Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[color="#FF0000"]Zagas[/color] adli tauren warior var hakkini vererek oynuyor tebrik etmek istedim baya bi zorluyo ;)
warriorda darkknight(reflectle yiyip öldüğüm 3k firebalın intikamını alıcam :lol: )

shamanda trkz ( gördüğün yerde kaç :D )

magede hrks

hunterde tartışılmaz birinci eroltas :D

rogue de hiç sevmesemde Roseria

priestda valenus

paladinde onebe ( ben bu adamı kesmekten bıkmadım oda bana dalmaktan :lol: )

benim gözümde en iyileri bunlar
Warrior-> Battalgazi-Darkknight-Drahosa

Shaman->Herkes Trz demiş geleneği bozalım Steinwald

Rogue-> Azuredragon-- Death,Roseria,Kainn fena diiller ama beraberlerken.

Priest-> Avelia-Valenus-Bi de Eroltas'ın arkasından ayrılmayan biri vardı ismi aklıma gelmedi.Görevini iyi yapıyor :)

Paladin-> Kutsal fena değil Onebe fena değil.Geçen yes Carsomyr sağlamdı.

Warlock-> Xaros - Gatsumi

Mage-> Bu yes hakkını veren mage göremesem de Kheor-Hrks-Turkmaster-
Eski mage Scorpion Adramelechk ve Mclol iyiydi.

Druid->Allyde Adramelechk ve Enumar iyiler gerçekten.Linoq ve Evill de saglam.Hordeda Folxc balanceın hakkını verenlerden.Toss var fena sayılmaz.

Hunter-> Eroltas-Zyne iyiler.Thorn var bıraktı sanırım oyunu.

Aklıma gelmeyen veya karıştırdığım isimler olabilir.

Burda topicte ismi anılan arkadaşlar gerçekten hakkını verenler olmalı.O yüzden Enumarın dediği gibi objektif olalım arkadaşlar.

Herkese iyi oyunlar
BUrning Oyundaki isim neydi kanka :D

O yazdığın rogue lerin arasında bi tek ben ally yim o yüzden onlarla beraber olamam :P

Edited by woldemort46

[quote name='woldemort46' post='221077' date='Oct 30 2008, 12:13 PM']BUrning Oyundaki isim neydi kanka :D

O yazdığın rogue lerin arasında bi tek ben ally yim o yüzden onlarla beraber olamam :P[/quote]

Horde olanların arasına "," seninle onların arasına "-" koymuş. Söylediği şey hordelar için geçerli.
[quote name='LenMage' post='220620' date='Oct 24 2008, 19:35 PM'][color="#FF0000"]Zagas[/color] adli tauren warior var hakkini vererek oynuyor tebrik etmek istedim baya bi zorluyo ;)[/quote]

Evet onunla wsgde olsun abde olsun veya savasırken olsun karsı karsıya gelmek son derece zevkli oluyor :)
[quote name='Martalos' post='221078' date='Oct 30 2008, 15:10 PM']Horde olanların arasına "," seninle onların arasına "-" koymuş. Söylediği şey hordelar için geçerli.[/quote]

Dediği gibi...Araya denden koymuş.Dilbilgisi yokki Azureda :P

Edited by Adramelechk

işler sayesinde sadece akşamları gırebılıyorum belki söyleyeceklerım gerceklerı tam anlamıyla yansıtmıyor olabılır.Eleştırısı sıze kalmıs.Bg lerde gordugum kadarıyla (Adramelechk)(Azuredragon)(Battalgazi) bazılarınız aklıma gelmıyor ama bu üçlü ally grubunun kazanma sansını olumlu yonde etkılıyorlar.Bazan onlara karsı pekte iyi olmayan dusunceler beslesemde yınede takdır ettıgım karakterler.Başkada kaydadeger birileri varmı bılmıyorum gordugum kadarıyla oyunun kaderını degıstırebılecek duzeyde bır bunlar var.bazılarınız ısrarla hep aynı karakterleri sıralamışsınız.bazılarınızda bunlar dısındakıler hakkında pekte ılımlı goruslere sahıp değil.belkide bazılarınız bazılarımıza karsı dusmanca duygulara sahıp.oyun deneyımı olarak fazla bişiye sahıp olmayan oyuncular olabılır.wtye ılk sr donemınde gelmiş biri olarak sunu söyleyeyim:Kalıplaşmış dusuncelerden arındırılmış bi konuşma tarzı goremedım.Kendi öznel fikirlerini tam olarak yansıtamamıs arkadaslar var içinizde.Hep aynı seyler ıcın farklı topıcler acmak sadece yerınde saymak gıbı bısı olmuş olmazmı sizce........
wsg ye girmeyeli adım anılmaz olmuş.Haftasonu biraz dağıtayım bakim. B) (gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş :P )
[quote name='Deftclaw' post='221117' date='Oct 31 2008, 12:22 PM']wsg ye girmeyeli adım anılmaz olmuş.Haftasonu biraz dağıtayım bakim. B) (gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş :P )[/quote]

