Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ally olarak yaziim bide ;)

shaman : stormy, highvoltage
dru : artesus, xero, enumar
rog : simur, zagorga
warri : solid, chaos, tommy,warfury
pri : soulseeker, unnamed
pala : rainbow, dowdo
mage : scorpion
hunter : zyne, thorn, finair

aklıma gelmeyen varsa affola :)
warlock: wardı bi ggoker şimdi oynayanlardan ceset aka güzel kişilikler

pri: horde benagmara ve dicepticion

rogue : zulkarneyn doğru mu yazdım acaba

mage : ken

paladin : howard, iliidan, alparslan

shaman: proud (coook eskiden ,cok heveslenirdim)

warrior : egomun ağır bastığı bi alan yansız bakamıyorum :D
benimde bu oyun boyunca iyi oyuncu gördüklerim
warrior= kesinlikle rion o bg lerde 3-4 kişi tuturdık adamı evet kesmezdik tutardık sadece (kesilse)
hunter= hunterın bütün inceliklerini bilen aytolmuş, bir party adamla anca kesiliyodu :)
Druid= aklıma iki isim geliyo biri burak, biride nash
paladin= yuqu cidden o kısıtlı pala ile iyi işler çıkarıyordu hakkını verelim
rogue= ally da spylord horde de zulk tabiki, şimdi ikiside orjinalde farklı classlar kasıyorlar ama :)
priest= benamagra(nııB)
warlock= root ile archon
shaman= bloodbath :)
mage= hatırlarmısnız bilmem apao diye biri vardı stv tekli turnuva düzenlenmişti. Yendikçe karşınıza biri geliyo senin canın fullmuş değilmiş önemli değil o gece bütün gün arrena kaldı adam onun yüzünden biz pvp yapamadık gelen allyı indiriyodu gözümdeki en imba mage oldu o yüzden
sayacaklarım böle şuan ki oyunculuk eskiye nazaran çok farklı ama kesinlikle eskisinin yanına yaklaşamaz. 1.8 zamanlarının yaza kadar olan kısmı içinde iki taraftada karakterli ve oyunu bilen insanlar vardı. Sonra çoğu orj a göç etti :( o zamanları özlemiyo diyilim hani. O raidleri, şehir baskınlarını, pvpleri, şehirler içindeki guild toplantılarını....

Edited by nomak

warrior: Chaosofwar, Bozox, Solid ,Tommy

Rouge: Simur ,Zagorka

Shaman : TRKZ ,Highvoltage (imba heal ımız :P )

Hunter: kendime tek rakip gördügüm Finair (hordeken),ve silah arkım Zyne

Mage : Lenmage

Pri : Espriest , Unnamed , Soulskeer , Canbass(can)

Druid : artesus , xero , Enumar (Hikaye lerini özledim :P )

Paladin : Rainbow , Junnior (pis retri oynarlar)

warlock : ıkarus (lakabı cocuk katili ^^ gnome)
Valla aklıma geldikce ne kadar da kaliteli bir oyuncu'ya sahip kişilermişsiz...

Nash - İletalis - Ayata - Ggöker - Lauzen - Proud - Slam vb...

Aklıma geldikçe yazarım daha ama bence bu serverda oynayan herkes çok kailteli bence...

Can kankam sana darıldım yaw...

Savasmaktan aciz sadece heal basan Gülen kız İREM - Disco müdavimi NOUMA - Kel ama bir o kadar da güçlü İrenecus...

