Jump to content
Posted
W3 sahip olan arklar oyuna girsin kurulu oyun var adam lzm.!
istege gorede map kurulur
^_^
not:Bulusma Noktasi "TR" Kanali.

Edited by TomatoHunter

• Replies 55
  • Views 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

8 members have voted

1. 1. Uygun bulusma saati kac olmali?

• 15:00
      1
    • 20:00
      0
    • 21:00
      0
    • Her Saat Uyar Bana Yeterki Adam Olsun.
      6
    • W3 icin ayircak vaktim yok.
      1

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ben girdim tr kanalındayım şu an.(yanlışlıkla sunucu bilgilerine yazdım zaten :lol: )
[quote name='TomatoHunter' post='115183' date='May 18 2007, 16:39 PM']dday 19.b indirin. son ver.veya oyunda benden cekersiniz ama uzun surer 3.5mb[/quote]
Buda arkadasın bahsettigi harita
[url="http://ddayworld.com/maps/JDay199b.w3x"]http://ddayworld.com/maps/JDay199b.w3x[/url]
indirmek isterseniz fazla fark yok digeriyle digerinde daha cok hero secenegi mevcut...Oyun icinde beklemekteyiz gelicem diyen arkadasları,tr kanalına girmeyi unutmayınız...
ee girin artık :huh:
Uhuhu aglıcam zaten rezil rezil oynayamıyordum birde disconnect oldu ustune... :bb: Bu arada herkesten ozur dilerim simdi 1.20e patch indiriyorum ama sil yeniden yukle lazım...

Edited by scen

Versiyonu 1.20e ye aldım yani artık rahatca oynayabilirim ddayden baska birsey oynadınızmı?Yarın ctesi saat fark yapmaz ne zaman uygunsanız oynarız...Bu arada ilk kez netten oynama telasındanmıdır nedir anlamadım oynayamadım bi acıdan fena olmadı oyundan attıgı...
  • Author
[quote name='scen' post='115382' date='May 18 2007, 22:54 PM']Versiyonu 1.20e ye aldım yani artık rahatca oynayabilirim ddayden baska birsey oynadınızmı?Yarın ctesi saat fark yapmaz ne zaman uygunsanız oynarız...Bu arada ilk kez netten oynama telasındanmıdır nedir anlamadım oynayamadım bi acıdan fena olmadı oyundan attıgı...[/quote]
Dostum DDay attik. Dota Atacaktik 5 kisi kaldik...fun map lerle kendimizi bulduk. ben musade istedim 3 kisi dwm ediyolardi en son arklar :)
ya seninki hadi nese baba ben sizden gec goruyorum mewzuyu aramızda 7-9 saatlik bi fark war nese ama zewklidi ben gene oynamak isterim foruma not düşerseniz saat kac için anlşatığınızı ona gore ayarlarım kendimi
Son durum : 5 arkadas fark yapmaz,1 arkadas 15:00 demis de merak ediyorum bu fark yapmaz diyen arkadaslar 15te burda olacaklarmı...?veya bu 1 arkadasın girip anket varmıs canım sıkılıyor bi doldurayım diye doldurmadıgını biliyormuyuz?
Kaçta oynayalım ve ne oynayalım.Dünki gibi kararsızlık olamsın ne oynayacağımız konusunda.
Dday oynayacaksak ben gelcem(dota bilmedigimi soyledim oylesine oynamayıda bosver) saati siz soyleyin ona gore ayarlayayım kendimi...
  • Author
[quote name='scen' post='115535' date='May 19 2007, 13:53 PM']Dday oynayacaksak ben gelcem(dota bilmedigimi soyledim oylesine oynamayıda bosver) saati siz soyleyin ona gore ayarlayayım kendimi...[/quote]
Sence Biz Ne icin oynuyoruz egelenmek icin deilmi Herseyin bir ilki i vardir onemli olan bence ortam hazirlamak herpsinden az az oynariz bence.
Bence herkes oynayabileceği 4 oyunu yazsın ona göre seçelim.Örneğin ben:

-Dota
-Dday
-Herhangi bit tower defense
-Enfo's Team Survival.
[quote name='TomatoHunter' post='115538' date='May 19 2007, 13:58 PM']Sence Biz Ne icin oynuyoruz egelenmek icin deilmi Herseyin bir ilki i vardir onemli olan bence ortam hazirlamak herpsinden az az oynariz bence.[/quote]
Anlatamadıgım su ki oyunu sevmedim.Sevsem ogrenirdim zaten ;) Illa adam olsun diyorsanız tamam ama bilmiyorum sevmiyorum ok?
Forumdakiler girsinde bir dday atalım dun oynayamadım icimde kaldı yoksa cıkcam bunaldım evde...
Saat 15 oldu giren yok valla.Nerde bütün saatler bana uyar diyenler <_<
  • Author
Beyler sunucu a girerken ben giriyorum diye yazin online olan arklarimizda burdan tesrif ederler. "Tr" kanalinda bulusuruz. Mesela simdi ben online oluyorum. 15.27
Online oldum 15:34
[quote name='TomatoHunter' post='115583' date='May 19 2007, 15:33 PM']Bi Gelen Yok Diyosunuz Bide Gelmiyosunuz Simdide Ne Adamsiniz...[/quote]
Bu laf bana,gircem dedim ama yarım saat beklerim demedim girdim 5 dakika durdum baktım gelen yok...