Posted September 7, 200618 yr şimdi size sorcagım soruyu direk geyik olarak düşünmeyin... mantıksal olarak düşündüğünüz zaman doğru cevabı bulucaksınız... gününüzü gün ediceğiniz istediğiniz güzellikte bir hatun mu yoksa çok pahalı bir spor araba mı? bunu bugün bir internet sayfasında gördüm ve sizlerin ne cevap vericeğini merak ettim...
September 7, 200618 yr [quote name='esperanza' post='60048' date='Sep 7 2006, 09:12 PM'] ee [size=3]camış [/size]cevabı ne zaman sölicen [/quote] şimdi bu posta ceza mı versek gülsek mi?
September 7, 200618 yr valla he camış niye o kadar düşünde anlamadım Edited September 7, 200618 yr by esperanza
September 7, 200618 yr Author she sen niye karşıyon şaka tabikide... oo kapat bu topic shevarash direk cevabı buldunuz... zaten 10-15 yaş grubu yerinden buldum bu soruyu..
September 7, 200618 yr Neyse hakikaten kapatalım sitede bayan arkadaşlar da var bu sohbetin gittiği yer oldukça tehlikeli kimseyi riske atmayalım
gününüzü gün ediceğiniz istediğiniz güzellikte bir hatun mu yoksa çok pahalı bir spor araba mı?
bunu bugün bir internet sayfasında gördüm ve sizlerin ne cevap vericeğini merak ettim...