Jump to content

Featured Replies

ben hackerım eğer iletmezsen listendeki herkesi hekliycem :P
içerisine insanları etkilemek için din gibi, aile gibi yada bunlara benzeyen konu yada unsurları alet ederek gerçekten saf olanları kandırarak veya o konu hakkında bilgisi olmayan insanları kandırarak etkileyen tüm forwardlar bana saçma salak gelir.

hatta ablama mail gelmiş. okumaması için ısrar etmeme rağmen zorla okudu. şöle bişe :

ruslar depremin sesini kaydetmiş. sonra bunu dinnemişler ve de bu seslerin insan çığılyla aynı ses olduğunu bulmuşlar. kimileri işini bırakmış kimileri intihar vs. vs. vs............

peki şimdi kafamızı kullanalaım. boğaziçi ünv sine ait kandilli rasathanesinin web sayfasında derki (alıntıdır. görmek için [url="http://www.koeri.boun.edu.tr/bilgi/buyukluk.htm"]http://www.koeri.boun.edu.tr/bilgi/buyukluk.htm[/url] linkine tıklayıp okuyunuz.) Örnegin M=2.0 büyüklügünde bir deprem, yeryüzünün derinliklerinde yaklasik bir futbol sahasi büyüklügünde bir kirigin meydana geldigini gösterir. Büyüklük bir birim artarsa, yani 3.0 büyüklügünde bir deprem olusmus ise, yaklasik 10 futbol sahasina esit bir alanin kirilmis oldugu anlasilir.

depremin konuyla nereden alakası var diceksiniz ki doğru bir sorudur. burayı okumadan içinizden geçirdiyseniz tebrik ederim. ancak bu 10 futbol sahası kadar yerin bir anda kırılıp o kadar tok bir ses çıkartarak bunu insan çığlığı gibi ince bir sese nasıl benzetmişler bilemiorum.

lütfen bu ve bunun gibi olan mailleri siliniz ve forward etmeyiniz. insanların o forward edilen mailleri yada mesajları okumak yerine yapacak daha önemli işleri olabilir. başkalarınıda düşünün B)
hakkatten ha bi mail geliyo onsekiz kuşak öncesi kimden gelmiş onun arkadaşları kimlermiş hepsini öğreniyoz...
bi de herkesin hotmaili amerika çıkışlı alınıp 250 mb haline dönüştürülmemiş olduğu için standart 2 mb lık alanlarıyla geçinmek zorunda kalıyolar o da 5-10 tane forward mesaj ile doluyo önemli mesajların eline ulaşmasına engel olunuyo...
komik mesaj diyince de aklıma en komiği benim bi avukat arkadaşım bana söyledi o bu işleri biliyo bunu forwardlayın size adam başı bilmem kaç doları microsoft ödeyecek diyen di.. bi çoğu da ya tutarsa diyerek mesajı attıydı:D
2012 Olimpiyatları Londra'ya verileli 1 seneden fazla olmuş ama hala filanca sitedeki ankete girip İstanbul'a oy verin diye mailler geliyodu bi ara :blink:
hehe biliyorum onu az önce yolladım herkese, bundan sonra yollayacam forwardları yoksa tekrar tekrar geliyor :angry:
ben ise o 30,000dolarlık forwardlara karşılık microsoft tarafından yollanmış bi maili yollamşıtım onu yollayanlara.. bu tür mesajlarla hiç alakaları olmadığını söyleyen upuzun bi maildi kendileri onun üstüne de bi daha frwrd atmayın böle mail atarım size dediydim o günden beri böle saçma olanlar gelmiyo artık gözleri korktu o maile tabi:D
din ile ilgili bir mail vardı en sonunda yazmışki bunu tanıdıklarına yollarsan yerin cennet eger yollamazsan yerin cehennem olacak
acı bır hıkayeden sonra bu mesajı su kadar kısıye gendermezsen basına bunlar aynı olay gelcek :D