Jump to content
Posted
Doğum günlerini burada kutlayalım arkadaşlar :) .

Bakıyım bugün kimin doğum günü varmış...Evet:

İyi ki doğdun JohnNash!

Featured Replies

[quote name='Pixit' post='167207' date='Oct 30 2007, 18:43 PM']Doğum günlerini burada kutlayalım arkadaşlar :) .

Bakıyım bugün kimin doğum günü varmış...Evet:

İyi ki doğdun JohnNash![/quote]
güzel fikir kirlilik engellenmiş olur hepsi bi topic de olursa
İyi ki doğdun JohnNash...
[quote name='KurtWagner' post='167220' date='Oct 30 2007, 22:17 PM']iyiki doğdun johnnash mutlu yıllar[/quote]

+1
  • Author
hbb(19), Tistrya(19), samsam(23), Spinmaster(15)

Hepiniz iyi ki doğdunuz :ge:
  • Author
Bugün ki doğum günü çocuğumuz:

LenMage(17) :ge:
  • Author
İyi ki doğdunuz...

Jah'rakal(17), Elesvianal(26) :ge:
[quote name='Rodamus' post='167228' date='Oct 30 2007, 22:20 PM']+1[/quote]
Adama bakın iyiki doğdun demek bile zor gelmiş. :bx:

Ne doğdun John, git doğma!
  • Author
[quote name='Shevarash' post='167852' date='Nov 5 2007, 15:53 PM']Adama bakın iyiki doğdun demek bile zor gelmiş. :bx:

Ne doğdun John, git doğma![/quote]
+1 :P
bugün doğumgünü olan herkes iyiki doğdu :) herkese nice mutlu yıllara..

edit: şimdi baktım Ahmet'in doğumgünüymüş bugün :) nice mutlu yıllara kardeşim.. en lezzetli suyu ve yemeği yapan mage.. :)

Edited by Esperanza

Jahra doğumgünün kutlu olsun kardeşim...

Sana gelince John, senle de güzel vakitler geçirmiştik, güzeldi, bir daha gelmeyecek o günler galiba.. Kim olduğumu anlamazsın, ben bir ara söylerim sana. :P

Vay be..
madem forumu kirletmiyoz benden herkese karma doğum gününüz kutlu olsun :lol: ne kadar kolay artık kimsenin kutlamak zorunda deilim :D
  • Author
[quote name='DoomGuard' post='167938' date='Nov 6 2007, 16:22 PM']madem forumu kirletmiyoz benden herkese karma doğum gününüz kutlu olsun :lol: ne kadar kolay artık kimsenin kutlamak zorunda deilim :D[/quote]
Yok canım bu topiği açmamdaki amaç forum kirliliğini önlemek değil. Birisinin doğum gününü kutlamak kirlilik sayılmaz pek :) . Benim amacım forumda onun adına bir doğum günü topiği açacak arkadaşları olmayan üyelerin de doğum gününün kutlanması.