Posted September 8, 200717 yr TERSTEN YASAMAK .... > >Yasamin en tatsiz tarafi sona eris seklidir. > >Süphesiz ki yasami tersten yasamak daha guzel hatta mukemmel olurdu. > >Nasil mi ? > >Camide uyaniyorsunuz. Bir tahta sandik içerisinde, herkes karsinizda saf >durmus, iyiliginize dua ediyor ve tüm haklar helal edilmis vaziyette. > >Tabuttan dogruluyorsunuz, yasli, olgun ve agirbasli olarak. Herkes >etrafinizda, büyük bir itibar, iltifatlar, çocuklar torunlar hepsi hazir. > >Arabaniza kurulup evinize gidiyorsunuz. > >Dogar dogmaz devlet size maas bagliyor, aylik veya üç ayda bir maasinizi >aliyorsunuz. Ne güzel, hazir maas, hazir ev... > >Altmisli yaslara kadar hersey garanti, huzur içinde yasiyorsunuz. > >Sagliginiz gittikge düzeliyor > >Kaslar güçleniyor, kuvvetleniyorsunuz. > >Bir gün çalismak istiyorsunuz ve ise ilk basladiginiz gün size hosgeldin >hediyesi olarak bir plaket ve altin kol saati veriyor patronunuz.. > >Ve Genel Müdürlük veya bunun gibi yüksek bir makamdan tecrübeli bir insan >olarak ise basliyorsunuz. > >Herkes karsinizda elpence divan... > >Vücudunuzda da bazi hosa giden hareketler de basliyor > >Gittikce zayifliyor forma giriyorsunuz > >Diger hormonal aktiviteler artiyor, fevkalade..... > >Aman ne güzel günler basliyor... > >Derken birgün patron size artik üniversiteye gitsen daha iyi olur diyor. Bu >arada Babaniz ortaya cikmis, "fazla çalistin" diyor "artik eve dön, isi >birak, okumaya basla, harçiligin benden olsun..." > >Keyfe bakar misiniz ? > >Okudugunuz dersler gittikge kolaylasiyor > >Ekmek elden su gölden bir dönem basliyor. > >Partiler, diskotekler, kizlarin sayisi artiyor. > >Derken anne ve babaniz sizi goturup getirmeye basliyor, araba kullanma >derdi de yok artik.... > >Günün birinde sizi okuldan da aliyorlar, "evde otur, keyfine bak, >oyuncaklarinla oyna" diyorlar... > >Mamaniz agziniza veriliyor, zaman zaman altinizi bile temizliyorlar, hatta >bu durum aliskanlik yaratiyor ve hic tuvalet kullanmamaya basliyorsunuz. >Derken anneniz bir gün size süt verme kararini aliyor ve baska bir keyifli >dönem basliyor. > >Mama artik her yerde, her an ve en taze seklinde hazir. > >Bir gün karanlik ilik ve sicak bir ortama giriyorsunuz. > >Beslenmek icin agzinizi agmaya dahi gerek yok, bir kordondan besleniyor >sicacik yumusacik ! Gurultusuz ve patirtisiz bir ortamda yasiyorsunuz. > >Kuçuluyor, kuçuluyor, ufacik bir hucre halini aliyorsunuz. > >Veee gunun birinde muthis keyifli bir gece ile hayatiniz bitiyor.... WT forumu sıfırlanmadan önce sanki vardı bu başlık gene ama kaynayınca gene açayım dedim (: Edited September 8, 200717 yr by SLaM
September 8, 200717 yr Bir tabelada yazıyordu bu ahmetcim değil mi alsancakta? Hatta sen ya bırak hangi salak bunu okur diyip hepsini okumuştun orda
September 8, 200717 yr hee evet hatırladım sanki. sonra beni kenara çekip "dur bende okucam" demiştin
September 8, 200717 yr Yaa abi bunu yazan aslında ordaki cafenin sahibi yaşlı bir amca.Böyle entel bişi hani uzun beyaz saçlı her içecek getirdiğinde takılıyor bize zaten Hakkaten ne ara internete düşmüş adamın yazdıkları süper ya
September 8, 200717 yr Amcaya söyliyim kısa film çekip yarışmaya katılsın adamın fikrini çalıp sonra para kırmasınlar alsın önce telif hakkını yazık adama Aslında her hafta siyasi mesajlar da yazıyor onlar da çok güzeller görürsem bir daha ben de yazıp foruma koyayım.Yani tabi siyasi bu kadar anlamlı değiller ama olsun Edited September 8, 200717 yr by Sanctuary
September 8, 200717 yr abi koskoca ömrü terstende olsa cok kısa almıssın bir an kendimi yaslı zannettim
September 8, 200717 yr [b]Biliyorum ben bu yazıyı.Hatta Sanctuary'le o cafe'ye gittiğimizde adam bahşiş istemişti bi de 250.000 bırakmıştım bende [/b]
September 8, 200717 yr Neyse arkadaşlar biz yani ben+Isandor+Ireth bildiiniz sıktık bu hikayeyi bi yerimizden Öyle bir cafe yok, öyle bir sahibi de yok.Bu yazı sadece daha önce foruma konmuştu oradan hatırladım Ama güzel yazdık değil mi?
