Jump to content
Posted
Ben Samsun görünümlü Arnavut'um. :) Nasıl oluyor demeyin zamanında dedelerim oradan Samsuna göç etmişler.
  • Replies 54
  • Views 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

İzmirliyim offf be yok ki bi kordon su Ankarada gorem :(
+1 mlekor'a cani gonulden hemde bastan sona
Kütükte samsun ama aslında caponum ben :D bilen bilir :D hehehehe
baba tarafi oflu anne tarafi sungurlulu (corum) ben ankarada dogup buyudum. ama ofluyum demek hosuma gidiyor :D yani ofluyum :D
  • 1 year later...
Samsun-Merkez. Bi ara buluşalım yaws :P

Bu arada mezarlıktan kurtadığım bu konu için tepriklerinisi bekliyorum :P

edit : başlık ismide biraz şey olmuş Memleket nere hemşerim :P Hemşeriyseniz aynı memleket diilmi :rolleyes:

Edited by Lastbloodelf

Aslen Diyarbakırlıyım. Ama biraz geçmişe gidersek, anne tarafından Ermeni, baba tarafından da Iraklıyım. :)
annem malatya
babam da malatya
abim de malatya
kardeşler de malatya
yenge dede hala amca anneanne vs vs... malatya

ben izmir.
osmaniyem de büyüdüm... şimdi istanbulluyum 2 gündür..
3 asırlık İstanbulluyuz hem annem hem babam ( bende tabi).Kırımdan göçmüşüz 1700 lü yıllarda... 7 küp altın gömmüşler en yaşlıdan aldığım bilgiye ( o da zamanında en yaşlıdan almış sanırım ) göre su yolundaymış -Kırım'da- altınlar. Mısırlı bi' dedemiz yok ki böyle en net olanından. :ap: Avukatı gelse vs.
Dogma Büyüme Niğde AMa 2 yıl aksaray 4 yıl şerefli Koçhisar 2 yıl Ankara Ve sonra Tekrar Niğde seklınde Babamın ısı ıle alakalı bu gezmeler :D
2. sayfada bi herif yazmış. onunla benimkisi aynı :P

[quote name='IsAnd0r' post='19076' date='Apr 27 2006, 22:22 PM']annem ve babam Aydın'lı ama ben doğma büyüme İzmir'liyim[/quote]

Edited by Isandor

[b]Haha en karışık benimki sanırım :D öhöm öhöm başlıyorum... :P

İstanbul'da doğdum.Büyükbabam eskişehir'li yani kütükde eskişehir yazıyor.Dedem Konyalı.Babaannem ve anneannemin sülalesi selanik göçmeni.Ve bir kaç göçmenlik daha var ama o kadarını bilmiyorum :D[/b]
Anne tarafı kahraman maraş,Baba tarafı ise sivas,iki tarafda 30,40 yıl önce İstanbula ayak basmışlar...Ben çok küçükkken dünyaya geldim.İstanbul zeynep-kamilde doğmuşum.Ozamanlar dabi boy pos bende ufff :D tüm kızlar peşimde şimdi baqmayın yaş 17 yaşlandık artık neyse... heh önceleri tuzlada yaşıyorduk sonra Ümraniye-çakmak-çamlık tarafındayız gayet güzel mekan Deniz'e sıfır :D :P Abartmıyom bir gün araba ile yola çıktık arabada benzin yok 180 km yapıyoz saatte,karşıma bir bir çocuk çıktı bi kodum yaralandı mezara koydular... fln filan şaka ayw Sivas'lıyız işte,
YİÐİTLERİN HARMAN OLDUÐU YERDENİZ :D
Ana tarafım Voltajım hemşehrisi. Baba tarafım Antalya Merkez...Yani Antalyalı...
baba tarafından denizlili, anne tarafından sivaslıyım, erzurum doğumluyum ama üç şehirde de pek bulunmadım :D
izmirliyim ben izmirli!! :P
gidiyom tee ankaralara.. o ayrı :(
[quote name='Ireth' post='152923' date='Sep 4 2007, 20:40 PM'][b]Haha en karışık benimki sanırım :D öhöm öhöm başlıyorum... :P

İstanbul'da doğdum.Büyükbabam eskişehir'li yani kütükde eskişehir yazıyor.Dedem Konyalı.Babaannem ve anneannemin sülalesi selanik göçmeni.Ve bir kaç göçmenlik daha var ama o kadarını bilmiyorum :D[/b][/quote]

Eee sen şimdi nereli oluyon onu söle :D

Benim büyükbabamın adı Selahattin Bahar. Ama kütükte "Selahattin Bahar (Zaloğlu) " yazıyor . Zaloğlu ne anlamadım :)yoksa Zaloğlu Rüstem le bir akrabalığım mı var acaba?
şehitler diyarıı ÇanaKKale !! :)