Jump to content
Posted
www.youtube.com/watch?v=-bN5DVZiG-M

:ep:
güleyimmi

:angry:
kızayımmı

:blink:
şaşırayımmı

:(
üzüleyimmi anlayamadım

Featured Replies

verilmişti bu video ama yinede hatırlattın iyi oldu hoş bişi anlıyamadım fazla komik geldi bana
[quote name='mehmeto' post='167764' date='Nov 3 2007, 19:50 PM']:ep:
güleyimmi

:angry:
kızayımmı

:blink:
şaşırayımmı

:(
üzüleyimmi anlayamadım[/quote]
:ek:
git uyu sen

Edited by Kaldorei

Yazık çocuğa ya :rolleyes: . Ben de olsam aynı tepkiyi verirdim :P .
İdare edemem anneeeaaa idareee edemeeeemmmmm !!! :lol:
Yalnız annedeki acımasızlığa bakar mısın ya çocuğunu ağlatmış bi de internete yaymış... Ne anneler var... Yazık çocuğa...
  • Author
[quote name='DoomGuard' post='167825' date='Nov 4 2007, 22:45 PM']Yalnız annedeki acımasızlığa bakar mısın ya çocuğunu ağlatmış bi de internete yaymış... Ne anneler var... Yazık çocuğa...[/quote]

+1 zaten bilerek yapmış. herhalde cocuğun aşırı tepkisi hoşuna gidiyor pisiko olmuş bu yaşta 21. yüyılın anneleri böle nerde bizim eski annelerimiz cocuklarını ağlamasına bile dayanamayan o annelerimiz nenelerimiz ne yapsak yetmez. siz siz olun hanımlarınl-ızla evlenmeden önce her şeyi konuşun
Psikopata bağlamış çocuk.

Arada düşünüyom, bendemi çocukken böylemiydim diye; yok lan diyom sonra.Ben çocukken böyle olsam öpüp başlarına koyarlarmış beni. :D
[quote name='Hephaestus' post='167942' date='Nov 6 2007, 16:36 PM']bu çocuk büyüyünce annesini aç bırakır[/quote]
E haklı tabi anneside onu aç bırakıyor :lol: .