Jump to content
Posted
1. Patates kızartması
2. Göbek salata
3. Köfte

1. Kuru fasulye
2. Pilav
3. Cacık

Acıktım galiba :rolleyes:

Featured Replies

bu kadarınada pes ya :D

1.patetes kızarması
2.Ali nazık
3.Izgara bonfile :D
kanka bız okadarına kacamıyoruz :D onlar pahalı yıyecekler ali nazık fılan yanı sımdı dusundem de en 2 lemeyı buldum okuldayken yedıgım

Simit
Ayran

Ustune tanımam

Ama soguk lahana sarması
sonra saguk su boregi
soguk yaprak sarmasına da hayatımda hayır demedım

ayrıca

Balık
Rakı
Kavun + beyaz peynir... oyyy oyyyyy
  • Author
Amaç dışına çıkma black ne o öyle rakı falan cık cık cık bak canım çekti şimdi tövbe yaa. Mübarek Cuma günü.

Edited by Orcolog

ona bakarsan kanka

1.zeytin yağlı yaprak sarması
2.zeytin yağlı etlı dolma biberi
3.hünkar beyendi

bu 3'nun ustune hiç bir şey tanımam :)
  • Author
Rakı yazdın ama :( Zaten [b]müstakbel sözlüm [/b] içme mi yasakladı yaklaşık 7 aydır ağzıma tek damla alkol koymadım yaa :) (Ama kılıbık değilim :D)

Edited by Orcolog

[quote name='Orcolog' post='14244' date='Apr 7 2006, 05:21 PM']:( Zaten müstakbel sevgilim içme mi yasakladı yaklaşık 7 aydır ağzıma tek damla alkol koymadım yaa :) (Ama kılıbık değilim :D)[/quote]
bence evde yemekleri sen yapıyorsun ve bulaşıkları sen yıkıyorsundur. seni gidi kılıbık.

Bu arada beni iyice acıktırdınız ya. :unsure:
aahahah ben sana dedım abi boşuna nefes tuketıorsun kılıbık kaldı adın işte :D
[quote name='Orcolog' post='14244' date='Apr 7 2006, 02:21 PM']Rakı yazdın ama :( Zaten müstakbel sevgilim içme mi yasakladı yaklaşık 7 aydır ağzıma tek damla alkol koymadım yaa :) (Ama kılıbık değilim :D)[/quote]
hani sözleniyordun, şimdi müstakbel sevgili mi oldu :)

salata (göbek, yeşil soğanlı)
nohut
pilav (pirinç, tel şehriyeli)

ya da

patates kızartması
yoğurt
köfte

mmmhhhh acıktım!
  • Author
[quote name='Punctualazrael' post='14249' date='Apr 7 2006, 05:29 PM']hani sözleniyordun, şimdi müstakbel sevgili mi oldu :)[/quote]

Sözleniyorum müstakbel sevgili mi yazmışım aaa hemen düzelteyim görür falan Allah korusun. :)
Kısmetse 20.05.2006 :rolleyes:
[quote name='Orcolog' post='14251' date='Apr 7 2006, 05:31 PM']Sözleniyorum müstakbel sevgili mi yazmışım aaa hemen düzelteyim görür falan Allah korusun. :)
Kısmetse 20.05.2006 :rolleyes:[/quote]

bide kılıbık değilim diosun. madem kılıbık değilsin bırak öyle kalsın ve görsün.
1.omlet
2.makarna
3.ekmek arası

öğrenci işi olunca insanın aklına başka bişey gelmiyo :lol:

üstüne de bi çay demledin mi tam oluyo ne öle zeytin yağlı falan ıyyyy nası yiyosunuz öyle şeyleri .... :D
[quote name='Orcolog' post='14256' date='Apr 7 2006, 05:38 PM']Tek adres nevizade karşısı şampiyon kokoreçci taksim/ist[/quote]
çıkışta arkadaştan R€kl@m ücreti almayı unutmayalım :P
  • Author
Hayat şartları ne yapalım arkadaşım. Sözlenecez diyoruz.
Çiçek : 90 ytl (minimum)
Çikolata : 80 ytl (minimum+kasesi)
Servis : 60 ytl (minimum)

Bunun daha nişanı var düğünü var evi tutması eşyaları ohhoooo sayayım mı daha :)
[quote name='Orcolog' post='14265' date='Apr 7 2006, 05:57 PM']Hayat şartları ne yapalım arkadaşım. Sözlenecez diyoruz.
Çiçek : 90 ytl (minimum)
Çikolata : 80 ytl (minimum+kasesi)
Servis : 60 ytl (minimum)

Bunun daha nişanı var düğünü var evi tutması eşyaları ohhoooo sayayım mı daha :)[/quote]

:huh: buyuk gecmiş olsun

Allah yardımcın olsun işin cok zor
1. Patates kızartması
2. Yoğurt
3. Zeytinyağlı Yaprak Sarması ....

yada

1. Büryan
2. Yoğurt
3. Çoban Salatası
1:Mantı
2:Yoğurt
3:Ne salatası olursa :)

yaw benimde karnımı acıktırdınız bide yurtta bulamıoruz bunların hiçbirini :unsure: