Jump to content

Featured Replies

warlockla rogue iyi olmus warrior ve hunterinkinden igrendim palanınkine de gülmekten öldüm adama bi boynuzlu denmemisti simdi alnında kocaman bir boynuzla gezecekler unicornlar gibi :)
Eşşek kulaklı+Kuyruklu+Boynuzlu nedir bu hadi bilin bakalım nedir nedir?

LOLADİİİİİİİİİİNNNNNNNN!
[quote name='Rion' post='65820' date='Oct 3 2006, 12:38 PM']
Eşşek kulaklı+Kuyruklu+Boynuzlu nedir bu hadi bilin bakalım nedir nedir?

LOLADİİİİİİİİİİNNNNNNNN!
[/quote]

LOL Zuhahahhahha Sen Beni güldürdün allahta senin güldürsün... :D :D :D
[quote name='Ecstacy' post='65825' date='Oct 3 2006, 01:01 PM']
Warrior ile Hunter setin arasında fazla bi fark yok acıkcası .Bence en güzeli druid seti süper :)
[/quote]
evet dostum haklısın eniyi est druidtin olmus öbür setleri yaparlarken acama cokk düşünmüşler midir. :D
2 den sonra bozdular zaten 2.5 lar power rangers gibi 3 ler pokemon 4 ler...... Bl@zzard çizim yeteneğini kaybetti...
[quote name='Alijohn' post='65837' date='Oct 3 2006, 02:51 PM']
2 den sonra bozdular zaten 2.5 lar power rangers gibi 3 ler pokemon 4 ler...... Bl@zzard çizim yeteneğini kaybetti...
[/quote]
t2.5 head cok guzel bence...shoulderda pek bi degisim yok renk felan degismis o kdr
pek begenen yok heralde setleri ben tauron un üzerindeki set e bayıldım ya cok güzel
  • 7 months later...
Siz neden inanmıyorsunuz ki o T4 ve T5 setlere? wow.europe da yayınlanıyo işte daha ne ? ayrıca orjian sunucu da bunların hepsi var...