Posted April 15, 200619 yr s.a. biri bana bu thottbot u nasıl kullanacagımı anlatabilirmi.ben anlayamadım.haritayı acıyorum sarı ve beyaz kareler var onların oldugu yere gidiyorum o questle alakalı mob u bulamıyorum.yardım edin lütfen.
April 15, 200619 yr Sunucuda, her ne kadar npc'ler orjinale gore yerlestirilmeye calisilmis olsa da bazen spawnlar farkli noktalarda olabiliyor. Thottbott'a, NPC bulmak icin kesin sonuc istiyorsan en cok kesilen sayisina bak ve o sayinin bulundugu haritaya goz at... Noktalarin yogunlastigi, cok oldugu bolge ve civarinda bol bol gezmen gerekebilir... Sayfanin asagisindaki yorumlari okumaya calis... Oradaki kullanicilarin aciklamalari, bazen cok ise yarayabiliyor...
April 15, 200619 yr Author demek istediğini anladım. yardımın için teşekkür ederim. ALLAH a emanet ol.
April 15, 200619 yr Mesela sana örnek vermek gerekirse bir bilmediğin guesti thotbottan bakıp yapmaya çalışacaksın önce thotbotu acıp guest bölümünü sonra hangi bölgenin guesti ise o bölgenin üzerin de sağ tıklıyosun. Tıkladıktan sonra sana o bölgede verilen tüm guestleri gösterecek ve yapamadığın guesti ordan bulup üzerine tekrar sağ tıklıyosun. sonra senden hangi guest itemini veya obje istiyosa onun üzerine tıklıyosun. Bu işlemide yaptıktan sonra sana o guest iteminin hangi moblardan düştüğünü veya objelerden düştüğünü ve oranlarını gösterir. Orda o mob veya objenın yerini görmek için hemen sağda map yazısı vardır onu tıkla sana harıtada gösterecektir. Bu işlemi öğrendinmi artık thotbotu çözmüş olursun çünkü yaptığın işlemler hepsinin aynısı. Kısa yoldan bulmak istersen bişeyi hemen thotbotu acınca ara yazısı vardır tam ordada oraya yazarsan sana gösterir. Yanlız sana tavsiyem uzun yolları tercıh etmen bölelikle daha çabuk çözmüş ve daha ustaca öğrenmiş olursun.
biri bana bu thottbot u nasıl kullanacagımı anlatabilirmi.ben anlayamadım.haritayı acıyorum sarı ve beyaz kareler var onların oldugu yere gidiyorum o questle alakalı mob u bulamıyorum.yardım edin lütfen.