Jump to content
Posted
bi ara pc den wow u silmiştim ama şimdi tekrar yüklemek istiyorum.Oyun cd lerim yok bu yüzden mecburen sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım ancak sistem geri yükleme yaptığımda oyun açılmıyor ve hata veriyor.Pc ye wow u tekrar yüklemek için bir yol bilen varmı? yoksa yine pc yi omuzlayıp internet cafeleri dolaşmak zorundamı kalacağım:D tekrar wow oynamak istiyorum... lütfen yardım :ch:

Failed to open archive interface.MPQ:Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

hatasını veriyor... yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Featured Replies

repair yapmayı dene bi.
calışmıyorsa yapabılcegın hıc bir şey yok.mpq dosyası silinmiş.cd bulucaksın ne yazıkki:( sistem geri yukleme sadece sistem dosyalarının geri donusumunde bi cozum geri kalanı ıcın karmasıklık ve keşmekeşlikten ibaret microsoftun dandik işerınden biri yani.tıpkı wındows yardımın her seferınde program uretıcınıze basvurun talımatıyla karsılastıgımız gibi.henuz windows yardımın yardım ettıgı bırıne rastlamadım ben.keşke paramız olsa hepımızde pc yerıne mac alabılsek tiger kurabılsek bu tur sorunlarla karsılasmasak