Jump to content

Featured Replies

olaya biraz daha yapıcı yaklaşırsanız konunun kalıcılığı hakkında hayırlı olacaktır.
[quote name='Blue' post='193838' date='May 3 2008, 20:40 PM']son iki post tur aynı kişiye odaklandınız ,sizin yararınız nerede peki?[/quote]

odaklanma diye birşey yok..işbirliği ile hadi şu arkadaşa odaklanalım olayıda...konuyu açan arkadaşada Electro ile Ramulda arkadaşımızmı odaklandı o zaman...

sadece bir post attım bundan önce nedenide yazılanları onaylamamamdı...

edit : tabiki imla:)

Edited by Eternal

Ben tekrar teşekkur ediyorum ,konuyu açan arkadaşıma saolun.

Edited by Blue
imla

[quote name='Blue' post='193843' date='May 3 2008, 20:58 PM']yarar, zarar meselesini ortaya atan ilk önce siz siniz sayın martalos. Konuyu açan arkadaşada teşekkurler paylaşımı için. Karşılıklı atışmayalım msn verebilirim benimle tartışmak isteyene .İstemeyen de umrumda değil zaten.Kimseylede tartışmaya mecalim yok .Sadece bir kişiye odaklanmayalım demek istedim.[/quote]

Yazılan cevapları daha dikkatli okumanı rica ederim. Yarar konusunu tabii ki ilk ben açmadım. Msn alıp tartışmak gereksiz burda tartışmak da gereksiz yazdıklarımın daha dikkatli okunmasını isterim, bana cevap yazmadan önce konudaki tüm cevaplar da okunsa ne güzel olur.
oldu okurum abi tamam sensin... Konuyu açan arkadaşa teşekkur ettim çekildim konudan ,hala üzerime gelmenin anlamı ne martolaos ?? Tipik bir türk örneği sergiliyoruz farkındamısın?

Edited by Blue

[quote name='Blue' post='193852' date='May 3 2008, 21:17 PM']oldu okurum abi tamam sensin... Konuyu açan arkadaşa teşekkur ettim çekildim konudan ,hala üzerime gelmenin anlamı ne martolaos ?? Tipik bir türk örneği sergiliyoruz farkındamısın?[/quote]
301 den yargılıcam seni
[quote name='Blue' post='193852' date='May 3 2008, 21:17 PM']oldu okurum abi tamam sensin... Konuyu açan arkadaşa teşekkur ettim çekildim konudan ,hala üzerime gelmenin anlamı ne martolaos ?? Tipik bir türk örneği sergiliyoruz farkındamısın?[/quote]

Üstüne gelmedim, yazdıklarıma ve diğer cevaplara yüzeysel bakıp alakasız bişey söylemene tepki gösteriyorum. Taş atıp teşekkür ettim çekildim demenin de anlamı yok. Seninle tartışmaya çalışmıyorum. Yarar konusunu ben başlatmadım başlatana tepki gösterdim. Tartışmaya girmeye gerek yok nasılsa yüzeysel okunacak yazdıklarım.
Saygılar...
[quote name='Vandread' post='193857' date='May 3 2008, 22:02 PM']301 den yargılıcam seni[/quote]

Yalan ,inanmayın :P
Bence hepiniz aşırı tepki vermişsiniz. :S
Konuyu eleştiren arkadaş'ı haklı buluyorum ama bence konuya aşırı tepki göstermiş. Diğerleri de arkadaşa aşırı tepki göstermiş. Sonuç mükemmel XD.