Jump to content
Posted
[url="http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13448"]http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13448[/url]

Bununla WOW oynamak nasıl olurdu acaba :huh:

Featured Replies

bence olmazdı xD ben onu kafasına takanların ne düşünceni biliorm xD şu charı çıplak görsem nasıl olur die bi dalga yollasam o alete nolurki :/
şimdi anladığım kadari ile oynamak istediğin oyunu yüklüyorsun ve o sana sinyaller şeklinde geri gönderiyor.Gayet güzel ne kadar inandırıcı bilemiyorum .))
kof gibi sf gibi oyunlarda kombo çekebilcem artık :P (bunla wow oynanmaz basit oyunlar için bu bence. hamlesi az olan cs gibi ornegin eyil zıpla ileri geri sag sol ates reload +zoom silah seçme. wowda bu aletin kulanılması için directx e yeni yama oyununda konsolunda bu alet için yönetim şablonu lzm.
[quote name='Hotoboy' post='184735' date='Mar 18 2008, 13:58 PM']bence olmazdı xD ben onu kafasına takanların ne düşünceni biliorm xD şu charı çıplak görsem nasıl olur die bi dalga yollasam o alete nolurki :/[/quote]

zuhah hoto naptın :P ben söyliyim alet çıplak be görse kafayı yer
pvp olayının tadından çılgına döneriz heralde ^^
[quote name='Martalos' post='184748' date='Mar 18 2008, 15:33 PM']zuhah hoto naptın :P ben söyliyim alet çıplak be görse kafayı yer
pvp olayının tadından çılgına döneriz heralde ^^[/quote]
puhueahuae
Aleti emellerinize alet etmeyin .)
[quote name='Kaldorei' post='184817' date='Mar 18 2008, 22:03 PM']Popoma takarım ozman nolur ki fireblast atmak için gazmı çıkartırım :P[/quote]
yok dragon breath.
edit:bu arada bu aleti oyuna girince bir hayvana taksak nolur.

Edited by Youngster

[quote name='Youngster' post='184820' date='Mar 18 2008, 22:23 PM']edit:bu arada bu aleti oyuna girince bir hayvana taksak nolur.[/quote]
sen kendine takçan bitanede köpeine takçan pet niyetine :D
[quote name='Kaldorei' post='184825' date='Mar 18 2008, 23:55 PM']sen kendine takçan bitanede köpeine takçan pet niyetine :D[/quote]
kop :lol:
[quote name='Kaldorei' post='184825' date='Mar 18 2008, 23:55 PM']sen kendine takçan bitanede köpeine takçan pet niyetine :D[/quote]
:an: :ag: ^_^ :) :rolleyes: B) :lol: :D :P
:)
o işi hunterlar düşünsün ben nerden bulam şeytan takmak için ^^
[quote]sen kendine takçan bitanede köpeine takçan pet niyetine[/quote]
yeniden puahauha