Posted April 6, 200619 yr [url="http://www.thisdayinmusic.com/member/birthdayno1.php"]http://www.thisdayinmusic.com/member/birthdayno1.php[/url] benım kı ; Livin On A Prayer - Bon Jovi prdn arkadaşlar yanlış link vermışım duzelttım Edited April 6, 200619 yr by mavi
April 6, 200619 yr Sanırım teknik bir arıza var (: Link yanlış gibi hissettim ben eğer ki Arapça dil kursunda değilsek Amerika listesi : Coming Up (Live At Glasgow) - Paul McCartney & Wings benim ki de bu imiş. İngiltere listesi : Xanadu - Olivia Newton-John & The Electric Light Orchestra Edited April 6, 200619 yr by Orcolog
April 6, 200619 yr İngiltere : Ferry 'Cross The Mersey - The Christians, Holly Johnson, Paul McCartney, Gerry Marsden & Stock Aitken & Waterman bu ne yav bunların hepsi tek bi şarkıyı mı sölemiş nolmuş ben anlamadım :D:D ABD : Forever Your Girl - Paula Abdul bu tamam gibi
April 6, 200619 yr İngiltere: Sacrifice / Healing Hands - Elton John Amerika: Step By Step - New Kids On The Block
April 6, 200619 yr Love Will Lead You Back - Taylor Dayne (amerika) ayrıca bugün dogdum buda dipnot olsun:P
April 6, 200619 yr Could’ve Been - Tiffany ( Amerika ) I Think We're Alone Now - Tiffany ( İngiltere ) JasoN doğum günün kutlu olsun Edited April 6, 200619 yr by Freud
April 6, 200619 yr Amerika : Every Rose Has Its Thorn - Poison İngiltere : Especially For You - Kylie Minogue & Jason Donovan Jason dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yıllara
April 7, 200619 yr İngiltere: Careless Whisper - George Michael (Tam adamını bulduk Guild anladı ne demek istediğimi ) Amerika: Ghostbusters - Ray Parker Jr. (lol)
April 7, 200619 yr [quote name='death_bringer' post='14118' date='Apr 7 2006, 01:48 PM']İngiltere: Careless Whisper - George Michael (Tam adamını bulduk Guild anladı ne demek istediğimi )[/quote] anladım ben anladım bu arada animal, kardeşim kanalda geçen konuşmaların ardından baya bi korkmuş. mesaj falan attı bana hatta dün de aradı. allah bilir adama ne dediniz Edited April 7, 200619 yr by nosferatu
April 7, 200619 yr Amerika: billie jean - maykıl jeksın (heyt be neydi o esmer!! günleri iyiki beyaz olmuş dedirttiriyor) ingiltere:Is There Something I Should Know - Duran Duran (bu herifi yada herifleri belki bayandırlar kimdir bilmiyorum ama bulup dinlemek lazım )
April 7, 200619 yr bayaa eski şarkı acep neden İngilterede" imagine:John lennon" Amerikada"starting over- John lennon"
April 7, 200619 yr [quote]bayaa eski şarkı acep neden İngilterede" imagine:John lennon" Amerikada"starting over- John lennon"[/quote] Çokta eski sayılmaz Ben az farkla kaçırmışım, Görmüşken imagine dinleyip hippi moduna gireyim, hayatı toz pembe göreyim, John lennon anısına foumdaki herkese, Cranberries : John Lennon died şarkısını armağan ediyorum [quote]anladım ben anladım bu arada animal, kardeşim kanalda geçen konuşmaların ardından baya bi korkmuş. mesaj falan attı bana hatta dün de aradı. allah bilir adama ne dediniz[/quote] Yalnızca gerçekleri söyledik nos yeterli zaten. Bu arada herkes geçmiş olsun dedi sana kanaldan, Oyuna girde onuda anlatayım..
benım kı ; Livin On A Prayer - Bon Jovi
prdn arkadaşlar yanlış link vermışım
duzelttım
Edited by mavi