Jump to content
Posted
Arkadaslar bildiginiz uzere en son map imiz 44b dotamizda yeni herolar var,herolari sevdim.
kullanan arkadaslar ozelliklerini buraya yazarsa iyi olur.Denemeyen arkadaslarada faydali olur :lol:
ap herolarinizida yazabilirsiniz.

Featured Replies

çok fazla oynamadım ama templar ın slow trap leri çok güzel gibi görünüyo :)
ya dota çok güzel de itemlar ezberlemek lazm :D ben de onu yapamam kolay kolay :D
item ı ezberlemk diye bişey yok ki baka baka yap bi müddet sonra aklında ister istemez kalıyo :) her oyun oynadığında her tiem ı bi kere yapsan yeter zaten :P
undying isimli int. herosu cok saglam bir hero içlerinde en cok onu begendim. imba hero vesselam. özelliklerine gelince: 1. özelligi zombi yaratiyor, 1 tane 2 tane 3 tane ve 4 tane, eger bir zombi 6 tane başarili vurus yapabilirse(miss olmamali) bir tane daha zombi yaratiyor. zombilerin süreleri var eger süreleri biterse ya da ölürlerse bize her biri 50 hp yolluyor. yani 4 zombi cikardik diyelim hepsi 6 tane basarili vurus yapti etti 8 tane zombi hepsi ölse 8x50=400 hp gayet güzel bir sayi :) 2. özelligi ise kendi creeplere/herolara hp, düşmanlara ise damage veriyor. ne kadar yakin oldugumuz önemli bu büyüde. 3. skill ise aura 250 500 750 ve 1000 aoe uzakligindaki düşmanlarin %1 hpsi gidiyor saniyede.
ultisi ise rakip heroya çekildiginde hareket hizini %30 azaltiyor ve 1. rankta %25, 2. rankta %30 , 3.rankta %35 fazladan damage almasini sagliyor. gayet imba bir hero bence :)
Dark seer in ion shieldi ile radiance + BoT imba oluyor eger bi de sizin takımınızda bi aoe stun skilli olan hero varsa ( magnus , tidehunter vs. ) dark seer la direk triple ları kapıosunuz... Ayrıca 3. skilli 6.5 saniye boyunca ms'inizi deli gibi artırıyor ve slow efektlerden çıakrtıyor bu sayede çok rahat kaçabiliorsunuz..

Zombiye gelince oda harika olmus yine onada radiance kasınca süper oluyor hp sorunu hiç yok yolla zombileri kuleye çat çut dolsun hp'en...

Troll de fena deil full hp'ne bakan bi hero vurdugu skiller kendi canından karşı heronun canından da götürüor ayrıca çok saglam bi regeni var kendi herolarada atılabilen..

Storm da gayet güzel pandalara sempatim var zaten 5 vuruşta bi alan shock verior ultiside önünüzdeki leri bastıgın yere çekior sizinle birlikte adam kovalarken veya kaçarken çok ise yarıyor... Ayrıca yediginiz spell dmg i azaltan shieldi var..

Templar Assassin bence pek iyi deil invis.'i var ama invis yürüyemiosunuz ya sabit kalıorsunuz range ini artıran bi skilli var assasin ama range oluyor 250 ye kadar çıkıyor sanırım.. ve 6 saniye damage almıosunuz .. aryıca ultiside arkadaşın dedigi gibi trap kovalarken ve kaçarken çok ise yarıyor...

Pitl ord a da buff lazım bence öle ne skilleri iyi dmg veriyor nede supoortluk bişeyi var aoe efekti ama az dmg var ultisdide dark portal herolar arası bag kurabilmenin iyi bi yolu kaçan hero arkadasınıza yardım etmesi açsıından...

Edited by Alijohn

• 4 years later...

Vay be , templar assasin lanaya falan; ben başladığımda hangi version bilmiyorum ama clockwerk yeni çıkmıştı bıraktıysanız bilmezsiniz siz; su an version 6.74 ilerde okudugumda güleceğim hahah ne ezik günlermiş diye :D

undying değişti bu arada, storm da değişti

gondarin int hali; çok güzel bir anlatım bozukluluğu :D

5 yıldır dota oynayan yok ondan tarihin tozlu sayfaları arasında yerini aldı bu topic. gandalf minas tirith'de yüzük ile ilgili belge ararken dota tomarını kenara koyuyo. extended versionda bulabilirsin

valla ben eurobattle.net ten oynuyorum dotayı

TiryakiHasan. adım... bi ara burayı canlandırma pahasına yusuf bana pm atmıştı w3 için her türlü desteği veririrm ve bir sonraki ım da sana dönerim demişti. yıllar oldu :D

Lol ün pvp si inan bana wc dotasından daha zevkli dota oynayan birçok arkadaşım lol e başlamış durumda sadece pvpsi yüzünden

bence lol kadar uyduruk oyun yok

:==))

Riot bu işi gayet iyi becerdi.Gayet farklı bir yapısı var diğer benzerleriyle arasıyla.Sen dandik desende 2 yıldır en iyi free oyun seçiliyor ve eminim seneyede seçilecek.Çünkü oyuncuların fikrini de alarak,ciddi bir biçimde çalışıyorlar.Herkesi birebir takma zahmetine giriyorlar.(saçma bir mesaj bile atsan akşama dönüyorlar en geç) + oyunda ki her champ.'ın kendine has hikayesiyle bir olay örgüsünde olması gayet iyi.

Hee bu arada oynayan varsa nordicte pm atsın.Ranked gireriz falan.

bu arada eu east ta oynuyorum nick im QuanLyStarZ ekleyin beraber maç atalım :)
Alper bu konuyu kaç ay öncede konuşmuştuk.Oyunu oynamadan grafik görüp kötü demiştin, yıl oldu 2012 hala şu oyunu oynamadan yorum yapıyosun şu oyunun insanlar zaten grafiklerini değil oynayışını seviyorlar :)