Jump to content
Posted
Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer;
- Musait bi yerde iner misiniz?
şöför :
- Niye sen mi kullancan?
---------------------------

Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru
gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet
aceleci bir tavirla:
- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim??
Bizim soför olaya hakim:
-Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi

-----------------------------------------

Istanbul'dayiz ...
Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak, elemanın
bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış
oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir
umut sordu:
- "Kaptan, yer var mi?".
şöför de arkasını dönüp cevap verdi:
- "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"
---------------------------------------------
Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek
üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her
hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi
birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı
çocuklardan biri şoföre parayı uzattı:
- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?
--------------------------------
Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi.
Apar topar bindim. şoföre parayı uzatıp,
-'Bir Monte Carlo' dedim!
Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,
- 'Abi bu Bakırköy'e gider'diye cevap verdi!
İşte o an benim ve şoförün bittiği andır.
-------------------------------
Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle
-"şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti.
Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı)
-----------------------------

V8 'i yolda, kızı kolda severim!
Kız dediğin taktın mı kola yakışmalı, çaktınmı duvara yapışmalı!
Yalnız Kurt!
Ela gözlümün nazına, hastayım fordun aragazına!
Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım;
Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyosun!
Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta!
şöför dediler, kızı vermediler!
Miras değil, alınteri...
Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. vitesi
Kolla beni şerit değiştiriyorum
Rahmetlide sollardı
Bu arabada ABS var
Mazda NaMAZDA
Rampada geçme beni düzlükte düzerim seni
Baktım araba kıyak, karı da kıyak, dedim ne ayak!
Alırsın Ford, olursun lord
Alırsın Skoda, kalırsın yolda
Alırsın Chevrolet, yuvarlanırsın şarampole
Aldım Peugeot, oldum peuzeot
Opel Corsa, Toyota Corona
Ceketi atarım asvalta yatarım
Bir kavanoz reçel bunlarda geçer
Babam Sağolsun
Alem bana ben sana hasta

Featured Replies

• Author
pardon 2 defa acilmis enter tusu klayeye yapisti silinirse sevinirim.
  • Author
dostum bu tur paylasimlari foruma ugrayan arklarin yuzleri biraz gulsun die yapiyorum :) cogu paylasimimda gerceklikten kendim uzaklastiriyorum. yakin zmnda acayim bir tum paylasimlarim die anlasilir yani :)
3 yasinda cocukla annesi ön koltukta soför arkasi oturmakta. cocuk ayaga kalkip kalkip saklabanlik yaparaktan rahatsizlik veriyor. anneden cocugu engelleme calismalari:
a-yavrum otur bak yerine, rahatsiz etme kizicak simdi soför amcan..
cocuk oturur, 3 dakka sonra ayni hikaye
a-cocugum bak otur, soför amcani kizdiriyosun diyorum..
3 dakka sonra ayni hikaye:
a-yavrucum, bak kizicak soför amcan diyorum, kizarsiniz di mi soför amcası?
ş-........ bile

- şurdan iki kişi iletir misiniz?
- ay hayır kendiniz uzatın, dokunmak istemiyorum ben o pis paralara.
- ama?
- hem ben denizli'den geliyorum orda hiç böyle birşey yok herkes kendi binerken veriyor.
- üf tamam sus be

ekşisözlükten aldım -dolmuş diyalogları-
bi tane de ben yaziyim bari
en arkanin bi önündeki koltukta cam kenarinda bir adam yaninda ise bir bayan oturmaktadir. en arka sol koltukta oturan kişi önündeki adamin telefonla bayani dürttügünü fark eder. bayan uflar, puflar, sıkılır ve sonunda patlar adama
-O TELEFONUN ANTENİ BİR KEZ DAHA BANA DEGERSE, BEN O ANTENE NE YAPICAGIMI BİLİYORUM!
adamdan gelen cevapla dolmuştaki herkes dumur olur.
-hanfendi bu 3310, antensiz.