Bunlarıda unuttun dimi... :(

Yazdım bunu :P
[quote name='Jenjena' post='198237' date='May 25 2008, 07:17 AM']pri: horde benagmara ve dicepticion[/quote]
Sağol Jen ama ben seni ally olarak hiç kabullenemedim, aklıma hep horde olarak geliyosun oyüzden yazmamıştım :)

[quote name='nomak' post='198243' date='May 25 2008, 10:19 AM']priest= benamagra(nııB)[/quote]
Sensin nııb, [b]Karşı Taraftan Hangi Oyuncu İyi ?[/b] başlığına guild masterını yazan ben miyim :lol:

[quote name='ThorNs' post='198245' date='May 25 2008, 11:38 AM']Shaman : TRKZ ,Highvoltage (imba heal ımız :P )

Pri : Espriest , Unnamed , Soulskeer , Canbass(can)[/quote]
Karşı taraftan Highı da unutmuşum, pek karşılaşmışlığımız olmasa da çılgın gibi meslek kasan tam bi guild adamı falan gibi çok şey geldi kulağımıza :P Hunterları da atlamışım, sivri kulaklar Thorn ve Finair(satıcı fin hehe) da vardı tabi. :) Busefer biraz fazla ara verdim galiba, çok az kişinin adını hatırlıyorum.

[quote name='Loafer' post='198252' date='May 25 2008, 13:02 PM']Can kankam sana darıldım yaw...

Savasmaktan aciz sadece heal basan Gülen kız İREM - Disco müdavimi NOUMA - Kel ama bir o kadar da güçlü İrenecus...

Bunlarıda unuttun dimi... :(

Yazdım bunu :P[/quote]
:lol: Valla diğerlerini şimdi sen söyleyince hatırlar gibi oldum ama irem'i nası unuturum hakkaten, beni manasız bırakan tek ally priestti :D 1.8in sonlarına doğru artık tüm duellerimiz wandla staffla bitiyodu asdasd. Birde başlığın amacı biraz sapmış gibi, herkez guildinde en sevdiğini falan yazmaya başlamış. :) Horde da çok kalite oyuncular tanıdım ve hepsine de beğendiğimi ya söylemiş ya belli etmişimdir ama bu başlık belli edemediklerimizi yazalım diye gibi geldi bana.
Ya ben karşıdan Kromozom'a bayılıyorum. Wsg'de savaşı bırakıp onun Stealth'da iken ne yaptığını izlediğim çok olmuştur :). Beni en çok eğlendiren Horde'dur kendisi XD.
Bir seferinde ikimizde stealth'daydık. Ama dipdibeyiz ikimizde birbirimizi görüyoruz XD. Köpeğin kuyruğunu yakalamaya çalışması misali ambush için birbirimizin etrafında dönmeye başlamıştık. Ben ilk turun ardından Kromozom'u arkama almamak için dönmeye başlamıştım ama kahkahalarla XD. Sonunda bana sap atmıştı ama sırtım tam duvara dönük olduğu için ambush atamamıştı. Ben olayı bırakıp Pc başında koparken beni bir güzel kesmişti.

Bir de Syntaxerror var. Adam öküz olmasına rağmen Horde'un en kibar adamı bence.XD.
Afk gördümü dalmaz. Biz Shattrat önünde duel yaarken duelden çıkmış az canlı halimizi kesip de honor almaya çalışmaz. Selama selamla karşılık verir kılıçla değil. Takdir ediyorum kendisini.

Büyücü ve warlocklar sizi yazsam yazsam bitmezsiniz. Hepinizi seviyorum.

Bir de Howard'ı seviyorum. Adamı sap manyağı etmek hoşuma gidiyor XD.

Not: Kesin unuttuğum birileri var hatırladıkça eklerim :)

Edited by draconas2

Vallaha healer olduğum için pek pvp yapmıyorum ama bg lerde özellikle zeus - trkz ve 1kaç shaman daha var acayip damage vuruyorlar :D
Heheh saolun saolun Scorpion Lenmage Soulseeker den saygılar hehe :P

Hordede Drahosa Autumn Ken Howard Araf Dehşet oyuncular bunlar hakkını vermek lazım

