Jump to content
Posted
[url="http://www.thisdayinmusic.com/member/birthdayno1.php"]http://www.thisdayinmusic.com/member/birthdayno1.php[/url]

benım kı ; Livin On A Prayer - Bon Jovi :)

prdn arkadaşlar yanlış link vermışım :D
duzelttım

Edited by mavi

Featured Replies

Sanırım teknik bir arıza var (: Link yanlış gibi hissettim ben eğer ki Arapça dil kursunda değilsek :D

Amerika listesi : Coming Up (Live At Glasgow) - Paul McCartney & Wings
benim ki de bu imiş.

İngiltere listesi : Xanadu - Olivia Newton-John & The Electric Light Orchestra

Edited by Orcolog

İngiltere : Ferry 'Cross The Mersey - The Christians, Holly Johnson, Paul McCartney, Gerry Marsden & Stock Aitken & Waterman
bu ne yav bunların hepsi tek bi şarkıyı mı sölemiş nolmuş ben anlamadım :D:D:D
ABD : Forever Your Girl - Paula Abdul
bu tamam gibi :D
İngiltere: Sacrifice / Healing Hands - Elton John
Amerika: Step By Step - New Kids On The Block
Love Will Lead You Back - Taylor Dayne (amerika)

ayrıca bugün dogdum buda dipnot olsun:P
Could’ve Been - Tiffany ( Amerika )

I Think We're Alone Now - Tiffany ( İngiltere ) :)

JasoN doğum günün kutlu olsun :)

Edited by Freud

Amerika : Every Rose Has Its Thorn - Poison

İngiltere : Especially For You - Kylie Minogue & Jason Donovan

Jason dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yıllara :)
İngiltere: Careless Whisper - George Michael (Tam adamını bulduk :) Guild anladı ne demek istediğimi :P)

Amerika: Ghostbusters - Ray Parker Jr. (lol)
[quote name='death_bringer' post='14118' date='Apr 7 2006, 01:48 PM']İngiltere: Careless Whisper - George Michael (Tam adamını bulduk :) Guild anladı ne demek istediğimi :P)[/quote]

anladım ben anladım :lol: bu arada animal, kardeşim kanalda geçen konuşmaların ardından baya bi korkmuş. mesaj falan attı bana hatta dün de aradı. allah bilir adama ne dediniz :lol:

Edited by nosferatu

Amerika: billie jean - maykıl jeksın (heyt be neydi o esmer!! günleri :lol: iyiki beyaz olmuş dedirttiriyor)

ingiltere:Is There Something I Should Know - Duran Duran (bu herifi yada herifleri belki bayandırlar kimdir bilmiyorum ama bulup dinlemek lazım :D )
[quote]bayaa eski şarkı acep neden
İngilterede" imagine:John lennon"
Amerikada"starting over- John lennon"[/quote]

Çokta eski sayılmaz :) Ben az farkla kaçırmışım, Görmüşken imagine dinleyip hippi moduna gireyim, hayatı toz pembe göreyim, John lennon anısına foumdaki herkese, Cranberries : John Lennon died şarkısını armağan ediyorum :)

[quote]anladım ben anladım bu arada animal, kardeşim kanalda geçen konuşmaların ardından baya bi korkmuş. mesaj falan attı bana hatta dün de aradı. allah bilir adama ne dediniz[/quote]
Yalnızca gerçekleri söyledik nos :) yeterli zaten. Bu arada herkes geçmiş olsun dedi sana kanaldan, Oyuna girde onuda anlatayım..
  • 1 year later...
Hortla bakayım!

Amerika - Save The Best To Last - Vanessa Williams
US:Set Adrift On Memory Bliss - PM Dawn

GB:Black Or White - Michael Jackson
Take My Breath Away - Berlin
Orinoco Flow - Enya UK
Kokomo - The Beach US

Bunları hiç duymadım doğal olarak :lol: