Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ally diyince aklıma gelen scorp ve askerlik donuşuu oo nerde ben ordayım 120 gun sorna goruşuruz
İnfinity Druid kuzenim :D
Drahosa sempatik kankim :D Nede olsa wt de hordken undead warriydim :D

2 sini de severim.2 siyle de oyun içersinde savaşmakdan keyif alırım.Çünkü bilirim ki onlar varken hord daha organizedir ;)
Ayrıca 2 si de efendi ve saygılı insanlardır.Msnimde ekliler zaten.
o gün 3 lü konusma yapdık msnde sabaha kadar kop.. Okul olmasa gözler kapanana kadar muhabbete devam ederdik de iş güç işte :P

Bi de bazen hordlar dalmıyor afk gördüğü zaman şehir dışında dikkatimi çekti..Ama bazıları da aç gibi dalıyor o ayrı konu.:D Levelı düşük olana dalmayanlar bir level 70 düşmandan kurtuluyorlar onu söyliyim.(Bazen çok kinci olabilirim :) )
Bi aralar Bozox vardı Tauren Warrior, warriorunu güzel kullanırdı :)
şu andada karşılaştığımda zorlandığım yada gördüğümde saldırmaktan çekindiğim oyuncular var ama, bunlar benimkilere göre itemleri çok iyi olan oyuncular, yani şu anda o kişilerin kendilerimi çok iyi oyuncu yoksa item farkından mı kaynaklanıyor bilmiyorum :) bende itemleri düzelttiğim zaman söylerim şu anda kimler iyi diye :P
Vallaha Death, Azured, Isilra (sanırım yanlış yazdım) vs.vs. 3-5 tane daha tanıdığım ve sevdiğim kişiler.

Oyunculuklarını kendimle kıyaslıyamam ama hepsi de iyi playerlardır :)
Warrior:Bozox,Ramulda
Druid:İnfinity
Shaman:TRKZ,Zeus,Saulot(bu üçüde imbadırlar)
Priest:Espriest,Canbass,Soulseeker(hordeyken)
Warlock:valla pek lock yok ama Dewilis yazıyım.
Rouge:Efulim(aslında hiç bi rogdan cekmedim ama iidr efulim :D)
Paladin:Howard,Galadrim
Mage:Burak vardı bi sıralar,Lenmage,bu sıralarda Ken var

Edited by Zyne

Ben bütün hordeleri severim, karşılaşınca genelde selamlaşırız, bazen öpüşürüz :P
Ama en sevdiğim oyuncular Riu(/kiss :P,restodaki dişli rakibim kendisi :D),Raine(sevdiğim bir warrior nick doğru mu emin değilim ama o beni tanır :P ),İnfinity,Howard,Ceset,Winny,Seezr,Efulim,Trkz... daha var birkaç tane daha da nickleri aklıma gelmedi, biraz hafızamı yoklasam yazardım da gerek yok hepiniz iyi insanlarsınız :)

Edited by AssasiN

Yukarıda yazdığım o 3-5 kişinin içindesin AssasiN (Adını unuttuğum için özür dilerim ^_^)
horde iken ben allyda Death vardı
Paladin'in durumu berbat olmasına rağmen Yuquailon o pala ile iyi işler yapardı
Shaman oynayışını herzaman takdir ettiğim TRKZ
1.8 deki rogue ile Zulkarneyn
Her yönüyle takdir ettiğim Gorgon
Bide Abim :ba:
[quote name='AssasiN' post='198128' date='May 24 2008, 16:03 PM']Raiden[/quote]
Allah nickimi çalmış biri <_<

[quote name='Cynora' post='198135' date='May 24 2008, 17:01 PM']Her yönüyle takdir ettiğim Gorgon[/quote]
Özgür rulz :) wtde tanıdığım efendiliği, alçak gönüllüğü, soğukkanlılığı ve sadece gerektiği zaman konuşması onda da oturtmasıyla her yönüyle en imba oyuncu.

