Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

xeros mukimseyi rahsız etmiyo herkez ondan şikayetcibe itemleri dizmiş herkezezulum yapıyo daha dun 65 veleklik hortları saldırdı millet görevyaparken sende başkasına ya çek
[quote name='huseinhan' post='220293' date='Oct 21 2008, 04:23 AM']xeros mu kimseyi rahatsız etmiyo?, herkez ondan şikayetci be. itemleri dizmiş herkeze zulüm yapıyo daha dun 65 levellik hortlara saldırdı, millet görev yaparken. sende başkasına ya çek[/quote]

yazdıgını biraz anlaşılır hale getirmeye çalıştım, anladıgım kadarı ile :)

ilk topicte söylenen kişiden bahsediyorsan, o Xero
Xero şuan askerde, kimseye zulüm falan yapamaz :) srde zaten lvl70 bile olmadı :)

Edited by NightMare

sanırım o x in yanındaki e yi a yapıcaktı :D warlock olanı diyo :P
[quote name='Adramelechk' post='220279' date='Oct 21 2008, 00:44 AM']şu topici kaldıralım.Herkes arkadaşını yazıyor.iyisi kötüsü belli değil. :lol:[/quote]

Sanmıyorum kardeşim.

[b]Ally tarafından[/b]

[u]Warrior - Battalgazi[/u] ( anlatılmaz yaşanır )
[u]Paladin - Hercules[/u] ( hakkını veriyor bence )
[u]Shaman - Zyne[/u] ( 1-2-3 kill )
[u]Hunter - Schafuk[/u] ( hep sevmişimdir )
[u]Druid - Adramelechk * Enumar[/u] (adra. yı yenemedim ama enu yu merak ediyorum)
[u]Rogue - Marijjuana * Azuredragon[/u] (azure ile kapısabiliyorum bi süre fakat mari ... )
[u]Mage - Quutamo[/u] ( gereğince güzel oynuyor )
[u]Priest - Avelia * Orionlight[/u] ( uzun süredir priest lerle duel atmadım bilemeyecem )
[u]Warlock - Xaros[/u] ( çıkar yok )

[b]Horde tarafından[/b]

[u]Warrior - Darkknight[/u] ( miss dodge block :P )
[u]Paladin - Kutsal[/u] ( güzel di.. )
[u]Shaman - Trkz[/u] ( eski yeni hep aynı )
[u]Hunter - Marijuanna[/u] ( omuzluğu deis ^^ )
[u]Druid - Folxc * Toss[/u] ( öl be öll )
[u]Rogue - Death - Kainn[/u] (yenemediğim tek ikili rogue)
[u]Mage - Hrks[/u] ( iyi kastı iyi oynadı )
[u]Priest - Stranger * Eçona[/u] ( favorim )
[u]Warlock - Ceset[/u] ( lol )
[u]Hunter - Marijuanna[/u] ( omuzluğu deis ^^ )
[/quote]
herkez cocugun omuzluguna takmıs nesı var oyunun en ıyı omuzlugu bence t6 sını gorun bıde nasıl gozukuyo :D
[quote name='EroTaS' post='219627' date='Oct 15 2008, 15:45 PM']merak ettim roqu nasıl kesiyon :D 20 dakak surer belki ama%100 alır senı
bm hunter karsısın da da bır sey yapacagını dusunmuyorum (scorpıt petlı abanmıyanından )
prıestı zate sen katmamısın :D
melee olarak retri palayi katmamısın onu rahat kesersın[/quote]
Rogue dual enh shaman en kolayları(ydı), nekadar ufak ve seri vuruyosa okadar rahat. %100 ile alma olasılığı zaten yok onu geçelim :) Yeni talentlerle tüm healerlar eziliyor çünkü herkez hayvan gibi vurmaya başladı. Yani orda yazdıklarım şuan için geçerli değil, holy paladinle başka bi healerı bile kesemezsin şuan malesef. 80 e kadar retri artık, Bl!zz utansın healer kalmadı oyunda.
[quote name='Canbass' post='220318' date='Oct 21 2008, 16:24 PM']Rogue dual enh shaman en kolayları(ydı), nekadar ufak ve seri vuruyosa okadar rahat. %100 ile alma olasılığı zaten yok onu geçelim :) Yeni talentlerle tüm healerlar eziliyor çünkü herkez hayvan gibi vurmaya başladı. Yani orda yazdıklarım şuan için geçerli değil, holy paladinle başka bi healerı bile kesemezsin şuan malesef. 80 e kadar retri artık, Bl!zz utansın healer kalmadı oyunda.[/quote]

