Jump to content
Posted
W3 sahip olan arklar oyuna girsin kurulu oyun var adam lzm.!
istege gorede map kurulur
^_^
not:Bulusma Noktasi "TR" Kanali.

Edited by TomatoHunter

• Replies 55
  • Views 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

8 members have voted

1. 1. Uygun bulusma saati kac olmali?

• 15:00
      1
    • 20:00
      0
    • 21:00
      0
    • Her Saat Uyar Bana Yeterki Adam Olsun.
      6
    • W3 icin ayircak vaktim yok.
      1

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Biz girdik baktık kimse yok çıktık...
Bende wcrft 3 yüklü.. ama frozen throne yok.. Dota filan oynayalim diyorlardi.. Ama dota nasıl oynanir.. Haritayi nerden indircem hangi klasöre atacam ayri ayar gerekiyo mu patch lazımmı hiç bilmiyorum D: :blink:
  • Author
[quote name='Deftclaw' post='115622' date='May 19 2007, 21:15 PM']Bende wcrft 3 yüklü.. ama frozen throne yok.. Dota filan oynayalim diyorlardi.. Ama dota nasıl oynanir.. Haritayi nerden indircem hangi klasöre atacam ayri ayar gerekiyo mu patch lazımmı hiç bilmiyorum D: :blink:[/quote]
Frozen Trone Yukle ilk Once Dota 2 Guc Arasinda Suren Bir Savastir İyilik ve Kotulugu Temsil Eden 2 Guc. Sadece Herolar iKulanarak Kendi TArafi Oldugunuz SAvastiginiz Kuvete Hizmet Edersiniz lvl 20 kadar cikabilirsiniz belli item kombinasyonlari yapabilir dusmaniza karsi cogu anti yaratabilirsiniz oyun uzun zmndir 2 gucun esitlenmesi vede yeni modlar cikararak yeni vede farkli seyler ortaya cikarilmakta oyunun en iyisi olmak icin creep kesmek + hizli lvl atlamak + az canli kendi adamlarinizi oldurerek dusmana para kazandirmamaktir vede oyun tecubesidir.

www.dotallstars.com dan haritayi indir frozen trone yukleyince daha sonra map klasorunun icine atman yeterli.
1.20e patch i oyuna girmek icin yeterli.vede WT reg lzm vede bizim aramiza katilabilirsin.