1.6 dan pek nick hatırlamıyorum çok zaman geçti ama oynayışına hayran olduğum insanlar vardı(okadar az büyü çalışmasına ramen). 1.8'de ortalarına doğru wtyi bırakmıştım ama bırakmadan önce beni zorlayan 3 oyuncu vardı. [b]Burak[/b](druid)la hiçbir duelimiz bitmedi, okadar uzun sürerdiki artık inatlaşmayı bırakır bidaha senle yapmam der(yalan) ayrılırdık. [b]Root[/b](warlock) çok dişliydi ama yeni 60 olduğu için biraz itemsizdi, ona ramen iş var demiştim. Bırakıp geri geldiğimde honor birincisiydi, full grand marshal içinde görünce şaşırmamıştım. :) Birde [b]Lenmage[/b] vardı, garibim hırs yapar uğraşır sürekli bişeyler denerdi ama 1.8 de spell dmg bonusu çalışmadığı için ne taktik yaparsa yapsın bişekilde healimi atardım :D Diğer magelerle arasında dağlar kadar fark vardı o ayrı. Sonraki reslerden oyunculuğunu beğendiğim ally olarak Simur(rogue) ve Solid(warrior)in adını hatırlayabildim sadece.
kimse bizi hatırlamamış hıh :P

valla horde ally bilmicem ama priest'ken kesmekten zorlandığım tek warrior bozox (fatih abi). root imba oynardı artık iyi göbek atıyo :P başka da zorlayan hatırlamıyorum saulot ve fkk biraz gıdıklardı arada o kadar mcx

canbass ve gorgon unutmamak lazım tabi wt'Ye gelmiş en imba oyuncular arasındadır kendileri :)

+ kelleci ve zulk

bide nayil var o da alemin en noob oyuncusudur onu da söylemek istedim :P

Edited by Esperanza

Valla şu andaki oyuncuları ben de bilemem ama;
Kelleci, Gorgon, Nosferatu, Animallover, Benamagra (Guild liderimiz =) ) Blue, Root(oyundan sonra gerçek hayatta da görüşür olduk), Bloodbath, Archon, Tyrael(can)'ın charı (neydi hatırlayamadım şimdi), Zulkareyn, Sainthunter. Lenmage, Esperenza, Nomak, Canbass
şimdilik aklıma gelen oynarken bana bişeyler katan, eğlendiren, oyundan zevk aldığım insanlardı hepsi...
(şu anki oyuncuların hiçbirine yetenekli, kesebilirim, kapışalım gözüyle bakmadığım için bu yorumu yapamıyorum)
@Esperanza
eskiden gıdıklıyorduk arenadaki 3 sıra potu gördükten sonra farkettiysen hiç duel atmadık =)

@Loafer
Afik warrior mu kastı? :wacko:

Valla uzun zaman oldu ama cric lemediği sürece herkesde zorlanıyordum =)
p.s hattorihanzo hariç=)
Enumar çok sevdiğim kardeşimdir zaten...ne onu ben başkasına kestiririm nede o beni:)

Xero ve hellbroth valla ally drularlada aram iyi olduğundan oyun stillerinide biliyorum :)

daha fazla isim yazamamadım çok iyi stillerini bilemediğim için ama kimle aran iyi dersen çoğu il sorunum yoktur...kaç kişiyizki zaten şuracıkta:)
hımm.bir düşünelim en sevdiğim ally kardeşim Enumar :P druide yeni bir soluk getirmiştir
ayrıca xeroda çok güzel oynar

mage ve priest olarak gerçekten soulseeker scorpion tek geçerim

zagorka rogue olarak çokca caster arkadaşlarımca taktir edilmiştir :P
Infinity : Cok kaliteli ve en cok sevdiğim druid, player.

Galadlirm: Paladin'in hakkını veren bir player(dı). Ama Galadlirm not immortal :)

Raine: Raine' nin hord ları sakinleştirdiğini düşünüyorum onun yanına gelince nedense beni kesmek için hoplayıp zıplamıyorlar :)

Valenus: Hord kurtarıcısı.Onun olduğu bg lerde gerçekten zorlanıyoruz. :)

Ken:Bir mage le Duel atarken ilk kez silience yediğim bir player.. :)

Aka: İlk zamanlarını hatırlıyorum çıplak gezip sadece fear skillini kullanırdı.

Wt ye baslayalı daha 1 yıl olmadı eski playerlarla oynayamadığım için gerçekten üzülüyorum.

Edited by Lucifer666

Her ne kadar wt ailesine kuzenim enumarın ısrarı ile biraz geç katılsam da çoğu arkadaşla aram iyidir.

Hordelarda PvPde çok itiraz eden arkadaşlar hariç çoğunu severim.Onun haricinde saygısızlığı aşağılamayı ve kendini büyük görmeyi hiç sevmem.Öyle insanlarla aynı ortamda durmam ki bu kişiler kendini ya yalnız bulur ya da ona ihtiyacı olanlarla gezer.

Gördüğüm düşük leveldaki arkların da bildiği gibi gücümün yettiğine değil eşit olana saldırırım.

İsim verecek olursam Paladinci Drahosa infinity gördüğüm kadarıyla efendi insanlardır.Eskilerden Trkz lvlımız düşükken ilk gördüğüm 70 idi.O da isim olarak tanınır.

Bi de bu sıralar druidi kasıyorum.Lewis die bi arkadaşı görüyorum.Hiç saldırmadım ve ondan da öyle bişy görmedim.Hatta bi kere aynı yaratıkları öldürürken yanlışlıkla öldürdüm magele alan atarken.Bekledim kalkmasını emotela özür diledim aynen devam ettik.Böyle şeyler gerçekten güzel.Kimse kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmadıkça gül gibi geçinir Ally-Horde :)

Heleki lvl kasan arkadaşlara tavsiyem savaşmaktan quest yapamayacağınıza herkes kendi işine baksın ;)
Oynayışını en çok sevip tırtıgım kardeşim zyne :) her classı ii oynar sağlam bi charla alamıcağı kimse yoktur tabi wtde pvpler damagecilerle 15 sn protlarla yarım saat sürdüğü için burda oyunculuktan pek söz edilemez ama orjde s1 charlarla çok rahat s3 mage rog vs aldıgını biliyorum. hordede kimsenin adını vermiyorum, şuan ii pvpcileri oldugunu sanmıyorum olsaydı orgun ortasında 5 kişiye karşı 3 kişi reskill atamazdık :)

edit : oyunculuğunu takdir ettiğim kişiler olarak. Howard (Usta healer+ sağlam pvpci hordeyken charda bi değişiklik oldugu zaman howla duel edip ne kadar sağlamlaştıgımı denerdim.), junnior benim cücük paladinim :D, zagorka ne kadar damage sistemi hatalı olsada bana hiç fırsat vermeden indirebilmesi güzel bişı, hghvoltage sağlam karakterli hoş insan, chaos... abi bütün guildi saycadım nerdeyse ben kısaca painkiller diyorum :D kaşınanın derdine çare ilaç gibi guild :P

Edited by ShadowPriest

Tabiki efsane warrior chaosofwar,hiçbi zaman damage düşünmeyen ve dostlarını heallemekden hiç bıkmayan highvoltage,cakma warrior tommy(bu aralar shamana kafayı taktı:),rougemuz zagorkamız,palamız junnior,magemiz scorpion,druidimiz cok fazla :D
(bunları eklemedende gecemiyeceğim.)

Edited by Zyne

Horde tarafından oynadığım süre içerisinde oyuncuğunu beğendiklerim,

Shaman:TRKZ
Priest:Espriest
Warrior:Bozox
Hunter:Finair
Druid:Ayata
Paladin:Howard
Mage:Lenmage (Horde iken)

Rogue ve Warlock olarak birisi aklıma gelmedi gelirse eklerim :)
hep allyda oynadm, oynadıgım süre içinde hordeden ayata vardı druyu gerçekten iyi oynuyordu, ben rog oynarken sağlam savaşlarımız olmuştu :) resden önce soulseeker vardı hordede pri, finair hunter, resden sonra ken iyi magede, drahosa protken iyiydide şimdi pek zorlamıyorsn( yeniden prot ol bence :P ) onun dısında arenada ve wsgde oyunu kazandırcak şekilde gözüme çarpan biri olmadı henüz :)
[quote name='Esperanza' post='198181' date='May 24 2008, 22:12 PM']kimse bizi hatırlamamış hıh :P

canbass ve gorgon unutmamak lazım tabi wt'Ye gelmiş en imba oyuncular arasındadır kendileri :)

+ kelleci ve zulk[/quote]
Abisi başlık [b]Karşı Taraftan Hangi Oyuncu İyi ?[/b] olduğu için hiç horde yazmadım, yoksa seni atlar mıyım trollüm healerım :) Kelle ve zulkun da adını horde oldukları için anmadım, yoksa ikiside 1.8in ezik classlarıyla döktürüyodu.

[quote name='Loafer' post='198185' date='May 24 2008, 22:34 PM']Rogue = Zulkarneyn - İletalis - Birde ally vardı :) Shanrunun kardeşi ... :)

Priest = Benamagra her zaman tek geçerim...

Ama buraya gelmiş geçmiş en iyi player Can ( Bass ) bu benim şahsi fikrimdir...[/quote]

Shanrunun kardeşi Spylord'du ^^ [u]gelmiş geçmiş en iyi player[/u] biraz iddalı olmuş ama sağol kankam benim.
[quote name='6sanit6arium6' post='198191' date='May 24 2008, 23:08 PM']Valla şu andaki oyuncuları ben de bilemem ama;
Kelleci, Gorgon, Nosferatu, Animallover, [b]Benamagra[/b] (Guild liderimiz =) ) Blue, Root(oyundan sonra gerçek hayatta da görüşür olduk), Bloodbath, Archon, Tyrael(can)'ın charı (neydi hatırlayamadım şimdi), Zulkareyn, Sainthunter. Lenmage, Esperenza, Nomak, [b]Canbass[/b]
şimdilik aklıma gelen oynarken bana bişeyler katan, eğlendiren, oyundan zevk aldığım insanlardı hepsi...[/quote]
Beni iki kere saymışsın sani ehuehuh

[quote name='Loafer' post='198203' date='May 25 2008, 01:25 AM']Priest = Hakkını veren yok bence... Kimse alınmasın Can'ı gördükten sonra Priest beğenmez oldumda... :)

Rogue = Helsing - Isılra - Zagorka[/quote]
Gecenin 3ünde yorgun argın eve geldim, güzel bi bar programı güzel çaldık eğlendik ve alkol iyice kana karışmış durumda. Övgüler başka zaman olmayacağı kadar güzel geldi kankam sağol varol =)

Son oynadığım dönem Zagorka vardı beğendiğim, sen söyleyince hatırladım. Shattrathda bigün peş peşe baya bi duel atmıştık, paladin rogue a karşı baskın bi class olmasına ramen baya çekişmeliydi hatta izleyen iki kankamda 'vay pala zorluyo adam' diye taktir etmişti :)

Edited by Canbass

Warrior=Bozox, Drahosa bi de JenJen (Cha'mı söylemiyorum bile)
Priest=Korkutucu, Unnamed, Heal
Rogue=Zagorka,
Hunter=Thorn (tek geçebilirim), Finair bi de ZeyneBim var (Zyne :P), Wotan,
Druid=Xero, Enumar, Hellbroth
Paladin=Cünyır
Ramis seni de süyliim mi len :D