Jump to content
Posted
Evet bildiniz üzere geçen hafta okullar açıldı <_< .İlkhafta rahattık kebabdık ama 2. haftanın ilk gününde bune yahu .Neyse bende WT den yardım alim dedim.Hem başkalarıda (liseliler :D) yararlanır bu başlıkdan die düşindim(yoo aslında düşünmedim kendim için açtım bu başlığı :D).Eğet nalçak edebiyat hocamız dakka bir gol bir dedi ve şu soruları yarın yapın getirin dedi.
1)Farklı uygarlık ve tarihi dönemlerin türk edebiyatı üzerine etkis nedir ?
2)Toplumsal ve kültürel olaylarla edebi eserler arasındaki farklar ?
3)Edebiyat ve sanat yaşam tarzlarını ne kadar etkiler?
Evet varmı görüşü olan yardım etcke üni li abilerimizi ablalarımız :)

Featured Replies

allah kolaylık versin ne diyim yardımım olacağını sanmıyorum ama bişeyler yazım dedim liseyi bitireli 8 sene oldu :S
konuyla ilgili bi bilgim yok ama eger bulamazsan okula erken gidip diger arkadaslarının yazdıgı ödevi aşırabilirsin :D lisede genelde öyle yapıyoduk hatta ünvsitede bile işe yarıyodu (tabi konular farklı diilse :D)
Murat ya bana telefon et yada acilse yarın bornovaya gel ayrıntılı olarak analtırım, yanında da teyp gibi bir kayı cihazı getirirsen rahat olur. :)
O sorular yorum soruları kendin yapsan daha iyi olur çünkü kendi bilginle yorum gücünün harmanlanmasıyla oluşur cevaplar zihninde, bence düşün öyle yap hem göreceksin daha bi mutlu oluyor insan (hocalar gibi mi konuştum ne :P )
  • Author
Nese saolun.Sanırım yarın biraz erken kalkıp okula gidip ödevi bir arkdan almak en iyi çözüm yolu :D
[url="http://www.gencbilim.com/"]http://www.gencbilim.com/[/url]

buraya bi bak derim.
bizim okul tadilatta daha tatildeyiz biz :D 1-2 hafta sonra bizede aynı şeyleri sorarlarsa sölerim cevapları :P

Edited by Invul

Ya gene iyi vermiş sana internetten bulabileceğin şeyler.
Bana 2 tane destanın karşılaştırmasını verdi oğuz destanı vs odysse :(
Nese kolay gelsin sana.
  • Author
[quote name='Sanctuary' post='64642' date='Sep 26 2006, 04:42 PM']
Ya gene iyi vermiş sana internetten bulabileceğin şeyler.
[/quote]

Huh :blink:
O ne odev ole bizim zmanımızda yoktu ole seyler :P