Edited by bloodbath

• Author
[quote name='bloodbath' post='125057' date='Jun 20 2007, 01:53 AM']bi tane de ben yaziyim bari
en arkanin bi önündeki koltukta cam kenarinda bir adam yaninda ise bir bayan oturmaktadir. en arka sol koltukta oturan kişi önündeki adamin telefonla bayani dürttügünü fark eder. bayan uflar, puflar, sıkılır ve sonunda patlar adama
-O TELEFONUN ANTENİ BİR KEZ DAHA BANA DEGERSE, BEN O ANTENE NE YAPICAGIMI BİLİYORUM!
adamdan gelen cevapla dolmuştaki herkes dumur olur.
-hanfendi bu 3310, antensiz.[/quote]
degen neymis ? :P
[quote name='Antok' post='125061' date='Jun 20 2007, 02:40 AM']neyseki son fun topiciymiş oh :P

bloodbath biliodum hikayeyi lol[/quote]
Ahaha küstürdün cocuku bak "Fun Topic Açmayan İnsan."
Youngster yapma abi bizi fun topicsiz bırakmaya hakkın yok...ne yaparız senin fun topiclerin olmadan coluk cocuk perisan oldu duyunca...ne olur dön :P
hayatımda bu dolmus kamyonla ilgili yasadıgım en komik şey adanaya giderken oldu. önümüze bi kamyon cıktı. arkasında kocaman "ANAN DA SOLLADIYDI" yazıodu. şimdi gel de solla. bi de adam sanki gıcık yavas yavas gidiodu. arkadas adamı sağından geçti. sağlamıs olduk de mi lan dedi. insallah dedim ne diyecem :)
Geç gördüm biraz bide benim var

şoföre parayı uzattım üstümde öğrenci kıyafeti var
-Bir öğrenci alırmısın
-Kimlik var mı? (ki hiç sormazlar normalde işgüzarlık)
-Yok
-Nerden bilicem senin öğrenci olduğunu (pis pis sırıtıyo komik ya)
-Abi kusra bakma öğrenci kıyafetiyle maskeli baloya gidiyodumda araba bozuldu bu seferlik kabul et
- :blink:
[quote name='bloodbath' post='124987' date='Jun 19 2007, 23:43 PM']bunlarin çogu efsane, böyle zekaya sahip şöförler biraksin o işi.[/quote]

:ep:
Ya bu çocuğun açtığı konular tamam çoğu komik ama; küfür barındırıyor...Ne zamandır girmiyordum foruma.Böyle şeyler eğlencede de olsa kullanılmazdı... <_<
  • Author
[quote name='ZarathustraX' post='125302' date='Jun 20 2007, 16:54 PM']Ya bu çocuğun açtığı konular tamam çoğu komik ama; küfür barındırıyor...Ne zamandır girmiyordum foruma.Böyle şeyler eğlencede de olsa kullanılmazdı... <_<[/quote]
bi çocuk denilmedigi kalmisti bsaka bisi diyecek varmi ?
  • Author
[quote name='Antok' post='125061' date='Jun 20 2007, 02:40 AM']neyseki son fun topiciymiş oh :P

bloodbath biliodum hikayeyi lol[/quote]
dostum sana ne dedim benden uzak Allaha yakin ol benle polemige girme.insancil bir sekilde 2 ci defa uyariyorum.
  • Author
[quote name='scen' post='125062' date='Jun 20 2007, 02:48 AM']Ahaha küstürdün cocuku bak "Fun Topic Açmayan İnsan."
Youngster yapma abi bizi fun topicsiz bırakmaya hakkın yok...ne yaparız senin fun topiclerin olmadan coluk cocuk perisan oldu duyunca...ne olur dön :P[/quote]
sayenizde herkeze laf yetisdiren biri oldum herkez ilgilendigi begendigi topic e giriyo demi ? demmeki ceken bisi olmus seni eski fun topiclerimdede gayet mutlu bir tavirlarla msjlarin var eh tabi ortama ayak uydurma olayi var birazda boyle eglenin... begenmeyen insan ne girer yorum yazar yada cene doker. sikayetin varsada solersin yetkililere kapatilir topic.
Kötü demedik zaten...Küfürleri çıkar dedik... :dh: İyi ki ayak uyduramadığımız senin ortamın...