Edited by LenMage

ally arkadaşlar kendini yemek konusunda en iyiler topicine çevirmiş :P

tekrar classlara yönelik yazayım dedim

warrior:chaosofwar,xaros
priest:soulseeker
mage:scorpion,adralemeck
paladin:carsomyr,junior
druid:enumar,xero
warlock:ikarus
hunter:thorns
rogue:isilra,zagorka
shaman:amethelya
Wturk tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu : Demonhunter veya Deimos :D
[quote name='drahosa' post='198340' date='May 25 2008, 20:28 PM']mage:scorpion,adralemeck[/quote]

Drahosa adra'dan sonrası biraz zor yazılıyor sana hak veriliyorum :D

--->Adramaleck(Mage)
--->Adramelechk(62-Druid) Bu da geliyor gerilerden. ;)
Öncelikle beni en iyi warriorlardan yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Onlarla oynamak benim açımdan büyük bir onurdu. Onlar usulsüz davranışlar karşısında charlarını silebilecek kadar soylu kişilerdi. Onlarla çok ally-horde tartışması yaptık ama asla hakaret, kalp kırma olumsuzluğuna düşmedik. (ben mi yazdım bütün bunları :D )
Horde da en iyi rakiplerim canbas , estpriest direk aklıma gelenler. Daha vardır kesin ama en çok çektirenler onlardı.

Bu arada yaklaşık 3 senedir wow oynarım, en zevkli zamanım ben, simur, nightmare, artesus ilk 70 olup naxx da kel i kesmemizdi. (evet 4 kişi. adamlar 40 kişi zor kesiyo :D ''This is wT!'' ) 2. satırlarımın topic de cevap yazanların yarısının yaptığı gibi topic in açılış amacı ile alakasız olduğunun farkındayım. Anma gereği duydum. (chaosofwar, thorn, aykal, hghvoltage [ramcık :D] zyne, amondil, okyanus, peacemaker...(kafam dumanlı unuttuklarım affetsin) i'll never forget you..)
Warrior deyince aklıma gelen isim arada heallediğim Bozox ve öle kalka heallediğim Kelleci , Kelleciyle hep atışan Utqu geliyor. Allylardan ise hep bug yapmasıyla dile gelen Hattorihanzo ve Buflames. ( warrior komple bug'tı ztn )ha bide arada cleave atmaya çalışan ufak bi orc esperanza vardı. =)

Mage: Ken , Kheorite =) ,Buqra
Druid : Fkk tek geçerim :P,Employed , Xero , Hellbroth
Shaman: Trkz , Zeus ( askerden gelince )
Rogue:Hepsinden önce DisGusT, Azuredragon, Zagorka , Araf , bide rogue 'yi dert edinen Efulim =)
Paladin : Howard ally'da işi götüren paladin pek görmedim.
Hunter: Finair allyken daha çok severdim nedense =)
warlock : hiçbirini sevmiorum ama Blue 'ya saygı duyarım.
Priest : Unnamed , Heal , Riu , Espriest tabiki de =)
yazmayı unuttugum bikaç kişi kalmış :) howard, canbass( sadece hunter ı ile karşılaşmıştım, ilk 70 oldugum zamanlar :) ) allydan hellborth uda unutmusum aklıma gelen olursa yazarım, fakat birçok classda iyi oynayan gördüm fakat simur'un bozuk kidney shotlı rog ile yaptıgları gerçekten görülmeye değerdi ( ilk char ı rog açmamın nedeni :P )
WT de ki tüm arkadaşlar çok kaliteli oyuncular bence...ama bazıları biraz daha iyiler...

priest : soulseeker , heal,unnamed
warlock : blue , ikarus
mage : scorpion
paladin : delidumrul,kalkan , junnior
rouge : azuredragon , zagorka , isilra ( bu arda en kral rougelar ally de )
hunter : punk, zyne ( ikisi ilede kapışırken çok zevk alıyorum )
shaman : highvoltage , exalibur
warrior : enriqe,warfury
druid: hellbroth , xero , enumar
  • Author
:D Mağdem konu iyice amacından saptı bende horde'dan sevdiğim beğendiğim oyuncuları yazayım ( Hani konuyu ben açmasam herkes kendi tarafını söylüyor sanırdım - kendimden şüphe ettim yeminlen- )

