Jump to content
Posted
wcrft için port açmak istiyorum ama portu açtığımda internet gelir gelmez usb ışığı 10 sn. ye yakın sönüp geliyor bu 2 dakikada bir tekrarlanıyor.Daha önceden port açmıştım ama modem ayarlarını resetlediğimde silindi doğru açıyorum ama en ufak bi port açtıgımda böyle oluyor bu konu hakkında bilgisi olan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim..

Featured Replies

Benim bildiğim usb modemlerde port açmadanda oyun kurabiliyosun.
Youngster Arkadasimizin Baska Bir Forumda Anlattigi Port Acma Olayi.
1-ilk olarak ag baglantilarini acin vede ag baglantilarini goruntule yapin
2-yerel agbaglantisina sag tikalyin vede ozellikler diyin
3-orada internet erisim kurallari(TCP/İP) e tiklayin vede ozellikler diyin
4-İP ADRESİ:192.168.1.2
ALT AG MASKESNİN BOSLUGUNA BİR KEZ TİKLAYİN 255.255.255.0 YAZARSA SORUN YOKTUR YAZMASSA KENDİNİZ YAZİN...
VARSAYİLAN AG GECİDİ:192.168.1.1
YEGLENEN DNS SUNUCUSU:192.168.1.1
DİGER DNS SUNUCUSU:192.168.1.2 YAPİN VEDE TMM DİYİN...
5-daha sonra internet i acin vede adres yerine 192.168.1.1 yazin
6-acilan paralo id kismina ikisinede{Admin}yazin.
7-acildiginda yukari kisimda advantec die kisim var oraya tiklayin
8-sonra sagda acilan yerden vitural sunucu var oraya tiklayin vede Port Forwarding e tiklayin vede oradan add diyin.
9-user definedin yanina{WarcraftIII1} yazin
10-altindaki ip kismina 192.168.1.2 yazin.
11-altaki 3 kisma dokunmadan port starting e {6112} port ending e{6119}yazin.
12-bunu yan taraftaki yere de yapin ama sadece ust kolonu alt kolonlara dokunmayin...
13-sonra apply diyin...
14-vede kapayin interneti vede guvenlik duvarinizi kapayin firewall iniz varsada kapayin veya wcrft i engellemeyecek sekilde ayarlayin secim size kalmis...
Bu sadece asaus modemler için değil mi?
usb modemler ihtiyaç yok port açmaya ben çok kurmuştum oyun hiç port falan açma teşebbüsümde olmadı :)
sp2 filan yüklüyse ordan gerekli portu aç modem üstünden birşeye gerek yok(sp2 siz makinalar rulz!! :D sorun çıkarmaktan başka bi işe yaradığını göremedim halen)
  • Author
Hayır sp1 port açma olayında sorun yok zaten portu açıyorum ama açtıgımda gidiyor işte usb sönüyor
benim modemde de var usb ama o işte usb kabloyu takınca yanıyor bide ethernet kablosuyla dene dicem.
abi usb modemde sadece ve sadece window guvenlık duvarını kaldırman yeterlı olucaktır port acma guvenlık duvarını kapat :)
[quote name='Choosen' post='115640' date='May 19 2007, 21:54 PM']Hayır sp1 port açma olayında sorun yok zaten portu açıyorum ama açtıgımda gidiyor işte usb sönüyor[/quote]

şu an benim pc de herhangi bi sp yok ama internet ayarlarına girdiğim zaman bazı portların açık olduğunu görüyorum yani iyi bi bak sen alpercik
  • Author
Firewall zaten kapalı benim modem biraz külüstür bi modem ondanda oluyo hep bunlar :D ne güzel portum vardı zar zor açmıştım ayarları resledim oda gitti acamıom bida :(
Benim modemim usb güvenlik duvarını herşeyi kapatıyorum fakat yine oyun kuramıyorum.. bi önerisi olan ?
enteresan :blink: benim modemimde usb modem ilk aldığım günden beri oyun kurabiliyorum
  • Author
[quote name='Alijohn' post='115797' date='May 20 2007, 18:30 PM']Benim modemim usb güvenlik duvarını herşeyi kapatıyorum fakat yine oyun kuramıyorum.. bi önerisi olan ?[/quote]
İşte bazılarınınkini kapatsanda olmuyor port açmak gerekiyor 6112 den port açman gerekiyor G00Gl€'a modeminin markasını yazıp yanına port açma yazarsan resimli anlatım var ordan açabilirsin.Açtıktan sonra saldırı geliyor bilgisayarına birde birsürü onun içinde avast var bende mesela virüs koruyucuda şart.