Jump to content
Posted
günün birinde genç bir çift motorsikletle 100 km/s ile gidiyorlarmış. Kız: yavaş korkuyorum.. Erkek: hayır çok eğlenceli...Kız: hayır değil, lütfen! çok korkuyorum. Erkek: o zaman beni sevdiğini söyle. Kız: tamam. seni seviyorum. yavaş ol! Erkek: şimdide bana BÜYÜKçe sarıl. kız erkeğe sarılır Erkek: kaskımı çıkarıp sen giyebilirmisin? beni sıkıyorda. ertesi gün gazetelerede:motorsikletli bir çift frenlerinin patlaması yüzünden bina çarptı sadece çiftenbiri kurtuldu. gerçek ise şuydu:erkek yolun yarısına geldiğinde frenlerin patladığını fark etti, bunu kıza söylemek yerine ona sevdiğini söyletti ardından sarıldı ve herşeyi göze alarak kaskı kıza verdi.

benim yorumum su iste gercek ask kendinden fazla sevdiğini düşünmek.

Featured Replies

Bu durumda ne yorum yapılır bilemiyorum.Ama "Aşk sevdiğini mutlu görmek istemektir" diye okumuştum bir yerde.Oda bununla ilgili olsa gerek :)
[quote name='letal' post='119557' date='Jun 1 2007, 09:44 AM']günün birinde genç bir çift motorsikletle 100 km/s ile gidiyorlarmış. Kız: yavaş korkuyorum.. Erkek: hayır çok eğlenceli...Kız: hayır değil, lütfen! çok korkuyorum. Erkek: o zaman beni sevdiğini söyle. Kız: tamam. seni seviyorum. yavaş ol! Erkek: şimdide bana BÜYÜKçe sarıl. kız erkeğe sarılır Erkek: kaskımı çıkarıp sen giyebilirmisin? beni sıkıyorda. ertesi gün gazetelerede:motorsikletli bir çift frenlerinin patlaması yüzünden bina çarptı sadece çiftenbiri kurtuldu. gerçek ise şuydu:erkek yolun yarısına geldiğinde frenlerin patladığını fark etti, bunu kıza söylemek yerine ona sevdiğini söyletti ardından sarıldı ve herşeyi göze alarak kaskı kıza verdi.
benim yorumum su iste gercek ask kendinden fazla sevdiğini düşünmek.[/quote]

Vallahi Gerçek aşk aşkı ugruna ölenlerindir... Burda bir aşkın ölümsüz oluşunu bariz bir şekilde ortada acı ama bir o kadar da ders verici hikaye burdan cıkardıgımız 2 der olmalı

1.) Hız her zaman risklidir.. Hız yapmayın uzun yasayın Low speed long life...

2.)Ölüm kacınılmaz ise ve sucluysanız Kendinizi düşünmeyin Çünkü siz yasarsanız ömür boyu vicdan azabı duyucaksınız ve iradeniz zayıfsa bunu kaldıramayıp intihar edıceksınız Dünya üzerinde bir çok örneği mevcut ;)

Edited by Passion

Değişik bir olay ama en azından kız için hiç güzel değil, herkes kendi kaderini yaşar ve eninde sonunda ölür. Sana verilen hayatı sanki seninmiş gibi başkasına sunmak intihardan başka bir şey değil bence.

Asıl benim aklıma takılan nokta kız o vicdan azabıyla nasıl yaşayacak?
[quote name='letal' post='119557' date='Jun 1 2007, 10:44 AM']erkek: yolun yarısına geldiğinde frenlerin patladığını fark etti, bunu kıza söylemek yerine ona sevdiğini söyletti ardından sarıldı ve herşeyi göze alarak kaskı kıza verdi.[/quote]

Bu romanın yazarı kim ?
  • Author
[quote name='RaMuLda' post='119591' date='Jun 1 2007, 11:32 AM']Bu romanın yazarı kim ?[/quote]

ne romanı?
[quote name='RaMuLda' post='119591' date='Jun 1 2007, 11:32 AM']Bu romanın yazarı kim ?[/quote]
:af: :ag:
Hmm daha önce duymustum , Çok duygulanmıştım :(
[quote name='ASADE' post='119587' date='Jun 1 2007, 11:22 AM']Değişik bir olay ama en azından kız için hiç güzel değil, herkes kendi kaderini yaşar ve eninde sonunda ölür. Sana verilen hayatı sanki seninmiş gibi başkasına sunmak intihardan başka bir şey değil bence.

Asıl benim aklıma takılan nokta kız o vicdan azabıyla nasıl yaşayacak?[/quote]
Sence kendi suçun yüzünden öleceğini bildiğin birinin hayatını kurtarmak için ölmek intihar mı?

Kızın vicdan azabı duyması için neden yok.Çünkü bu ölüme kendi sebep olmamış.Sadece üzülür ve o adamı hayatının sonuna kadar "iyi biri" olarak hatırlar.
Binaya çarpıyorlar. Demekki olay ara sokaklarda gerçekleşiyor. Peki bu adam yavaşça gazı bırakarak motosikleti bi yokuştan yukarı doğru vermeyi akıl edememiş mi?

Otobanda falan olsa anlarım da. Belge görmeden bu olaya inanmam :)

Ama gene de romantik :)
Jahraya katılıyorum :D sürtünme denilen bişey var ve yokuş yukarı çıkışlarda da yerçekimi ivmesi :P he dümdüz aşaya inen bi yokuşta batlamıştır frenler sonunda da bi cadde vardı ve bu yokuş bu konuşmalar olcak, ve kız kaskı kendi takacak kadar uzun sürmüşse ki saat te 100 km yle bu olaylar en az 1 dakkada oldu desek :P 5000/3m = 1666 metre yol tepmiş olmaları lazım :P ne kadar uzun bir yokuş :D

Edited by Isandor

yok be :D birazcık genel kültür sadece :P bu tarz hikayeleri yalanlamak çok güzel bişey :P tamam mesaj iyi ama biraz daha az sallanır ya :D

ahaha hatta görsel olsun :lol:

[img]http://img519.imageshack.us/img519/1/untitled1zq2.gif[/img]