Edited by ZarathustraX

• Author
[quote name='ZarathustraX' post='125343' date='Jun 20 2007, 19:04 PM']Kötü demedik zaten...Küfürleri çıkar dedik... :dh: İyi ki ayak uyduramadığımız senin ortamın...[/quote]
benim bu paylasimlarla kazandigim kaybettigim bisi yok.ne ortam nede baska bisi uzatmak istemiyolar ii sanslar.
hadaa :D sakin olun biraz. neden çıkardınız şimdi tartışmayı :D
[quote name='Youngster' post='125352' date='Jun 20 2007, 19:41 PM']benim bu paylasimlarla kazandigim kaybettigim bisi yok.ne ortam nede baska bisi uzatmak istemiyolar ii sanslar.[/quote]

Sanada...
[quote name='Youngster' post='125313' date='Jun 20 2007, 17:21 PM']sayenizde herkeze laf yetisdiren biri oldum herkez ilgilendigi begendigi topic e giriyo demi ? demmeki ceken bisi olmus seni eski fun topiclerimdede gayet mutlu bir tavirlarla msjlarin var eh tabi ortama ayak uydurma olayi var birazda boyle eglenin... begenmeyen insan ne girer yorum yazar yada cene doker. sikayetin varsada solersin yetkililere kapatilir topic.[/quote]
Bu adamın fun yapmamak elinde degil,fun topic olmasa da postları fun yuazdıgına baksana topicten cok guldum valla...
Not:Konusmandan kendini akıllı,zeki bir insan olarak gordugunu cıkardım ama dusunuyorumda bu zeka bir yazının ciddi olarak veya saka amacıyla yazıldıgını idrak edemiyorsa ...
Paylaşımların çok güzel can sıkıntısında foruma girdiğimde gülmemi sağlıyo emeğin için TEşEKKÜRLER
Tanık olduğum iki tane:

bilgisiz bi yolcu belkide yabancı:-bu araba nereye gidiyor?
şoför:-Eve...
---------------------------------------------------------------
Y:-müziği kapatırmısınız rahatsız oluyorum...
Muavin:-Ahmet oğlum kapıyı aç inecek var. :D

Edited by zeratul9

biraz da ben ekliim dedim ama ben dolmus fikrasi bilmem :lol: ama begenirsiniz umarim... :)

papazin biri kiliseye gelip gunah cikaranlari dinliyormus.Her gelen ben aldattim diyormus.Papaz rahatsiz olmaya baslamis ve vaaz verirken aciklamis " bundan sonra bana gunah cikarmaya geldiginizde aldattim demek yerine dustum diceksiniz" demiş.
Elbet tabi bu papazin vakti dolmus ve yerine yeni bi papaz atanmis.Papaz hic bi seyden habersiz gunah cikaranlari dinliyormus.Her gelen dustum,diyip gidiyormus.Papaz 1 hafta dayanamadan Vali'nin yanina gitmis,durumu aciklamis,artik bu su yoluna bi care bulun sayin Vali giden dusuo gelen dusuo demis.Vali durumdan haberdar oldugu icin kahkalar atmaya baslamis,papaz bozulmus ve sinirlenmis "guluosunuz ama sizin kariniz dun 3 kere dustugunu soledi" demis :rolleyes:

Öğretmen bir gün öğrencilerine sormuş insanlarda istem dışı çalışan şey nedir ? Öğrencilerden biri parmak kaldırıp cevap vermiş. "tik tir hocam" Öğretmen "Aferin oğlum senin adın ne ?" diye sormuş. Öğrenci " Tüleyman hocam" demiş.

İtalya'da Vatikan yakınlarında bir eve gece hırsız girmiş. Hırsız evin içinde karanlıkta ilerlerken arkasından bir ses gelmiş:
-Seni ben görüyorum. İsa da görüyor! Hırsız panik içinde bir köşeye sinip ve farkedilmemeyi ümit ederken ses tekrar yükselmiş
- Seni ben görüyorum. İsa da görüyor! Hırsız sesin kendine seslendiğine emin olunca el fenerini açıp, sesin sahibini aramaya başlamış ve bakmış bir Papağan! şaşkınlıkla söylemiş
- Konusan sen miydin? Papağan tekrar konuşmuş
-Evet.. Bunun üzerine Hırsız
-Ama sen Papağansın! Papağan cevap vermiş.
-Evet ben Papağanım...İsa da Doberman..

