April 27, 200817 yr Abi o yemezsen arkandan ağlar olayı bütün milletlerde var. Bide İtalyanlar bildiğim kadarıyla çocuklarını ; "Türkler geliyo" diye korkutuyorlarmış hala
April 27, 200817 yr "Bulursan dükkan senin" "Keserim ulan!" "Kafanı kopartırım!" "Bileğim sakat oynayamıyorum..." "şu an evde değil, gelince aradığınızı söylerim" Aklıma gelenler .
April 27, 200817 yr Author [quote name='LionClaw' post='192738' date='Apr 27 2008, 20:24 PM']Bide şey varü, bir insandan dayak yiyip "sen bide onun halini gör" [/quote] iyiydi
April 27, 200817 yr Eğlence amaçlı bi yazı ama eleştirmeden duramayacağım.... Bunların Türklere özgü olduğunu kim nerden çıkarmış, ben adım gibi eminim ki bire bir olmasa da benzeri şeyler dünyada her yerde kullanılıyor. şu Türklere has xxxx ler olayını anlamadım zaten neden insan kendiyle, kendi ırkıyla böle dalga geçme ihtiyacı duyarki? "Bizim milletimiz...." "biz türkler hep böleyiz...." "bir biz türkler yapıyoruz..." vs vs çok saçmaaa....
April 27, 200817 yr [quote name='EleCtrO' post='192844' date='Apr 28 2008, 01:56 AM']Eğlence amaçlı bi yazı ama eleştirmeden duramayacağım.... Bunların Türklere özgü olduğunu kim nerden çıkarmış, ben adım gibi eminim ki bire bir olmasa da benzeri şeyler dünyada her yerde kullanılıyor. şu Türklere has xxxx ler olayını anlamadım zaten neden insan kendiyle, kendi ırkıyla böle dalga geçme ihtiyacı duyarki? "Bizim milletimiz...." "biz türkler hep böleyiz...." "bir biz türkler yapıyoruz..." vs vs çok saçmaaa....[/quote] bence her insanın kendisini eleştirmesi, hatta kendisiyle eğlenebilmesi güzel birşey. milletler bazında da uygulanabilir. ancak bir başkası türklükle dalga geçerse, -facebook milliyetçisi gibi konuşmuş olacağım belki ama - o zaman işin boyutu değişir.
April 28, 200817 yr Bunlar beyaz yalanlar tabi tüm dünyada buna benzer örnekler vardır ama bunları hepimiz hayatımızda en az bi kaç kez kullandıgımız için bize özgü diyebiliriz canım bunda ne var güzel paylasım chopsuh saol
April 28, 200817 yr [quote name='EleCtrO' post='192844' date='Apr 28 2008, 01:56 AM']Eğlence amaçlı bi yazı ama eleştirmeden duramayacağım.... Bunların Türklere özgü olduğunu kim nerden çıkarmış, ben adım gibi eminim ki bire bir olmasa da benzeri şeyler dünyada her yerde kullanılıyor. şu Türklere has xxxx ler olayını anlamadım zaten neden insan kendiyle, kendi ırkıyla böle dalga geçme ihtiyacı duyarki? "Bizim milletimiz...." "biz türkler hep böleyiz...." "bir biz türkler yapıyoruz..." vs vs çok saçmaaa....[/quote] senin zihniyetindeki insanlar 301'inci maddeyi öne sürdü zaten.Malesefki kabul edildi.
April 28, 200817 yr [quote name='Kira' post='192735' date='Apr 27 2008, 19:59 PM']Abi o yemezsen arkandan ağlar olayı bütün milletlerde var. Bide İtalyanlar bildiğim kadarıyla çocuklarını ; "Türkler geliyo" diye korkutuyorlarmış hala [/quote] :ep: kaçın ulen biz Türkler gelioz..
April 28, 200817 yr Author [quote name='EleCtrO' post='192844' date='Apr 28 2008, 01:56 AM']Eğlence amaçlı bi yazı ama eleştirmeden duramayacağım.... Bunların Türklere özgü olduğunu kim nerden çıkarmış, ben adım gibi eminim ki bire bir olmasa da benzeri şeyler dünyada her yerde kullanılıyor. şu Türklere has xxxx ler olayını anlamadım zaten neden insan kendiyle, kendi ırkıyla böle dalga geçme ihtiyacı duyarki? "Bizim milletimiz...." "biz türkler hep böleyiz...." "bir biz türkler yapıyoruz..." vs vs çok saçmaaa....[/quote] yazdıklarınla konunun amacını tekrar okumanı isterim.. gerginliğe gerek yok
April 28, 200817 yr Bıkmadınızmı saçma sapan topic açmaktan anlamış değilim. Yararlı topicler açın, bırakın boş işleri ayrıca EleCtrO doğru söylemiş
April 28, 200817 yr [quote name='RaMuLda' post='192911' date='Apr 28 2008, 18:15 PM']Bıkmadınızmı saçma sapan topic açmaktan anlamış değilim. Yararlı topicler açın, bırakın boş işleri ayrıca EleCtrO doğru söylemiş[/quote] Konuyu ben de pek beğenmedim ama komik gelmediği için. Gırgır için açılmış bi konu, buyur sen yararlı aç biz de yararlanalım yararlı nasılmış görelim. Yararlı konu yoksa forum boş kalsın, bu mudur?
