April 23, 200619 yr hayat gercekten bi sınavdır Önune sureklı sorular getirir cözmen için .. sen cözdukce sorular artar hiçbir zaman azalmaz taaki ölünceye kadar ... ama ölmekte bi cözüm getirmez cünkü ; gittiğin yerde de bi sınav var .. !
April 23, 200619 yr Hayat provasız çıktığınız bir tiyatro oyunudur. Suflörünüz veya uygun kostümünüz yoktur çoğu zaman. Sahnede durdukça edindiğiniz tecrübelerle, gözlemlerle bir sonraki adımına karar verirsiniz. Oyun bittiğinde domatesler de sizi bekliyor olabilir, sahneye atılan güller ve alkışlar da.
April 23, 200619 yr Hayat ifade edilemeyen, yaşandıgında çok kısa süren dışı sert içi yumuşak bir kuru yemiştir.
April 23, 200619 yr 7 yıl hiçbir derdin olmadan, 60 yıl eşşek gibi çalışarak, 10 yıl torunlarınla kovboyculuk oynıyarak geçirdiğin süreye hayat denir
September 4, 200717 yr Hayat bir testtir 2 cevap şıkkı vardır ..... edit:r Edited September 4, 200717 yr by RaMuLda
September 4, 200717 yr Kenidini tanrı asnan para ve onun peygamberleri ile bizim mücadelemiz. Ama bizde peygamber olmaya çalışıyoruz...
September 4, 200717 yr Hayat insanlara sunulan büyük bir hediyedir.Yaşamasını biline mutluluk veren yaşamasını bilmeyene ise ızdırap veren bir kavramdır.
September 4, 200717 yr önemli olan bu dünyadaki sınav değil öbür dünyadaki sınavdır öbür dünyadaki sınava hazırlanmamız için dünyaya gönderildik
September 4, 200717 yr Hayat sadece seqs,para,okul üzerine kurulmuş varsaydığımız bir yalnış anlaşılmadır. D: benim tabirim
September 4, 200717 yr hayat bir oyundur oyunu biz kazanırsak iyi ama ya kaybedersek nitcez hayat bazen güzel bazen kötüdür bazen kafamız arır bazen mutluluktan ölesimiz gelir hayat böyledir ben hayatı simdilik sevmiyenlerdenim soeunlu bir arkadasınızım size karsıda sorun cıkara bilirim cıkarmısımdırda ama kusuruma bakmayın iste hayat bu ÖZÜR DİLERİM Edited September 4, 200717 yr by Dynasty
September 4, 200717 yr Ölünce tanrıya soracağım ama; o kadar akıl vs. vermiş bir varlığada bu sorulmaz ki... Hepimizin tanrının egosu yüzünden düştüğümüz durum olduğunu düşünürdüm biraz, ta ki bir arkadaşım güzel bir şekilde açıklayana kadar. Tanrıda ego yoktur :ap: Sonuçta tanrısal (görme, işitme, duyma) olan -az da olsa- biziz lakin o insansı değil...
September 4, 200717 yr [quote name='ZarathustraX' post='152946' date='Sep 4 2007, 21:31 PM']tanrının egosu[/quote] +1
September 5, 200717 yr [quote name='Kaldorei' post='152918' date='Sep 4 2007, 20:21 PM']Hayat bana yapılan bayat bi espiri nezaketen gülüyorum..içim nasıldır?!?![/quote] ++