Bırark bırak formdan düşmüşsün işte kabul et :P
wsg ye girmiyordum ki.Neyse girdiğim zaman belli olur merak etme sen. Bi ara girdim 5 e 9 du geri çıkdım. Hafta sonu tepişiriz her türlü B)

Ayrıca formdan düşmem form değiştiririm B)
[quote name='Deftclaw' post='221121' date='Oct 31 2008, 12:38 PM']Ayrıca formdan düşmem form değiştiririm B)[/quote]

uahahaha güzeldi :lol:
Gel kuzen gel.Ben sıkıldım biraz da sen kaderini değiştir...(Bu arada kuzenim Enumar)

İsabel kardeşim o senin güzelliğin.Ya ne bilim klasının avantajını kullanan+online zamanını artıran+üstünü başını düzgün giyinebilmek için elinden geleni yapan bir kişi her türlü üstün olacaktır.Ben Azure veya Battalgazi değil tabiki bu wsgleri almamızın kaynagı.Ama biz ne yapıyoruz farklı olarak...Maçı almaya oynuyoruz.Birileri savaşmaktan asıl amacı unuttupu için biz onu hatırlatıyoruz.ismimizin geçmesinin nedeni büyük oranda budur.Onun haricinde tabiki kayda deger item yaptık ve az çok güzel oynarız.Ama olay wsg olsun arathi olsun taktigi bilip ona göre diger arkadaşları yönlendirmek.

Bu arada biliyorum bazı arkadaşlar içten içten kin tutmuş...Neymiş ben emir veriyormuşum,capsle yazıyormuşum,değişmişim.Ama ben değişmedim.Amacım sadece rw özelliğim oldugu sürece maçı almamız için mapi unutan savaşa dalan arkları önemli noktalara yönlendirmektir.Bunu yapan,veya bu görevi üstlenen biri olmadıkça ne wsg ne de arathi alamazsınız.Sadece ben uyarmiym başkaları da uyarsın seslensin hatta ben göremiyorsam bana kızsın.Ama bu oyun böyle oynanır.Diğer türlü eziliriz.

Bu ally için de horde için de geçerli.Horde arklar anlatsın onlarda nasıl bir savaş anlayışı var.Birileri yönlendirme rolünü üstlenip üstlenmiyormu.Sen şunu yap sen buraya git dagılımı yapmıyorlar mı...Emin olun biz nası sadece raidlerde düzen kuruyorsak healerlar arkaya tank öne dpsler yanına şeklinde..Onların bu düzeni wsgye hatta arathiye taşıdıgını görüyorum.Lütfen birbirimizi kötü yönde eleştireceğimize bizler de bi düzen içersinde olalım.

Seven sevmeyen herkese teşekkür ederim böyle bir ortamda bulunup oyun keyfi yaşattıkları için.

Edited by Adramelechk

[quote name='Deftclaw' post='221121' date='Oct 31 2008, 12:38 PM']wsg ye girmiyordum ki.Neyse girdiğim zaman belli olur merak etme sen. Bi ara girdim 5 e 9 du geri çıkdım. Hafta sonu tepişiriz her türlü B)

Ayrıca formdan düşmem form değiştiririm B)[/quote]

1vs 10 savaştıgımı bilirim wsgde :P giren allylar 2 vs 10 oldugunu görüp çıkıyodu, belki çıkmasalar eşitlencek, bu genel için geçerli birazcık kesilin zaten eşitlenmezse kendi bitiyor bgler...
[quote]Birileri yönlendirme rolünü üstlenip üstlenmiyormu.Sen şunu yap sen buraya git dagılımı yapmıyorlar mı...[/quote]
WSG lerde yönlendirme olduğunu hiç görmedim ben :) herkes yaptığı şeyi otomatik yapıyor. wsg de Horde'un genel amacı honor oluyor. (Konuyla alakasız: zaten seni koşturmaktan yoruldum valla. frost shock at ghost wolf ol frost shock at ghost wolf ol... :P ) o yüzden herkes elinden geldiğince nerde ally oraya doğru koşuyor. kaç kez 5 kişinin yanından bayrak koşa koşa gitti de oralı olunmadı :D (yeri geldiğinde ben de yapmışımdır, olmuştur. kimseyi suçlamıyorum)
[quote]belki çıkmasalar eşitlencek[/quote]
evet bu doğru. o kadar girip çıkan oluyor ki.. Gerçekten çıkmasanız eşitlencek :)