holy shock 6sn olunca shockladin artar demiştim ama... :) gerçi holy agacıda daha wolk çıkmadan nerf yemiş, hatırladıgım : holy shock critleyince instant holy light varken şimdi 1.5sn düşürüyor bidahaki holy light cast i...
Holy paladin imba healer oldu, holyi karalıyorum gibi düşünmeyin raidlerde holyim ve çok memnunum. Tüm bt raidi boyunca flasksız ve food buffsuz olmama rağmen sadece councilde bikere mana pot kullandım. Mana bitme olaslığı yok gibi, ayrıca eskiden yapamadığı kadar kısa sürede büyük rakamlar atabiliyor. Sadece flash spamlamak değil artık holy paladin, holy shock ile düz 2.6k heal atıyorum, critle birlikte büyük healim 1.5 saniye cast oluyo ve oda 10k civarı cirtliyo. Bu yaklaşık global cd ile 2.5 saniye sürüyo ve ful s4 warrioru fulleyebiliyorsun pvpde ama neyazıkki dmglar 80 lvl talentleri 70de kullanıldığı için uçmuş durumda ve iki kişi daldığı anda iptal oluyosun heal basamıyosun pvpde.Pve için holnin yeni halinden çok çok memnunum, daha etkili ve daha çok oyunculuk istiyor şuan.

Shockadinin artması olayına gelince healer ve spell dps olabilen tüm classlar şuan hybrid zaten, çünkü gearları healing ve spell dmg bonuslarının spell power olarak değişmesiyle aynı oldu. Bi shockadin kaç vurursa healer paladin de okadar vuruyor, healer nekadar heallerse shockadin de okadar healliyor. Ben yeni talentler gelmeden önce shock ile 3knın altında critlemiyodum ve crit şansım %30 üzeriydi. şuan eminim daha iyi vurur ama kendini heallemeye çalışmaktan birini targetlayıp shock atacak fırsatım olmadığı için deneyemedim ve 10 15 bg holy olarak süründükten sonra retri olup oh dedim. :)

Edited by Canbass

Warrior : Darkknight - Celebrimbor -
Mage : spitfire ( Decameron )
hunter : Sainthunter - Eroltaş - Darkknighttr
Warlock : Root
Druid : Buzaa - Burak - Romalotti-
Shaman : Trkz
Paladin :Yuqu :)
Roque : Seyduna - iletalis ( Gilthonel ) - Death -Spylord
Priest : Benamagra - Shahrud - irem

Edited by Lothlorien

ah romalottı ah :D
spitfire= ezln orjinaldede beraber oynadım lvl 60 da hunter mage strat sc ye gırer orb farmlardık.
gercekten en iyi mage lerden birisiydi charı neler yapabiliyosa yapıyodu en onemlısı de bu zate
Paladinlerden Hercules'u yazmayı unutmuşum gerçekten çok iyi retri pala^^

Birde pala demişken yeni patchle beraber warlock'ların; paladin'lerin shield'ini kırabileceğini duydum ve palalar adına şahsen üzüldüm =)
Üzülme shield zaten mass dispelle birlikte yalan oldu, sheild açtıktan sonra tek heal basabilirsen sevindirik oluyosun :)
[quote name='Canbass' post='220399' date='Oct 23 2008, 02:14 AM']Üzülme shield zaten mass dispelle birlikte yalan oldu, sheild açtıktan sonra tek heal basabilirsen sevindirik oluyosun :)[/quote]

wt de, o magic dispelle yalan olmustu, şimdi durum nedir bilmiyorumda :P
@chopush

[b]Ally tarafından[/b]

[u]Warrior - Battalgazi[/u] ( anlatılmaz yaşanır )
[u]Paladin - Hercules[/u] ( hakkını veriyor bence )
[u]Shaman - Zyne[/u] ( 1-2-3 kill )
[u]Hunter - Schafuk[/u] ( hep sevmişimdir )
[u]Druid - Adramelechk * Enumar[/u] (adra. yı yenemedim ama enu yu merak ediyorum)

adra yı yani alperi yenemediysen enveri hiç yenemessin xD geçmiş olsun enes :ag:

Edited by lord_fethi

Adramelechk ile duellerimiz bayaha bir çekişmeli oluyor. En zevk aldığım duel adra ile attığım dueller oldu. Kimi zaman ben kimi zamanda o alsa duelleri yinede guzel oluyor.

( ama duydumki hocası Enver miş :) Enver'i yenemem gibime değil kesin yenemem gibi hislerim var :D )
Beni unutmuş sunuz :P bende allylerden excalibur,root,marijuana,blue,lenmage,cellat horde dende TRKZ,kelleci,zyne... aklıma daha gelmiyo ama bunları oynayış tarzını ve insanlara iletişim tarzlarını cok severim her iki taraftada oynadığım için bütün ally ve hordeleri severim herkeze başarılar dilerim.

