Jump to content
Posted
Daha önce hiç böylesi gelmemişti başıma [url="http://img82.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot012908044151vo2.jpg"]=>Link<=[/url]
Adam bir kez fearla uçuruyor belli olmaz döner gelir diye boşlukta uçarken bir daha fear :).
Horde arkadaşlar kusuruma bakmasınlar bu feryadım figanım sadece 2 warlock'a (Dewilis&Ceset). Ne güzel eğleniyoruz derken tüm tadımızı kaçırdılar. Bg cok eğlenceliydi herkese çok teşekkürler fakat lock arkadaşların tek yaptığı fear,shadow bolt,fear,shadow bolt,fear,shadow bolt, fear,shadow bolt... abartısız söylüyorum arka arkaya sayısız kez bu oldu. shadow bolt tamam ama "fear"ın 3ten sonra resist-immune etmesi gerek ben böyle biliyorum fakat böyle olmamasına rağmen arka arkaya kullandınız. Umarım zevk almışsınızdır...

Featured Replies

Bu konuda bi fikrim yok ama kaç kere bayrağımız ve bayrağınız kayboldu wsgde ve nedenide feardı :) Karşılıklı bu olaylar (Benim gördüğüm bgler için geçerli bu yorumum).
Kapalı alanlarda zaten yasak, birbirinizin anlayışına bırakacağınız konu değil bu. Hoşgörü biyere kadar, insanların bg yapmasını önleyenler varsa bu ssler yetkililere gitsin olsun bitsin.
karşılıklı fear atmanın bir anlamı olmaz arkadaşım anlayışlı olun. rakibiniz bir kere düştüyse bunu göze alarak bir daha atmayayı düşünmem şahsen kendini rakibinin yerine koyacaksın. dediğim şeyler 2 taraf içinde geçerli tabii.
Fear olayı düzeltildi diye biliyorum arada sırada öyle aşğı gitmeler oluyor ama kapalı alandada fear atılabiliyor. Bir gmden öğrenmiştim ben bunu. Tommy sen wari sin abi senin fear yememen gerek zaten.
[quote name='Cataract' post='178336' date='Jan 29 2008, 23:44 PM']Fear olayı düzeltildi diye biliyorum arada sırada öyle aşğı gitmeler oluyor ama kapalı alandada fear atılabiliyor. Bir gmden öğrenmiştim ben bunu. Tommy sen wari sin abi senin fear yememen gerek zaten.[/quote]
Yok hunterle yemiş zaten :D
Fear olayı düzelmişti bende yedim zamanında da bana bişey olmamıştı arada oluyor sanırım.

Edited by Tinwelint

[quote name='Cataract' post='178339' date='Jan 30 2008, 00:48 AM']Haa pardon o zaman ona dikkat etmedim özür..

Ama Tommy de fear yiyo baya ben atmıştım :)[/quote]
Yer o biraz noobdur kendisi :ag:
[quote name='HighvoltagE' post='178340' date='Jan 30 2008, 00:58 AM']Yer o biraz noobdur kendisi :ag:[/quote]
Yürü git charını kas..Ezük pri..Manası yetmiyomuş..Ahaha :ep: :ep:
[quote name='Rainbow_Warrior' post='178341' date='Jan 30 2008, 01:10 AM']Yürü git charını kas..Ezük pri..Manası yetmiyomuş..Ahaha :ep: :ep:[/quote]
Külliyen yalan :rolleyes: