Jump to content
Posted
Orjinal'de oynayan arkadaslar, var ise karakterlerinizi asagidaki formata uygun olarak bir yerde toplamak istedim... Orjinalde oynayan ya da oynamak isteyenlerlerin, kimlerin nerelerde ne durumda bulundugunu gormesi acisindan yararli olacaktir...

Ornek Format :

[b][code]
Karakter adi : KemalSunal
Race : Undead
Class : Warrior
Level : 70
Realm : WT
Guild : Guldurukculer
PvP Rank : 14 - Grand Marshal

[varsa karakterinizin linki]
[/code][/b]

Edited by Sentinel

• Replies 85
  • Views 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='death_bringer' post='63904' date='Sep 22 2006, 03:07 AM']
Heart of Hakkar'ı da ninjaladın bakalım :P
[/quote]

Yaw dün bi gireyim dedim yaklaşık 8 ay girmeyecem oyuna :S YDS var bu sene. . . hakkara çağırdılar heart of hakkarı bana verdiler başımı belaya koydular.
çıkacam her gün 25 saat ders var zaten uyumam da lazım. :P
artık geri geldiğimde bwl yapar olursunuz bende gelir ninjalamaya devam ederim :P

Edited by AshBringer

Karakter adi : Sandrox
Race : Human
Class : Warlock
Level : 32
Realm : Laughing Skull (PvP)
Guild : Avengers of the Alliance
PvP Rank : 3-Sergeant

[url="http://WQW.allakhazam.com/profile.html?1887406"]http://WQW.allakhazam.com/profile.html?1887406[/url] Q=>o
[quote name='DarkKnight' post='63966' date='Sep 22 2006, 05:29 PM']
hesap olaylarını yapamadıgım icin acc donduruldu. Heesapta 1 yıllık öedemeye yetecek kadar para var ama işlem yapamıyorum :(( yardımcı olursanız sevinirim
[/quote]

bana ve bir arkadaşıma da oldu o olay, yaygın bi hata felan mı yoksa? blizz batırmış olmasın bu işi..
Character Name: Rionard
Race: Human
Class: Warrior
Level: 60
Realm: Burning Legion
Guild: Troy
PvP Rank: 10 Lieut. Geneneral

Yavaş yavaş imbalaşıyorum ama aşırı imba olamayacaz (olamam zaten o kadar nerften yedikten sonra :D) . Attack powerı 1000 in üstüne çıkarıp, Drake Talon Cleaver'ı alayım elime o zaman belki o zaman kayda deger olabilirim.

Edited by Rion

[quote name='Antok' post='63984' date='Sep 22 2006, 06:27 PM']
yürü be kelemvor ^^ bi ihtiyacın bisiin varsa söyle hemen /w me to Baracudâ ^^
[/quote]

Sağol Antok birşey olursa hemen söylerim zaten size güvenerek geldim Ren paşamızda oradaymış yemez bizi umarımda güzel güzel oynarız. şu sıralar gelmem zor eve yeni geldim okul başlıyor bunun gibi bir sürü sebep var.
Karakter adi : Muratt

Race : Night Elf

Class : Druid (feral)

Level : 38

Realm : Frostwhisper(PVP)

Guild : Guild Teklifi cok ama degerlendirmeye almadım :P

PvP Rank : rank 2 idi.( 1 ay once oynamıom hesab donuk)

Karakter adi : Lionhéart

Race : Tauren

Class : Druid

Level : 20

Realm : Twisting Nether

Guild : Mysterons (du)

PvP Rank : Yok hic girmedim. ( Cok iri oldugu icin tau druid le oynayamadım :lol: )

Dershane basladı ondan 1 aydır kapalı nerdeyse.. sanırım baya bir kapalı kalcak <_<
Karakter adi : Gocan
Race : Night Elf
Class : Rogue
Level : 60
Realm : Chromaggus
Guild : Knights of Light
PvP Rank : 13 - Field Marshal
sen ne zaman guild master oldun gocan, officerlığını gördük GM'liğinide görelim bakalım oyuna girince.
[quote name='kelemvor' post='64377' date='Sep 24 2006, 03:37 PM']
sen ne zaman guild master oldun gocan, officerlığını gördük GM'liğinide görelim bakalım oyuna girince.
[/quote]
Allah göstermesin <_<