Edited by Isandor

[quote name='ahenaton' post='221116' date='Oct 31 2008, 12:02 PM']işler sayesinde sadece akşamları gırebılıyorum belki söyleyeceklerım gerceklerı tam anlamıyla yansıtmıyor olabılır.Eleştırısı sıze kalmıs.Bg lerde gordugum kadarıyla (Adramelechk)(Azuredragon)(Battalgazi) bazılarınız aklıma gelmıyor ama bu üçlü ally grubunun kazanma sansını olumlu yonde etkılıyorlar.Bazan onlara karsı pekte iyi olmayan dusunceler beslesemde yınede takdır ettıgım karakterler.Başkada kaydadeger birileri varmı bılmıyorum gordugum kadarıyla oyunun kaderını degıstırebılecek duzeyde bır bunlar var.bazılarınız ısrarla hep aynı karakterleri sıralamışsınız.bazılarınızda bunlar dısındakıler hakkında pekte ılımlı goruslere sahıp değil.belkide bazılarınız bazılarımıza karsı dusmanca duygulara sahıp.oyun deneyımı olarak fazla bişiye sahıp olmayan oyuncular olabılır.wtye ılk sr donemınde gelmiş biri olarak sunu söyleyeyim:Kalıplaşmış dusuncelerden arındırılmış bi konuşma tarzı goremedım.Kendi öznel fikirlerini tam olarak yansıtamamıs arkadaslar var içinizde.Hep aynı seyler ıcın farklı topıcler acmak sadece yerınde saymak gıbı bısı olmuş olmazmı sizce........[/quote]

+++
Bg'lerden çıkılması taraftarı değilim.Yalnız bugun bg'den çıktım.Neden mi?Bayragı alıp basee kadar geliyorum bi tane ally savaşı bırakıp korumaya gelmiyor.1 degil 2 degil 3 degil derken 5 vs 1 savaşmaktan bıktım.Lütfen biraz wsgnin amacına göre veya arathinin amacına göre oyun oynayalım.Yoksa herkes terrokkara çıksın pata küte girelim birbirimize.ilk kez o kadar koruyun dememe ragmen,hatta ve hatta arkamdan horde sürüsü gelirken ally gurubunun içine dalmama ragmen biri dönüpte şu bayrak taşıyanı koruyalım demedi.İşte ben buna sinirlenirim...Başka türlü olsa sonuna kadar bgdeyim.Bilen bilir...
bak bu sölediğine katılıyorum.senın dustugun o duruma bende cogu kez duserım.bırazda sözunu sakınmayan bırı olarak takım arkadaslarını hafıfte olsa tartaklarım.ama ne fayda...bizim tarafın aklı sadece adam kesmekte.takımca bişiler yapabılmek istemeleri soz konusu deıl.onların böle davranısları yuzunden o kadar fırsat bosuna gıdıyor.ha sunuda eklıyeyım healerlerın yanına kosuyorum hp az kalmış adam merake dıpte bakmıyo bıle :) daha ne dıyeyım ben ole insana.onuda beraber bulalım:)
Horde den healer kalmadı wsg ye giren ,elemantal shamanı resto yapıp öle giriyorum bg ye biraz heal atıyım diye bu seferde mana dayanmıyo veya healerı korumak gerekirken 1 kişiyi gözlerine kestiriyolar ona dalıyolar 5 kişi benim peşimde onlar kovolıyo ben kaçıyom :D Ama hordelerin genel amacı honor kasmak bazen 2 0 yeniliyoz bayrak yanından geçiyo farkına varmıyorum(2 0 olduğununda farkında değilim :P, yenilince anlıyorum :P )
benım gördügüm kadarıyla hordede fazla healer var :) bide söle bişi var horde iyi organıze oluyo bizim ally lerde item olasda oynamasını bılmneyen cok var kafadan5 kişi girio bisden 10 kişiden :)
iii noktaya değinmişsin.sizde healer az ama adamlar heallerken kıme ne kadar yogunlaşıcaklarını onceden tesbıt edıyolar gıbıme gelıyo.arada dıger takım arkadaslarınada bakıyo olsalarda savasmı dıyeyım artık ne dıyeyım bılmıyorum o surecte etkın rol oynayabılecek kişilere sureklı dıkkat edıyolar.buda sızın basarılarınızda onemlı rol oynuyo.cok healerlı olupta duzensız dıkkatsız oynamaktansa az healerli olup belli bi düzen cercevesınde hareket etmeyi tercıh ederım :) bazan onlara karsı olumsuz düşüncelere kapılsamda cok ii iş cıkarabıldıklerı ıcınde ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum :) ne derler belki bilirsiniz akılsız dosttansa akıllı düşmanı tercih ederim.....:)
:P ordaki healler lar kadar iy healler yok bence folcx bana kafayı yedirtio bazen :D paso baglayp kacıo :( ama yakalıomda o samana kadar ben ölüom :P
[quote name='Narcil' post='221220' date='Nov 1 2008, 14:14 PM']:P ordaki healler lar kadar iy healler yok bence folcx bana kafayı yedirtio bazen :D paso baglayp kacıo :( ama yakalıomda o samana kadar ben ölüom :P[/quote]
healer kesemeyen wariye wari dimem ben x) :ae:
[quote name='Zyne' post='221294' date='Nov 2 2008, 01:35 AM']healer kesemeyen wariye wari dimem ben x) :ae:[/quote]
10 kişinn arasında gelde :D kes paso kacıo saten görsen anlardın :P