Jump to content
Posted
Ben Samsun görünümlü Arnavut'um. :) Nasıl oluyor demeyin zamanında dedelerim oradan Samsuna göç etmişler.
  • Replies 54
  • Views 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Teedor' post='152984' date='Sep 5 2007, 00:33 AM']şehitler diyarıı ÇanaKKale !! :)[/quote]
Sanki ordaki herkes şehit olmuş gibi söyledin :D
şimdiiii toparlamak lazım :D
Babam saf Samsun / Çarşambalı ancak annemim babası Ordu anne tarafı Makedon Göçmenlerinden, ayrıca Samsunda doğmuş olmama rağmen 2-3 yaşımdan beri İstanbuldayım ayrıca son 4 yıldır istanbulda yalan oldu Balıkesir ve İzmirde ikamet ettim bundan sonraki 3 sene daha İzmirde olcam ondan sonra ise nerde olacağğımı bende bilmiyorum...

şimdi Ben nereliyim :D
[quote name='EleCtrO' post='153002' date='Sep 5 2007, 02:39 AM']şimdi Ben nereliyim :D[/quote]
Kim ne yapsın seni <_<
Öhöm benimki çok ilginç aslında Büyükbabamın babası ve büyükbabası Karapapak bir nevi kafkas yani gelip Kars Çıldır'a yerleşmişler Annemin babası Laz asıllı ama oda gelip Kars'a yerleşmiş sonra bizimkiler önce Aydın'a sonra Manisa'ya gelmişler ben doğunca(öhöm 3 kızdan sonra erkek olunca yerim ayrı tabi :P ) burda kalmışlar yani 21 yıldır Manisa'dalar haliyle bende Manisa'da doğup büyüdüm acep nereliyim