Jump to content
Posted
Kanada Saglik Enstitusu'nun yaptigi bir arastirma sonucu erkeklerin bira
tuketimi konusunda daha dikkatli olmalari gerektigi, cunku birada kadin
hormonlari bulundugu ortaya cikti."Erkeklerin bira icince kadinlastigini"
iddia eden bu teori su sekilde test edildi: 100 erkege 6 bira bardagiyla
bira icirildikten sonra davranislari izlendi ve hepsinin de;
- kontrolsuzce kilo aldiklari,
-dusunmeden anlamsizca konustuklari,
- gereginden fazla duygusallastiklari,
- araba suremedikleri,
- mantikli dusunme yetenegini kaybettikleri,
- hicbir konuda uzlasamadiklari, ve
- hata yaptiklarini asla kabul etmedikleri gozlendi.
Enstitu, daha baska teste ihtiyac duyulmadigini acikladi. Bunlarin
kadinlasma belirtileri oldugunun asikar oldugu soylendi.

alıntıdır.

Featured Replies

ağzından yel alsın olm bu ne ¿ , yoktur boyle bişe hurafe bunlar (oyle umud edıorum :S )

Edited by mavi

• Author
valla ben adamların yalancısıyım :D
  • Author
sen hic kolayı fazla kacirip yukardaki duruma dustun mu cevabın hayırsa sorun yok demektir :) kadınsı davranıslarmıs onlar yani :P
Ya şimdi hatıralarımı anlattıracaksınız olmayacak da, bende aksi etki yapıyo ilginç :D

10 tane çaktım mı kralını tanımam.

Edited by elensar

[quote name='Orcolog' post='12704' date='Mar 31 2006, 12:17 PM']Bira sevmem içki içmem sözlüm kızar sonra :)
Kola bir derece içerim.[/quote]
O zaman dengesiz değil sıkıcısınız efendim siz.
[quote name='Punctualazrael' post='12712' date='Mar 31 2006, 03:28 PM']O zaman dengesiz değil sıkıcısınız efendim siz.[/quote]

Ben ve sıkıcılık? İmkansız bu! Emin ol imkansız.... İçki içipte geçici zevk yaşama taraftarı değilim sadece kalıcı zevkler benim stilim. Okydoki.. (:
ayda 1 kere bira icip sarhoj olma keyfim vardi... icine ettin ultor abi helal ne diim sana...

pff... asdfasjhdfxncv...
[quote name='scorpionteam' post='12737' date='Mar 31 2006, 05:34 PM']ayda 1 kere bira icip sarhoj olma keyfim vardi... icine ettin ultor abi helal ne diim sana...

pff... asdfasjhdfxncv...[/quote]
Yaw tamam üzülme ben konuşurum bu hurafeyi uyduranla sana göre bir iki şey yapar mesela sana özel ayda 1 kere içenlerde olmuyo diye bir hurafede ekletebilirim :lol: B)
[quote]Yaw tamam üzülme ben konuşurum bu hurafeyi uyduranla sana göre bir iki şey yapar mesela sana özel ayda 1 kere içenlerde olmuyo diye bir hurafede ekletebilirim[/quote]

efkar basti zaten sabah belli... icemicem simdi... sonraki ayi bekliom...

du kendi capimda curuteyim bari :

[b]- kontrolsuzce kilo aldiklari,[/b]

3 senedir ayda 1-2 kere bira iciyom... tam olmasada kilo sabit (± 1)...

[b]- dusunmeden anlamsizca konustuklari,[/b]

en beter halimde gecenlerde oyunda konustuklarima sahitler var... onlar tarif edebilir...

[b]- gereginden fazla duygusallastiklari,[/b]

belki olabilir, genelde degil...

[b]- araba suremedikleri,[/b]

alkollu kullanacak kadar salak degilim...

[b]- mantikli dusunme yetenegini kaybettikleri,[/b]

tamamen yanlis...

[b]- hicbir konuda uzlasamadiklari, ve[/b]

akla yatan konuda her sekilde uzlasirim...

[b]- hata yaptiklarini asla kabul etmedikleri gozlendi.[/b]

O gece olecegimi bile bile Hematos'a [lvl ?? Elite Dragonkin] tek basima dalarak hata yaptigimi kabul ettim...

Sonuc... curudu gitti... kendimce hurafe yani... ayda 1 kere biraya devaaaaaaooooooouuuuummmmmm....
  • 4 years later...
:lol:biradaki östrojenin (kadınlık hormonunun) nedeni birayı aromalandırmak için kullandıkları şerbetçiotudur. o ot aşırı miktarda bitkisel östrojen içerir. yani bir nevi teke otunun tersidir. dikkat ederseniz biracı erkekler genelde futbol gibi şeylere aşırı ilgi gösterirken kadınlar konusunda gevşektir. :lol: