Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

I ıh değiştirdim :D

Artık daha da imbayım :P
[quote name='Delthre' post='216165' date='Sep 15 2008, 15:22 PM']imba görmesek...:P

Utku hala aynı takkeyi mi takıyorsun^^[/quote]
Kapak olsun sana Çağatay !! Hahaha :lol:

Sağol Zyne ^_^
[url="http://wturk.com/wt/armory/index.php?searchType=item&item=28183"]http://wturk.com/wt/armory/index.php?searc...&item=28183[/url]

Yakısır utkuya^^
Ally Tarafındakiler
Hunter : yeni :Thorn Eski:nightwolf. len hunter ( ıkısınede hunterı ben ogrettım :P)
Shaman :Yen:Zyne
Warrior : Yeni najee Eski:Turambar
Mage : Eski:zaldimar ( hazara soruyorum acc de kac tane mage var abi bu 3. talentleri farklı)
Priest : Yeni ....... Eski :Deadzone darkmanyaq (benim healerdı cok kurtardı benı)
Paladin :................
Roque :Yeni arapturan(marji..) Eski gocanx Arix ( benim yeğen )
Warlock: Yeni.Xaros Eski :Numberone
Druid :Yeni adramech ismi duzgün olmayabılır.Eski: Edem

Horde Tarafindakiler
Hunter : Yeni.... Eski: Renger
Shaman :Yeni:Narsil. Eski :Darklord.Dana.Lacuna
Warrior : Yeni:..... Eski: Ultor
Mage: Yeni:..... Eski:......
Priest :Yeni stranger .Eçona Eski:Mlekor
Paladin: Naleil . Enriqe
Roque : Serkan. Death Eski :Aldrıc
Warlock :Yeni gatsumi Eski :Secorx
Druid :Schizo

Eskilerden kastım 1.6 ve oncesının isimlerı... Yenilerden kastım benım 2 ay icinde tanıdıklarım
Verdıgım ısım ler sadece pvp ıcın degildir.
Sadece Aklımda kalanları ve gorduklerımı yazdım.

Edited by EroTaS

E yuh abi mıllet belkıde ılk defa duyuo adlarını %90 ının ben bıle zor zor hatırladım :D
[quote name='blindBandiT' post='215929' date='Sep 13 2008, 18:05 PM']:bx: bu kadar soğuk espri yapılmaz...[/quote]

blindbandit orda espirimi gçrüyorsun :D lol sana
  • 3 weeks later...
[quote name='EroTaS' post='216622' date='Sep 17 2008, 04:49 AM']Ally Tarafındakiler
Druid :Yeni adramech ismi duzgün olmayabılır.Eski: Edem[/quote]

Sagol Erotas.Oynadığım her klasın hakkını vermeye çalışıyorum.Karşı taraf da biz de zevk aldıkça bu oyun güzelleşir.Diger türlü sıkar.

Bu arada benm de hunter dendimi senin ismin aklıma geliyor.Bug mug klasdaki düzensizlik vs hunterde ne olursa olsun veya ne denirse densin diyelim digerlerinden farklı oynadıgın belli oluyor.
Najee tek geçerimmm!!!

Adamı kesmeye kıyamazdım ya (Holy paladin ve birisini kesme? oO).. karsıdan pıtır pıtır bi şey gelıyor saclar pembe gozler mavi, o masum ifadeyle sana bakıyor.. allahım sana gelıyorum dıyesı gelıyor insanın =)

Hunter da ally tarafında petini yollayıp beklemekten baska bı seyı yapan gormedım ama Eroltas ve Marijuanna horde da hakkını veren kişiler..

Druid : Linoqe ( İçimdeki druid aşkı bambaşka, ama resto istemem ona gore balance yapalım gel o druidi :) ) P.S : Abi ben bi arabayı itiyim geliyim demeni hiç unutmucam canoo :)

Warlock : Xaros (Tamam biliyorum naleil güzeller güzeli bi karakter ama her seferinde hurra dotları bana yagdırma şeref ya :()

Shammy : Zyne (Bi söyle dilini koparırım :) )

Aklıma gelenler bunlar eklerim yeri gelince..

AA eskiler de dahilmiş onu da yazıyım :)

Priest : Benamagra (İmbaydıı imbaa)

Druid : Gorgon (Selam olsun özgürcüm :))

Warlock : Sentinel (Pis sapık ) , Archon

Warrior: Nosferatu , Ramcoreis, Rion

Mage : İrem (Bitanesin :))

Paladin : Turkson , Yuqallion

Shaman : Bloodbath

Rouge : İletalis

Hunter : Lenhunter

Edited by Naleil

[quote name='Naleil ' post='219303' date='Oct 11 2008, 11:44 AM']Najee tek geçerimmm!!!

Adamı kesmeye kıyamazdım ya (Holy paladin ve birisini kesme? oO)..[/quote]
Seni biraz yüreklendireyim ozaman; warrior, rogue, enh shaman, feral druid ve huntera hiç şans vermiyorum; melee olsun kralı gelsin :D Twising Nether'da holy paladin kesebilirim diyen varsa bana ulaşsın. (bu forumdan, hordesa oyun içinden Aéglos nickine whisper da atabilir.)
[quote name='Naleil ' post='219303' date='Oct 11 2008, 11:44 AM']Rouge : İletalis[/quote]
O hala dişi troll rogue ama daha imba
[quote name='Naleil ' post='219303' date='Oct 11 2008, 11:44 AM']Priest : Benamagra (İmbaydıı imbaa)[/quote]
O hala imba asdasdasd
[quote name='Naleil ' post='219303' date='Oct 11 2008, 11:44 AM']Druid : Gorgon (Selam olsun özgürcüm :))[/quote]
O şimdi asker sanırım
[quote name='Naleil ' post='219303' date='Oct 11 2008, 11:44 AM']Warrior: Nosferatu[/quote]
O şimdi eteği çekti chain spamlıyor :P

1.8'in tek balance druidi Nash'i de unutmayalım, çoğumuz Boomkin formu ilk kez onda görüp 'o niy la' demiştik asdasdasd.

.
[quote name='Canbass' post='219310' date='Oct 11 2008, 14:55 PM']1.8'in tek balance druidi Nash'i de unutmayalım, çoğumuz Boomkin formu ilk kez onda görüp 'o niy la' demiştik asdasdasd.

.[/quote]

Onu da bilerek bulmamıstım ya =)) aa bu ne be ustunde kolyeler kus gagası gibi bi surat.. kesin ben bunla millete hava atarım deyip süreklı moonkin forma gecıyordum =) tabi orjinale gittikten sonra dps in kralı oldugunu ogrenmıs oldummm :)
[quote name='Naleil ' post='219303' date='Oct 11 2008, 12:44 PM']Paladin : Yuqallion[/quote]
Ehem.. Yuquailon o!! :angry: :P

Edited by Opeth

Balance Druid pve de çok gereksiz gibi geldi bana sadece mana için Innervate skilli var o da 6dk cd. Konu saptı pardon :)
1 retri paladin+1 balance druid+1 elemental shaman = %50 spell crit caster dpsler. Sadece partye verdiği spell crit de değil, balance druid şaun elemental shamanla birlikte en iyi nuke yapan 2 caster dps. Gereksiz class kalmadı, Bl!zz sağolsun. :)
[quote name='Naleil ' date='Oct 11 2008, 12:44 PM' post='219303']
Najee tek geçerimmm!!!

Adamı kesmeye kıyamazdım ya (Holy paladin ve birisini kesme? oO).. karsıdan pıtır pıtır bi şey gelıyor saclar pembe gozler mavi, o masum ifadeyle sana bakıyor.. allahım sana gelıyorum dıyesı gelıyor insanın =)

Kiss you keşke herkes senın gıbı düşünse :P
[quote name='Narcil' post='219621' date='Oct 15 2008, 13:16 PM']Kiss you keşke herkes senın gıbı düşünse :P[/quote]
boşver herkesi gel yamacımıza horde ol dicemde gnomedan başka race yakışmaz sana :P
[quote name='Canbass' post='219310' date='Oct 11 2008, 14:55 PM']Seni biraz yüreklendireyim ozaman; warrior, rogue, enh shaman, feral druid ve huntera hiç şans vermiyorum; melee olsun kralı gelsin :D Twising Nether'da holy paladin kesebilirim diyen varsa bana ulaşsın. (bu forumdan, hordesa oyun içinden Aéglos nickine whisper da atabilir.)[/quote]
merak ettim roqu nasıl kesiyon :D 20 dakak surer belki ama%100 alır senı
bm hunter karsısın da da bır sey yapacagını dusunmuyorum (scorpıt petlı abanmıyanından )
prıestı zate sen katmamısın :D
melee olarak retri palayi katmamısın onu rahat kesersın
Oyunda yeni gelişmeler var oyuncular her geçen gün deisiyo :D tabi fikirlerimde :D
Horde/Ally ayrımı yapmadan genel olarak favorilerimi yazıyım :)

Warrior - Battalgazi(najee güzeldi keşke değiştirmeseydin :P )
Paladin - Kutsal(O artık kalplerimizde)
Shaman - Trkz(Shaman'lardan korkmam ama trkz'ın bi iticiliği olmuştur hep^^)
Hunter - Marijuanna(Yeni shoulder'ını hiç sevmedim :P )
Druid - Uki(O da artık orj'de)
Rogue - Marijjuana(Karşı karşıya geldiğimde hep keyif almışımdır :) Vanish FTW :) )
Mage - Quutamo(üstü full s3 o yüzden çekinirim biraz :) )
Priest - Valenus(Prens Kael'thas'ın varisi diyorum ben ona:) )
Warlock - warlocklardan nefret ederim, favorim de yok:)
[quote name='Opeth' post='219321' date='Oct 11 2008, 17:37 PM']Ehem.. Yuquailon o!! :angry: :P[/quote]

Sen de yanlış yazdın di mi editlemiş hemen :D
[quote name='Adramelechk' post='220279' date='Oct 21 2008, 00:44 AM']şu topici kaldıralım.Herkes arkadaşını yazıyor.iyisi kötüsü belli değil. :lol:[/quote]

Adra seni de severim ya ölmek bilmiyosun ama :P
Avatar'da sanırım Dragonforce'un klibindendi geri kalanlardan favorimsin diyebilirim :)