Paladin : Tabiki de Alparslan sonra Howard, İliidan. Galadlirim

Warlock : Hala tam oynayamasamda BEN , Aka (özellikle muhabeti süperdir :D )

Mage : Ken (bi beni kesmez saolsun :D ), Neutralizer :D

Warior : Theodorus ağır abidir :D Camaro healera eziyettir raidlerde :D Raine :D

Rogue : Kerberos muhabetin hasıdır onsuz raidler çok yavan yaw :( Efulim (Trollerin en güzeli :D )

Priest : Dullgreen badge itemı ile tek healer, Autumn, Riu, Siyah (gelecek vaadedio :D )
Bulgur :D

Shaman : Yenilmez Syntaxerror :D Zeus

Druid : İnfinity (kuzen neden mage :D )

Hunter : Alpzu ( öğrenecek :D 1 yaşına girio nerdeyse ama olsun ) Raven, Vanleas
WT de horde herzaman başka idi.Ve sanırım öyle devam edecek. ;) Tek tek isim yazmayacağım .Beni kesebilen tüm horde iyi ötesi diyebilirim .:) :lol: :bf: .Çaktırmayın beni önüne gelen kesiyo zaten :D

Edited by Blue
ek

[quote name='Fkk' post='198389' date='May 25 2008, 22:43 PM']warlock : hiçbirini sevmiorum ama Blue 'ya saygı duyarım.[/quote]

FAİK!!! :blink: Beni sevmiyor musun? :D

He ayrıcana herkes unutmuş eskilerden çok iyi bir oyuncu olan Kurban'ı

Edited by DoomGuard

Eminim tüm ally arakdaşlar benden nefret ediyodur :) sürekli dalıyorum nerde görsem, e action yok ben ne yapiim :D sevdiğim ve iyi oyanyan ally oyuncuları yaziyim

druid: Hellbrot, Xero. (gördünmü kaç yoksa 5 sn yanımdaırlar ikisi)

Rogue: İsilra, Azure, yıldızlı zagorka ( s3 olsa bende görcem ben sizi :D)

Warrior: reclenessli enriqe, warfury ( 5 kişi aynı anada alabilirler)

Mage: scorpion (hiç karşılaşmadık ama iyiymiş :P) , transpriger (iyi çocuk)

Hunter: Punk, Zyne ( petlerini durid sanıp kestiğim çok oldu inst deat coiller shadow bolt lar boşa gitmiştir)

Paladin: Delidumrul, Kalkan, Hjran ( hjranın balon açıp bineğe binip kaçası süper)

Shaman: Highvoltage (karşılaştığınızda yaşam süreniz 2-3 sn)

Lock: ikarus

pri: aucad gibi bi ismi vardı ama çıkaramadım kusura bakmasın.

bizimkileride yaziim bari herkes yazmış

en iyi oyanayan ken, itemi olsa riu (mage filan olmamış iyiki), synantax, trkz,zeus, ilidan, alp, foey, nalur, raine, moonglade, inf, drosha, algunas, turabey, aziz, okitoki, a utmun, cyro, ceset (lol), [howard raven romi camaro]....
Benim gördüğüm en iyi ally oyuncu Soulseeker. Gerçekten hem takımda çok yararlı olduğunu düşünüyorum hem de tek başına çok başarılı.Enrique ve Xero her yönden saygıyı hakeden oyuncular.
Trkz yi gerçekten çok beğenirim şaman olarak gayet iyi bence wsg de gördüğümde sadece ona dalardım :P iyi olan birini kesmek zevk verirde ondan.
Paladin : Howard - İliidan

Warlock : ??

Mage : Ken - Neutralizer

Warior : Nomak - Ramulda

Rogue : Kerberos

Priest : Espriest

Shaman : TRKZ

Druid : Employed

Hunter : ??

Warlocku ve hunterı tam anlamıyla oynayabilenin oldugunu pek sanmıyorum.