Bir gün Hitler 3 esir yakalamış. Bir hain Alman, bir Fransız ve bir Yahudi. Bunlara "Size birer soru soracağım. Eğer bilirseniz hayatınız bağışlayacağım demiş." Bunlar da "Tamam" demiş. Hitler hain olan Alman'a: "Titanic kaç yılında battı?" demiş. Alman: "1912" Hitler: "Tamam geç..." Hitler Fransıza: "Kaç kişi öldü?" demiş. Fransız 1050 kişi demiş. Hitler: "Tamam geç..." demiş. Hitler Yahudiye şunu demiş: "Say ulan kurtulanların isimlerini..."
  • Author
[quote name='Vandread' post='125420' date='Jun 20 2007, 23:20 PM']biraz da ben ekliim dedim ama ben dolmus fikrasi bilmem :lol: ama begenirsiniz umarim... :)

papazin biri kiliseye gelip gunah cikaranlari dinliyormus.Her gelen ben aldattim diyormus.Papaz rahatsiz olmaya baslamis ve vaaz verirken aciklamis " bundan sonra bana gunah cikarmaya geldiginizde aldattim demek yerine dustum diceksiniz" demiş.
Elbet tabi bu papazin vakti dolmus ve yerine yeni bi papaz atanmis.Papaz hic bi seyden habersiz gunah cikaranlari dinliyormus.Her gelen dustum,diyip gidiyormus.Papaz 1 hafta dayanamadan Vali'nin yanina gitmis,durumu aciklamis,artik bu su yoluna bi care bulun sayin Vali giden dusuo gelen dusuo demis.Vali durumdan haberdar oldugu icin kahkalar atmaya baslamis,papaz bozulmus ve sinirlenmis "guluosunuz ama sizin kariniz dun 3 kere dustugunu soledi" demis :rolleyes:
Öğretmen bir gün öğrencilerine sormuş insanlarda istem dışı çalışan şey nedir ? Öğrencilerden biri parmak kaldırıp cevap vermiş. "tik tir hocam" Öğretmen "Aferin oğlum senin adın ne ?" diye sormuş. Öğrenci " Tüleyman hocam" demiş.
İtalya'da Vatikan yakınlarında bir eve gece hırsız girmiş. Hırsız evin içinde karanlıkta ilerlerken arkasından bir ses gelmiş:
-Seni ben görüyorum. İsa da görüyor! Hırsız panik içinde bir köşeye sinip ve farkedilmemeyi ümit ederken ses tekrar yükselmiş
- Seni ben görüyorum. İsa da görüyor! Hırsız sesin kendine seslendiğine emin olunca el fenerini açıp, sesin sahibini aramaya başlamış ve bakmış bir Papağan! şaşkınlıkla söylemiş
- Konusan sen miydin? Papağan tekrar konuşmuş
-Evet.. Bunun üzerine Hırsız
-Ama sen Papağansın! Papağan cevap vermiş.
-Evet ben Papağanım...İsa da Doberman..
Bir gün Hitler 3 esir yakalamış. Bir hain Alman, bir Fransız ve bir Yahudi. Bunlara "Size birer soru soracağım. Eğer bilirseniz hayatınız bağışlayacağım demiş." Bunlar da "Tamam" demiş. Hitler hain olan Alman'a: "Titanic kaç yılında battı?" demiş. Alman: "1912" Hitler: "Tamam geç..." Hitler Fransıza: "Kaç kişi öldü?" demiş. Fransız 1050 kişi demiş. Hitler: "Tamam geç..." demiş. Hitler Yahudiye şunu demiş: "Say ulan kurtulanların isimlerini..."[/quote]

fikra topic i acmistim oraya eklersen daha iyi olur tum paylasimlar ayni baslikta toplansin :)