Jump to content
Posted
sevgili dostum can..

20 yıl kadar önce bugün, bilmediğim bi yerde doğdun :) iyiki doğdun,çünkü senin sayende pek çok şey atlattım. herkes uzaklardayken, sen yanımda oldun, ve "anlıyorum seni" dediğin her an, bunu gerçekten kastederek söylediğini biliyorum. işte bu yüzden, işte bu yüzden benim için değerlisin. işte bu yüzden, en yakın dostumsun benim. herşey için teşekkürler, onlarca kez söylediğim gibi. iyi ki varsın, iyi ki dostumsun.

2 sene kadar olmuştur herhalde tanışalı :) garip bir başlangıçtı, ben horde'dum, sen de ally.. nefret bile ederdik birbirimizden, heheh. sonra bi şekilde, sanırım bir quest sayesinde yakınlaştık, dost olduk :) sonra devam etti arkadaşlığımız, gitgide güçlenerek. bana çok yardımın oldu can, benim de sana birazcık olabildiyse ne mutlu bana ;)

nice yıllara, birlikte..

manastır fikri hala aklımı kurcalıyor, ne dersin? :P

Featured Replies

Hehe, zamanında daha "düşmanken" Stratholme'da seni öldürüp sinir etmek için üzerinde skinning yaptığımı hatırlıyorum. Cihan Abi tanıştırmıştı yanılmıyorsam bizi, iyiki de tanıştırmış sahiden, çok değerli bir dosta oldum onun sayesinde. :)

Çok teşekkür ederim, duygulandım vallahi bak şimdi. :D Nice yıllara hep beraber. :)

Bir de, manastırı buldum ben, ama damsız almıyolarmış. :D
Nice mutlu senelere :)
[quote name='Tyrael' post='115465' date='May 19 2007, 11:13 AM']Hehe, zamanında daha "düşmanken" Stratholme'da seni öldürüp sinir etmek için üzerinde skinning yaptığımı hatırlıyorum. Cihan Abi tanıştırmıştı yanılmıyorsam bizi, iyiki de tanıştırmış sahiden, çok değerli bir dosta oldum onun sayesinde. :)

Çok teşekkür ederim, duygulandım vallahi bak şimdi. :D Nice yıllara hep beraber. :)

Bir de, manastırı buldum ben, ama damsız almıyolarmış. :D[/quote]
iyiki doğdun can nice mutlu yıllara
Mutlu yıllar.Nice senelere :)
Çok sağolun arkadaşlar, duygulandırdınız beni sahiden... :)

(Sen hariç Yuqu, gel bakiyim sen şöyle, BEHOLD THE FLAMES OF AZZINOTH!!! :D)
[quote name='Tyrael' post='115465' date='May 19 2007, 11:13 AM']Hehe, zamanında daha "düşmanken" Stratholme'da seni öldürüp sinir etmek için üzerinde skinning yaptığımı hatırlıyorum.[/quote]
Buffalo Bill'si gördüm seni...Nice Yıllara...
Nice yıllara..
[quote name='Tyrael' post='115514' date='May 19 2007, 12:58 PM'](Sen hariç Yuqu, gel bakiyim sen şöyle, BEHOLD THE FLAMES OF AZZINOTH!!! :D)[/quote]

gel gel FROSTMOURNE HUNGERS!! sırf gıcık olsun diye death knightta olduk hadi bakalım :D
Nice mutlu, basarılı ve saglıklı yıllara...
[quote name='Darkscythe' post='115552' date='May 19 2007, 14:22 PM']Nice yıllara Can

(karakterin isimi bende :ag: )[/quote]

Saklayın saklayın, elbet bir gün geri dönerim, o zaman kullanırım. :P

Tekrardan sağolun bu arada. :)
  • Author
[quote name='Tyrael' post='115465' date='May 19 2007, 11:13 AM']Bir de, manastırı buldum ben, ama damsız almıyolarmış. :D[/quote]

ne anladım ben o manastırdan <_<