Edited by weolka

Madem ismimi yazanlar olmuş bende hordan yazayım :)

Priest:Valenus (hordda pek pri aklıma gelmiyor holy haliyle bile deli ediyordu beni ondan yazdım :D)
Eskilerden Autumn vardı.O da fena oynamazdı
Mage: Kheor ve Hrkz .Oyunun başlarında az çektirmediler bana :P(item yönünden şansızdım)

Warlock:Gatsumi.(diğerleri alınmasınlar ama onun çeyreği kadar zorlamadılar)

Warrior.Hordda Ciddi anlamda Sağlam arms warrior görmedim.Ama Darkknight clasının avantajlarını iyi biliyor.Wsg de bizim meleğin ordan hord tünelinin oraya kadar kovalamıştık adam ne kadar cd varsa kullandı ölmediydi :D
ve Drahosa(o bizden oldu gerçi: :ba: )

Rog:Death geliyor aklıma.Kendisini hiç sevmem.O da beni sevmez.Görürsem çok pis abanırım :ba: .O da bunu bilir(öyle sanıyorum)

Shaman: Trkz ..ötesi yok.Diğer tüm şamanlar Trkz in çin malı taklitlerine benziyor(kimse alınmasın ama gerçek bu) :ba:

Paladin: Düşünüyorum düşünüyorum.. :D Bütün hord palalar holy oldugu için palalara pek ölmedim.
Ama naleil ve kutsal tam taktik adamı.(isimleri yanlış yazdıysam sorry)
Bi ara 2 sinin arasında kaldıydım vur allah vur ölmüyorlardı :D

Druid:Folxc :D Az deli etmedi beni 4 kere milim cana indirip kesemediğimi bilirim :D Bizim linoq un tek rakibi :P

Hunter:Eroltas Thorn ve Zyne dan sonra gördüğüm en iyi hunter.Taktiği basit ve etkili.Kendisini cırmalamayı çok severim
(eeeeeeeeeROOOOOOOOOOOOOOL :D o anladı bunu :P)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İsmini yazmadığım arkadaşlar üzülmesinler ama objektif olmaya çalıştım.
Darkas nasıldı yahu troll hunter? İyiydim falan diyo da 70 olduktan bi süre sonra bırakmıştı benim birader.
[quote name='chopush' post='220413' date='Oct 23 2008, 16:09 PM']Adramelechk ile duellerimiz bayaha bir çekişmeli oluyor. En zevk aldığım duel adra ile attığım dueller oldu. Kimi zaman ben kimi zamanda o alsa duelleri yinede guzel oluyor.

( ama duydumki hocası Enver miş :) Enver'i yenemem gibime değil kesin yenemem gibi hislerim var :D )[/quote]

:lol: 4-2 öndeyim.Sayıyorum ben :P Valla şunu öğrendim.Birini duelde üst üste alıp sonra ciddiyetsiz duel atarsan şansın az :)

Bi ara ben de favorilerimi yaziym.şimdi aklıma gelmio isimler :)
[quote name='Martalos' post='220555' date='Oct 23 2008, 20:32 PM']Darkas nasıldı yahu troll hunter? İyiydim falan diyo da 70 olduktan bi süre sonra bırakmıştı benim birader.[/quote]

Dark iyiydi ama bu listeye girecek kadar iyi değildi bence , adam outland da cıkan savaslara gitmekten dogru duzgun level kasamamıstı cok geç 70 lemişti:D
[quote name='Delthre' post='220574' date='Oct 24 2008, 08:41 AM']Dark iyiydi ama bu listeye girecek kadar iyi değildi bence , adam outland da cıkan savaslara gitmekten dogru duzgun level kasamamıstı cok geç 70 lemişti:D[/quote]
bu liste genelde arkadasını yaz listesi olmus ztn bana sorarsan :lol:
objektif yazan var mı tabi oda var ama % 5 fln
Ally lerle ne arkadaşlığım olucak :)

Konusamadığım tanışmadığım, buradan görüş alabildiğimiz insanlar :)
[quote name='Cynora' post='220605' date='Oct 24 2008, 15:36 PM']bu liste genelde arkadasını yaz listesi olmus ztn bana sorarsan :lol:
objektif yazan var mı tabi oda var ama % 5 fln[/quote]
malesef ben yazdım başka bir topicde objektif oldugum için kuş olmuş uçmuş ^^ neyse saten kendini övdürmek işini karşılıklı yapanlar ne kadar objektif olabilirki.(o beni yazmadı bizde onu yazmayalım,onunla konuşmuyorum niye yazıyımki gibi gibi.)oyuncu sayısı düşük olunca böle deyişik ilginç ilk yapılan işler hayret veya takdir ile karşılancagına konuyu kişiselleştirerek alakasız yerlerere çekiliyor işte.buda oyuncuyu professiyonel oyuncu olmaktan çıkarıp farklı şeyler yapmaya itiyor.bu tabulaşmış öngörü kırılmadıkca kimse objektif olamaz.

Edited by Youngster

[quote name='chopush' post='220608' date='Oct 24 2008, 15:50 PM']Ally lerle ne arkadaşlığım olucak :)

Konusamadığım tanışmadığım, buradan görüş alabildiğimiz insanlar :)[/quote]
Benim allydan tanıyım kanka oldugum adamlar var horde iken bu oyun sonucta niye arkadas olamıycan adamla hem ben görüşümü belirttim katılıp katılmamak sana kalmıs