Posted April 13, 200619 yr TuGhAn arkadasım imzana baktıkca yüregim sızlıyor. nerde yasıyosun sen böyle? telefon baglanamaz, voltaj yüzünden anakart yanar... televizyon calısıyor mu bari?
April 13, 200619 yr Eheheh Vallaha şöyle biraz uzunca açıklamaya kalkarsam; 6 Kasım 2005 tarihi akşamı oyunda OzZ abimize dedim ki "biz taşınıyoruz sanırım 1 hafta uzak kalırım kusuruma bakma" Başka bir gariplik o gün yeni okuluma başladığım ilk gündü. Taşındık vs ama aradan 5 aydan fazla bir zaman geçti telekom denen rezil kurumdan bir ses çıkardık "6. ayda başlıyacaz kardeşim oraya hat vermeye". Gel de çıldırma, Ankara'nın en ücra köylerinde bile telefon var ama bizim Ankara'nın en düzgün yapılı yerlerinden biri olan Eryaman'da hat YOK!. 2 hafta önce de evde w3 oynarken elektirkler bi gitti (tahmin ettiğiniz gibi elektrik hattı da sorunlu) o günden beri de bilgisayarsızım. Anakartım yandı galiba garantisine (istanbul'a) yolladım artık kargocu kaybeder mi, yolda kırar mı bilemem. Artık işyerinden, okuldan idare etmeye çalışıyorum. Çektiğim rezilliği herkesin bilmesi için de imzama yazdım ki görüyorum çok dikkat çekmiş İlginiz için teşekkürler... Not: 1-2 haftaya internet bağlanacak girişimler sayesinde fakat bu sefer de bilgisayarsızım...
April 13, 200619 yr Ağlanacak halimize güleriz yaa valla ne diyeyim biyandan gülüyorum kendimi tutamadan bi yandan üzüldüm valla bilgisayardan ve WQW dan uzak kalmanın ne kadar kötü olduğunu bilirim. Geçmiş olsun kardeş tez zamanda kavuşursun inşallah..
April 13, 200619 yr Anarkartın yanması ıcın dusuk voltasjta bı 10 sn falan calısman lazım sızın elektrık gıtmemıs bu olmus bızım dısardan eve elektırık tasıyan ana kablo yandıgında aynı durumu yasadık ama allahtan UPS vardı PC lere bısı olmadı alt kattakılerın tv vs lerı yandı doguda elektrıkler ıstanbuldan daha stabil artık bundan emınım
April 13, 200619 yr istanbulda bolge bolge degisiyo... bizim orda elektrikler cok nadir gidiyor... bir ara boyle gelenek gibi yaptiklari gece tam 3'te bi 5-10 dk lik elektrik kesilmesi vardi... o da nadirlesti... ama 3 gundur voltaj cok oynuyor... benim makinanin guc kaynagi yeni oldugundan pek etkilenmiyorum ama biraderin ki arada bi kendine reset atiyor... haliyle saydiriyo adamcagiz...
April 13, 200619 yr UPS alacam artık bu kesin 2. defa yaşadım aynı şeyi. İnşallah anakart sağlam biçimde döner. Çok özledim wowu ve sizleri...
April 13, 200619 yr Tughan büyük geçmiş olsun benimde bi kere yanmıştı anakartım elektrik kesintisinden garantiye verdik üstüne yeni anakart parası verdik adamlar 3 ayda getirdiydi inşallah sanada öyle olmaz
April 14, 200619 yr benm voltaj düşmesi nedeniyle tüm bilg parçaları yanmıştı...( resmen duman çıkıyodu makineden pöfür pöfür ) ama şimdi çok daha iy bi makinem var
April 14, 200619 yr TURK bence tedasa dılekce ver hemen ... Ve anakartı gönderdiğin yerden bir belge al elektrik yuzunden anakartım.. yandı. dersen tedas butun masrafını üstleniyor..
April 14, 200619 yr Ah Tughan ah Garibim neler çekti Giderken çok sevindi ama gidişi pek hayırlı olmadı Ama ümidini kaybetmemeside güzel
April 15, 200619 yr [quote name='Loafer' post='15956' date='Apr 14 2006, 10:46 PM']TURK bence tedasa dılekce ver hemen ... Ve anakartı gönderdiğin yerden bir belge al elektrik yuzunden anakartım.. yandı. dersen tedas butun masrafını üstleniyor..[/quote] Saolasın yardımın için, ben de düşündüm bunu fakat ne kadar sürede ne zorluklarla bana karşılık vereceklerini düşününce garanti en iyi seçenek görünüyor
April 16, 200619 yr Ankara'ya, Eryaman'a davet ediyorum sizi Tuğhan da Ankara'daymış. Umarım bizim evin yakınlarında değildir. Teknolojiden tümüyle vazgeçmeye zorluyorlar insanı burada.
April 16, 200619 yr tughan o eryamanın sorunu batıkente gel bi sorun yok elektrk kesimi az ama yeni bir yerlesim yeri sorunları olacak...