April 28, 200817 yr [quote name='Martalos' post='192946' date='Apr 28 2008, 20:15 PM']Konuyu ben de pek beğenmedim ama komik gelmediği için. Gırgır için açılmış bi konu, buyur sen yararlı aç biz de yararlanalım yararlı nasılmış görelim. Yararlı konu yoksa forum boş kalsın, bu mudur?[/quote] agzını sevim güzel demişssin.
April 28, 200817 yr Hehehe güzeldi bana mail olarak gelmişti birinden ama yeniden okumak aklıma getirdi yurdum insanı işte ne yapalım
April 29, 200817 yr beş dakka sonra ordayım yalan söylüyorsam ne olayım aaa valla görmemişim seni -beni hatırladınmı? -hatırlamammı nasılsın (...ismi neydi acaba)
May 3, 200817 yr [quote name='Martalos' post='192946' date='Apr 28 2008, 20:15 PM']Konuyu ben de pek beğenmedim ama komik gelmediği için. Gırgır için açılmış bi konu, buyur sen yararlı aç biz de yararlanalım yararlı nasılmış görelim. Yararlı konu yoksa forum boş kalsın, bu mudur?[/quote] [quote name='Vandread' post='192951' date='Apr 28 2008, 20:30 PM']agzını sevim güzel demişssin.[/quote] profilimden yararlı topiclere ulaşabilirsiniz
May 3, 200817 yr [quote name='EleCtrO' post='192844' date='Apr 28 2008, 01:56 AM']Eğlence amaçlı bi yazı ama eleştirmeden duramayacağım.... Bunların Türklere özgü olduğunu kim nerden çıkarmış, ben adım gibi eminim ki bire bir olmasa da benzeri şeyler dünyada her yerde kullanılıyor. şu Türklere has xxxx ler olayını anlamadım zaten neden insan kendiyle, kendi ırkıyla böle dalga geçme ihtiyacı duyarki? "Bizim milletimiz...." "biz türkler hep böleyiz...." "bir biz türkler yapıyoruz..." vs vs çok saçmaaa....[/quote] Bir eğlence topiğini bu şekilde eleştirmen yanlış bence. Ben burada Türklere karşı hiç bir hakaret göremiyorum. Bunların hepsi çoğumuzun günlük hayatta kullandığı cümleler. Türklere has veya değil, bir eğlence topiği açmak için cümlelerin kökenini araştırmaya gerek yok sanırım. [quote name='RaMuLda' post='192911' date='Apr 28 2008, 18:15 PM']Bıkmadınızmı saçma sapan topic açmaktan anlamış değilim. Yararlı topicler açın, bırakın boş işleri ayrıca EleCtrO doğru söylemiş[/quote] Off topic bölümü de zaten çok yararlı topicler açılsın diye duruyor orada .
May 3, 200817 yr [quote][color="#C0C0C0"]Bir insan kendini eleştirmeden nasıl gelişebilir? Kendini eleştiriceksin ki sana laf gelmeden eksini görebilesin yanlışını düzeltebilesin. Bazı şeyleri fazla abartmadan yorumlamak gerek. [/color][/quote] Yüzümüzü güldürdün sağol Enes
May 3, 200817 yr [quote name='RaMuLda' post='192911' date='Apr 28 2008, 18:15 PM']Bıkmadınızmı saçma sapan topic açmaktan anlamış değilim. Yararlı topicler açın, bırakın boş işleri ayrıca EleCtrO doğru söylemiş[/quote] arkadaş burda espri olsun diye bir konu açmış nerdeyse taşlayacaksınız çocuğu bende senin açtığın yararlı (!) bir topic linki veriyorum kararı sen ver... [url="http://www.wturk.com/index.php?showtopic=2826"]http://www.wturk.com/index.php?showtopic=2826[/url] edit : imla Edited May 3, 200817 yr by Eternal
May 3, 200817 yr [quote name='RaMuLda' post='193738' date='May 3 2008, 10:01 AM']profilimden yararlı topiclere ulaşabilirsiniz [/quote] Bi ton forum oyunu gördüm yarar neresinde bunun?
May 3, 200817 yr [quote name='Blue' post='193838' date='May 3 2008, 20:40 PM']son iki post tur aynı kişiye odaklandınız ,sizin yararınız nerede peki?[/quote] Geyik için açılan konuya gereksiz bi yazı yazılmış tepki verdim ve bana yazılan yazıyı cevapladım. Ben yararlıyım sen yararsızsın tartışmasına girdiğimi nereden çıkardın?
May 3, 200817 yr yarar, zarar meselesini ortaya atan ilk önce siz siniz sayın martalos. Konuyu açan arkadaşada teşekkurler paylaşımı için. Karşılıklı atışmayalım msn verebilirim benimle tartışmak isteyene .İstemeyen de umrumda değil zaten.Kimseylede tartışmaya mecalim yok .Sadece bir kişiye odaklanmayalım demek istedim.
Edited by chopush