paladin ap ile melee crit ile değil sadece vurduğu holy dmgx2 ile aggro tutar.
ikiniz kadar wow bilgim yok onu baştan diyim .
basit bakıyorum olaylara her class ın belli bir olayı wardır die bildim hep ve hibrit classlar wardır 2-3 classın yaptığını yapabilen ama her class kendi dalında daha iyidir bu hibrid classlardan.
birde şu war tanklık gearla olur en iyi tank en iyi itemli olandır.
ve birde şu war diil 20 120 mob getir hiçbiri vuramaz bana :DDD hepinizi sewiyorum:DD
Holy palayı herkez alır :) Spell dmg gear kasmadı ve shockadin değilse healer palanın diğer healerlar dahil(resto dru resto shaman holy priest) hiçbir classa şansı yok.
  • 4 weeks later...
hiç paladinim olmadı benim :P
priest takınılmaz bnce aggro alamaz doğru ve de insanlar savaşmayı sever başkalarına can atmayı buffı sevmez özellikle private ralmlerde
[quote name='BlueBurn' post='188753' date='Apr 8 2008, 21:06 PM']priest takınılmaz bnce aggro alamaz doğru ve de insanlar savaşmayı sever başkalarına can atmayı buffı sevmez özellikle private ralmlerde[/quote]
aslına bakarsan o senin zevkin :) ben heal atmaktan da çok hoşlanıyorum. zevkler ve renkler tartışılmaz ;)
retri palayi seviyorum da şu mana sorunu olmasa...
Seal of wisdom demeyin çok zayıf kalıyor..Bir mana spring totem + water shield veya bi aspect of viperla kıyaslanamaz...
Bence paladinde mana aurası olmalıydı. <_<

Yada mana regen i fazla olmalıydı.. Her level atlayınca artan...Yada talent olmalıydı mana regeni artıran ne biliym..Focus gibi olmalıydı yani.

enchant shamanla oynarken hiç mana sorunum olmadı.Prot palayla duel attım.(düşünün ne kadar uzun sürüyor)onun manası bitti benim bitmedi..

Bence paladinin manası emilmediği sürece bitmemesi lazım.Yani bir mana döner sermayesi olması lazım :D
sadece judgementlarin manasının bi kısmını geri vermekle olmuyor(hoş o da bizim serverda çalışmıyorda..)
Bl@zzard retri palayi pve de daha etkin yapacak diye söylentiler dolaşıyordu bir ara.bunun olabilmesi için mana sorununun çözülmesi lazım.
Mana sorunu olmayan retri paladin büyük saçmalık olur. En kısa sürede en yüksek dpsye çıkan classa mana regen veren aura vs vermeleri hayal :) Retri zaten dps yapıyor ama diğer dps classlarından farkı var. Yerine göre kullanılırsa çok faydalı çünkü en yüksek dpssine ilk atak verdiği anda çıkabiliyor. Curatordaki elementaller gibi addler çıktığı anda hızlı bi şekilde kesilmeli mesela. Çok kısa sürede yüksek dps ile raide retri palanın yardımı büyük olur. Rogue gibi combo point, warrior gibi rage beklemez paladin. Shaman gibi dps ilk anda patlar, sonra düşer ve birsüre düşük devam eder. Tabi shaman kadar dalgalı değil dps grafiği.
  • 1 year later...
[quote name='Canbass' post='189765' date='Apr 16 2008, 13:00 PM']Mana sorunu olmayan retri paladin büyük saçmalık olur. En kısa sürede en yüksek dpsye çıkan classa mana regen veren aura vs vermeleri hayal :) Retri zaten dps yapıyor ama diğer dps classlarından farkı var. Yerine göre kullanılırsa çok faydalı çünkü en yüksek dpssine ilk atak verdiği anda çıkabiliyor. Curatordaki elementaller gibi addler çıktığı anda hızlı bi şekilde kesilmeli mesela. Çok kısa sürede yüksek dps ile raide retri palanın yardımı büyük olur. Rogue gibi combo point, warrior gibi rage beklemez paladin. Shaman gibi dps ilk anda patlar, sonra düşer ve birsüre düşük devam eder. Tabi shaman kadar dalgalı değil dps grafiği.[/quote]
demiş canbass.:D aradan 1 sene geçmiş.ve Retri Palanın geldiği konuma bakın :)
[quote name='Deftclaw' post='247288' date='May 2 2009, 18:11 PM']demiş canbass.:D aradan 1 sene geçmiş.ve Retri Palanın geldiği konuma bakın :)[/quote]

:D
[quote name='Deftclaw' post='247288' date='May 2 2009, 18:11 PM']demiş canbass.:D aradan 1 sene geçmiş.ve Retri Palanın geldiği konuma bakın :)[/quote]
Sen de druid kastığına yan :D
[quote name='HighvoltagE' post='247297' date='May 2 2009, 19:03 PM']Sen de druid kastığına yan :D[/quote]

:D bu sözün bi tek ona deil sanırım :)
  • 3 weeks later...
[quote name='HighvoltagE' post='247297' date='May 2 2009, 19:03 PM']Sen de druid kastığına yan :D[/quote]
He valla asalım sorma :( pala kasasım var.Hemde nası böle yanıp tutuşuorum pala aşkıyla.
Raufla bi ara bi realmde human açdım stormwindin kokusunu aldık :D o gazla tee northrende gittik.Lvl 1 karakterlerle.İnanılmaz bir hisdi. Hord kasdığıma pişmanım.(1) dru kastığıma pişmanım (2)
[quote name='Deftclaw' post='249692' date='May 19 2009, 22:49 PM']He valla asalım sorma :( pala kasasım var.Hemde nası böle yanıp tutuşuorum pala aşkıyla.
Raufla bi ara bi realmde human açdım stormwindin kokusunu aldık :D o gazla tee northrende gittik.Lvl 1 karakterlerle.İnanılmaz bir hisdi. Hord kasdığıma pişmanım.(1) dru kastığıma pişmanım (2)[/quote]

Asal değil olm Ramis :)
  • 10 months later...
[quote name='Deftclaw' date='02 May 2009 - 06:11 PM' timestamp='1241277080' post='247288']
demiş canbass.:D aradan 1 sene geçmiş.ve Retri Palanın geldiği konuma bakın :)
[/quote]
Haha ben de buna 1 sene sonra cevap yazayım da tam olsun. Retri holy prot farketmez, bıktık artık palaların imbalığından.
[quote name='Canbass' date='15 April 2010 - 06:04 PM' timestamp='1271347444' post='268296']
Haha ben de buna 1 sene sonra cevap yazayım da tam olsun. Retri holy prot farketmez, bıktık artık palaların imbalığından.
[/quote]

Evet yaf pala her daim imba nedense var bu işde bi iş :D

Edited by Ahmetben