September 8, 200717 yr Author [quote name='SLaM' post='154299' date='Sep 8 2007, 20:21 PM']WT forumu sıfırlanmadan önce sanki vardı bu başlık gene ama kaynayınca gene açayım dedim (:[/quote]
September 8, 200717 yr yahu sen wow u bırakma bidaha garip garip işler yapıyon ya yusuf abiye söliyemde silsin
September 8, 200717 yr [quote name='SLaM' post='154356' date='Sep 8 2007, 22:26 PM'][/quote] kendi yazısına gülen tek insan
September 8, 200717 yr Author [quote name='WSunshine' post='154360' date='Sep 8 2007, 22:29 PM']kendi yazısına gülen tek insan [/quote] Onun bir hatırlatma metni olduğunu anlayamamış olmana inanamıyorum Berk
September 8, 200717 yr [quote name='SLaM' post='154369' date='Sep 8 2007, 22:41 PM']Onun bir hatırlatma metni olduğunu anlayamamış olmana inanamıyorum Berk [/quote] sus sen sus cezalısın sen topic açma bidaha
September 8, 200717 yr Author Sen benim başımın belası mısın ? Niye her başlıkta karşıma çıkıyon ? Geçen aldığın ceza az geldi galba
September 8, 200717 yr Author [quote name='WSunshine' post='154378' date='Sep 8 2007, 23:19 PM']yazdım zaten onu bi kenara haksız yere ceza yidirdin bana [/quote] Bunlar sana tecrübe olsun Berk Bidaha tehlikeli sularda dolaşmazsın
>
>Yasamin en tatsiz tarafi sona eris seklidir.
>
>Süphesiz ki yasami tersten yasamak daha guzel hatta
mukemmel olurdu.
>
>Nasil mi ?
>
>Camide uyaniyorsunuz. Bir tahta sandik içerisinde,
herkes karsinizda saf
>durmus, iyiliginize dua ediyor ve tüm haklar helal
edilmis vaziyette.
>
>Tabuttan dogruluyorsunuz, yasli, olgun ve agirbasli
olarak. Herkes
>etrafinizda, büyük bir itibar, iltifatlar, çocuklar
torunlar hepsi hazir.
>
>Arabaniza kurulup evinize gidiyorsunuz.
>
>Dogar dogmaz devlet size maas bagliyor, aylik veya
üç ayda bir maasinizi
>aliyorsunuz. Ne güzel, hazir maas, hazir ev...
>
>Altmisli yaslara kadar hersey garanti, huzur içinde
yasiyorsunuz.
>
>Sagliginiz gittikge düzeliyor
>
>Kaslar güçleniyor, kuvvetleniyorsunuz.
>
>Bir gün çalismak istiyorsunuz ve ise ilk
basladiginiz gün size hosgeldin
>hediyesi olarak bir plaket ve altin kol saati
veriyor patronunuz..
>
>Ve Genel Müdürlük veya bunun gibi yüksek bir
makamdan tecrübeli bir insan
>olarak ise basliyorsunuz.
>
>Herkes karsinizda elpence divan...
>
>Vücudunuzda da bazi hosa giden hareketler de
basliyor
>
>Gittikce zayifliyor forma giriyorsunuz
>
>Diger hormonal aktiviteler artiyor, fevkalade.....
>
>Aman ne güzel günler basliyor...
>
>Derken birgün patron size artik üniversiteye gitsen
daha iyi olur diyor. Bu
>arada Babaniz ortaya cikmis, "fazla çalistin" diyor
"artik eve dön, isi
>birak, okumaya basla, harçiligin benden olsun..."
>
>Keyfe bakar misiniz ?
>
>Okudugunuz dersler gittikge kolaylasiyor
>
>Ekmek elden su gölden bir dönem basliyor.
>
>Partiler, diskotekler, kizlarin sayisi artiyor.
>
>Derken anne ve babaniz sizi goturup getirmeye
basliyor, araba kullanma
>derdi de yok artik....
>
>Günün birinde sizi okuldan da aliyorlar, "evde
otur, keyfine bak,
>oyuncaklarinla oyna" diyorlar...
>
>Mamaniz agziniza veriliyor, zaman zaman altinizi
bile temizliyorlar, hatta
>bu durum aliskanlik yaratiyor ve hic tuvalet
kullanmamaya basliyorsunuz.
>Derken anneniz bir gün size süt verme kararini
aliyor ve baska bir keyifli
>dönem basliyor.
>
>Mama artik her yerde, her an ve en taze seklinde
hazir.
>
>Bir gün karanlik ilik ve sicak bir ortama
giriyorsunuz.
>
>Beslenmek icin agzinizi agmaya dahi gerek yok, bir
kordondan besleniyor
>sicacik yumusacik ! Gurultusuz ve patirtisiz bir
ortamda yasiyorsunuz.
>
>Kuçuluyor, kuçuluyor, ufacik bir hucre halini
aliyorsunuz.
>
>Veee gunun birinde muthis keyifli bir gece ile
hayatiniz bitiyor....
WT forumu sıfırlanmadan önce sanki vardı bu başlık gene ama kaynayınca gene açayım dedim (:
Edited by SLaM