Jump to content
Posted
bir sey hakkında yazi yazmak istiyorum sunucuda 90 lvllik aphrodite(cold sorcun) sahibiyim. ve item bulamiyom. üstümdekileri ya arklar sagolsun verdiler. yada rune ile satin aldim. benim bulupda kullandigim item sayisi 0 hıı bunun anlami kasmadan beles gecindigim deil. item satinda aldim 4 kere hf kirdim / tabi toplamda gul + ist gibi cok kotu ciksada/ ss felan alabildim. bu ii item kasanlar nasil kasiyolarsa bizede soylesinler sirlarini gizlemesinler. millete sordugumda ya sans diyolar yada cok kasiyuom diyolar.

bunlardan 2cisi yani cok kasanlar tamam bazıları var. ornerk vermek gerekirse uryan, kaanmalgac accleri gibi ozellikle uryan ne zaman girsem oyuna oyunda onu anladim ama serverdayken en fazla 1 saat gordugum adam bile nv felan buluyo ben bi r gund 8 saaat kasipda um rune edecek bi item bulamadim. su an 90 lvl lik charin exp ini yariladim ve solo hb atarak yaptim yinede ii bi item dusmedi.

zaten sans meselesine inanmiyorum. sade sasla olacak iş deil bence zaten bu mf ,tf , tf biriktirme , item lvl , boss lvl, oyuncu sayisi, char lvl bir cok kıstasla int karsilastim okudum ama bir birine tutarli deil birinde diyo 0 mf de daha ii atar digerinde 300-400 baska bi sitede ise daha cok daha ii

evt bekliyorum. ben 10 saat kasmaya razıyım 10 saatlik kasmada item duser diyen varsa yazsın. biraz sır verin taktik verin paylaşarak ogrenelim bu oynu

Featured Replies

Kotu haber senin icin olay gercekten sans. :)
cunku degerli itemlerin dusme oranalari genelde 300binde bir. Bunun anlamidi gayet sans oluyor. Cok kasarak bu sansi sadece yukseliyorsun..

[quote name='Erdal' post='116581' date='May 23 2007, 14:29 PM']bir sey hakkında yazi yazmak istiyorum sunucuda 90 lvllik aphrodite(cold sorcun) sahibiyim. ve item bulamiyom. üstümdekileri ya arklar sagolsun verdiler. yada rune ile satin aldim. benim bulupda kullandigim item sayisi 0 hıı bunun anlami kasmadan beles gecindigim deil. item satinda aldim 4 kere hf kirdim / tabi toplamda gul + ist gibi cok kotu ciksada/ ss felan alabildim. bu ii item kasanlar nasil kasiyolarsa bizede soylesinler sirlarini gizlemesinler. millete sordugumda ya sans diyolar yada cok kasiyuom diyolar.

bunlardan 2cisi yani cok kasanlar tamam bazıları var. ornerk vermek gerekirse uryan, kaanmalgac accleri gibi ozellikle uryan ne zaman girsem oyuna oyunda onu anladim ama serverdayken en fazla 1 saat gordugum adam bile nv felan buluyo ben bi r gund 8 saaat kasipda um rune edecek bi item bulamadim. su an 90 lvl lik charin exp ini yariladim ve solo hb atarak yaptim yinede ii bi item dusmedi.

zaten sans meselesine inanmiyorum. sade sasla olacak iş deil bence zaten bu mf ,tf , tf biriktirme , item lvl , boss lvl, oyuncu sayisi, char lvl bir cok kıstasla int karsilastim okudum ama bir birine tutarli deil birinde diyo 0 mf de daha ii atar digerinde 300-400 baska bi sitede ise daha cok daha ii

evt bekliyorum. ben 10 saat kasmaya razıyım 10 saatlik kasmada item duser diyen varsa yazsın. biraz sır verin taktik verin paylaşarak ogrenelim bu oynu[/quote]
  • 2 weeks later...
erdal sans sans ... ama cok kasarsan sansini kendin belirlemis olursun.
Tamamen şans olayı değil bu oyunununda belirli bir mantığı var.Aradığın itemlere uygun TC'li Monster'ları kesersen işler biraz değişebilir.
sonuc olarak yine sans ne kadar fazla kasarsan o kadar artitirirsin sansini

sen dedigin su mu uber cagirmak icin andi ...?
Yoo, hayır.

Ringlerin ve Amuletlerin Quality Levellerı vardır.Onlara göre nerede daha kolay bulabiliceğini bilebilirsin.Diğer itemlerin ise ilvl TC gibi faktörlerinden hangi Monsterların atabileceğini tahmin edebilirsin.Gerisi için Bnet forumlarına bakmanızı tavsiye ederim :)
senin engin bilgilerinden yararlanmayi tercih ederim bunlari bilmiyodum ki sende biliyosundur benim bilmedigimi :D
beyler ben 1-2 sene once takıldıgım cafe sahibi orj. Cd almişti 7-8 tane cafece battle.net europede takılmışyık sonra cafe kapandı dagıldık felan nese şimdi evde kasıyorum orj Cd yok tabi ( pahalı gelıyo :) ama size 1-2 ıp ucu verem act1 de black marsh tan outer closera giderken pit lwl diye magra var oradakı canavarlar yuksek lwl yani kaliteli item duşme sansı cok yuksek mesela ben ordan soj jah-ber-shako(def:141 perfect) vs.kaliteli itemler dusurdum tabi hell de kesmeniz lazım bide kaliteli item dusurmek icin magic find oranınız yuksek olması laızm en azından %50 den fazla :)
arkadasim bilgilerin icin cok sagol yeni baslayanlar icin cok guzel olmus da biz okuyunca guluyoruz zaten biliyoruz affina sigindim ...saygilar
  • 5 months later...
slm ben diabloyu yükledim gereken pachleslm ben diabloyu yükledim gereken pachlerin linkini verirmisinrin linkini verirmisin..yeri burasıı deil ama
Patch yok fakat 1.11 b versiyonu ayarlaman gerek onuda diablo2 bölümünden d2destek de sunucu bilgilerinden ulaşabilirsin.Bide regedit dosyası vardır yine aynı bölümde onu ta çek gerisini halledersin.