Jump to content
Posted
Sakatlar olimpiyatı düzenlenmiş. Bir sürü kolu bacağı eksik insan yarışmalara katılmışlar. Gayet güzel bir ortam, herkes dostluk içinde derken yüzme yarışmaları başlamış. Bir adam gelmiş tek kolu yok, birinin 2 bacağı birden yok. Bir ötekinin tek bacak tek kolu yok. Bu şekilde yarışmacıları sayarlarken bir de ne görsünler?
Son kulvardaki adam sadece bir kafadır. Yani vücudu ile kol-bacakları yoktur. Bildiğimiz tek kafa.

Hal durum böyle olunca hakemler, yöneticiler gelmişler
"gel etme eyleme sen vazgeç bu işten" ama bizimki dinlememiş, "kazanacam da kazanacam" demiş başka birşey dememiş. Bakmışlar vazgeçmiyor, "tamam" deyip yarışmaya almışlar.

Start düdüğü ile birlikte herkes suya atlamış, bizim kafa da suya atladığı gibi cuuuup diye suyun dibine gömülmüş. Hemen ilk yardımcılar devreye girip bunu sudan çıkarmışlar. Demişler ki :

- Yahu ne oldu hani kazanacaktın?

Bizim kafa cevap vermiş :
- Hiç sormayın ya kramp girdi !!!

Featured Replies

• 4 weeks later...
:) Guzelmiş :P

Bir gün Temel Kanser olur hastaneye yatar tabi Dursunda yanında refakatçı neyse gel git zaman :)

Temelın yanına gelenlere tamel ben AIDS oldum dursun baslarda bısey demez

Sonra bi dursun sorar 'Ula Temel Ne Diye AIDs Oldum Dersin' der
Temel'de 'Ula Dursun Usagım Zaten Oteki Tarafa Gideceğiz Bari Karıyı Sağlama Alalım' Der

Umarım beğenirsiniz :)
  • 1 year later...
[quote name='Exel' post='23994' date='May 15 2006, 09:53 AM']:) Guzelmiş :P

Bir gün Temel Kanser olur hastaneye yatar tabi Dursunda yanında refakatçı neyse gel git zaman :)

Temelın yanına gelenlere tamel ben AIDS oldum dursun baslarda bısey demez

Sonra bi dursun sorar 'Ula Temel Ne Diye AIDs Oldum Dersin' der
Temel'de 'Ula Dursun Usagım Zaten Oteki Tarafa Gideceğiz Bari Karıyı Sağlama Alalım' Der

Umarım beğenirsiniz :)[/quote]

Nıhamahaahahah :ep: :ep:
:))
eheheheh :D "herşeye bir bahane bulmak" sözünün güzel bir örneği :P