Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='zualp' post='198542' date='May 26 2008, 00:54 AM']Benim gördüğüm en iyi ally oyuncu Soulseeker. Gerçekten hem takımda çok yararlı olduğunu düşünüyorum hem de tek başına çok başarılı.[/quote]

Hehe saol :rolleyes:
Hep sevdiklerimizi yazdık, beni en çok zorlayanı yazayım bir de horde ekibinden, işte yazıyorum Ken harbi en çok zorlayan mage oldu, yesten önce o var mıydı bilmem ama benim nick Assasin di lv 30 druidken stonetalon mountains'te Ken adında bir mageyle karşılaşmıştık birkaç kez :D
Ühüü 1 sene ara verdik hatırlayanımız yok unuttunuzmu moonkin formda çırpınan tauren apacha'yı :o

horde ve ally uzun süre oynadım aklıma gelenler

Paladin: Yuqucan başkada yoktu zaten :P
Priest: Espim ciğerim,Amondil,Aykal bi aralar imam vardı selamın aleyküm imam efendi diye peşinden koşardık :D
Rogue: Jasus'u unutamam,zulk,death,ilet ve aklıma gelmeyen niceleri var ah ah
Mage: fsm vardı bi dene noldu öldü galiba
Warlock: Root'dan korkarım her zaman,ferhatımıda unutamam tabi(opeth) anağm blue abeyi unuttum kıracak kafamı :P
Shaman: çok iyi dönemlerini göremedik shamanın iyi varsada kaynadı arada pek bilmiyorum o
yüzden
Warrior: Kelleci geliyo kaçın dendiğini hatırlıyorum :D bide esmerhamza vardı,bozox da unutulmaz
Druid : ben ben :D fkk vardı bi dene sonradan mage'e döndü
Hunter: saint ve maricik unutulurmu yaf ama ben unuttum

Edited by Apacha

[quote name='Adramelechk' post='198374' date='May 25 2008, 22:23 PM']Drahosa adra'dan sonrası biraz zor yazılıyor sana hak veriliyorum :D

--->Adramaleck(Mage)
--->Adramelechk(62-Druid) Bu da geliyor gerilerden. ;)[/quote]

valla ingilizce çevirmenlik yapıyorum ancak isim çok sakat :P kopyala yapıştır yapsaydık keşke
Paladin : Howard - İliidan

Warlock : Nalur

Mage : Ken - seezr :lol:

Warior : Ramulda

Rogue : Araf

Priest : rju

Shaman : trkz-syntaxerror

Druid : Hordelerde druid fazla yok qibi yada ben rastlamamışımdır :blink:

Hunter : vandread dı sanırım adı tam yazılışını bilmiorum
[size=3]Decameron[/size] diğer ismide [size=3]spherefire[/size] mıydı [size=3]speedfire[/size] mıydı tam hatırlayamıyorum ama sağlam mage di...o zamanlar ben daha wow a başlamamıştım ama arkadaşım olduğundan bilirdim ne kadar iyi olduğunu...
Nyuu vardı hatırlarsın belki onu da o zaman xD
Olay biraz coşmuş durumda eskiler yeniler birbirine girmiş. Bende WT de tanıdığım adını yazmak istediğim herkesi yazayım diye düşündüm. Başlıyorum

Eski Warriorlar :
Ulthor (clavelerin yüzünden buga girip lakeshiredan SW ye 5 sn de koşmuştum)
Darkknighttr (hala süper )
Nomak (adı yeter)
Ramcoreis (ramulda diye geziyor şu aralar her daim süperdir hehe)
Bozox (adam hep aynı nicki kullanıyor eski yeni )
Lothlorien (ortama geri dönücek izleyin )

Yeni warriorlar:
Enriqe (melee vuruş sahasına girmekten çok korktuğum insan)
Vulk (nası yapıyor bilmiyorum adam tırpan gibi ne gelirse kesiyo)
Raine (Fatal warim iyi oynar :D)
Theodorus (Melee dmg immune dolanıyo sanki)
Drahosa (hiç duel atmadım ama eskiden de iyiydi hala iyidir)

Eski priestler : Bu konuda biraz unutkanım sanırım
Espriest (alemlerin healerı çok severim kendisini)

Yeni priestler:
Soulseeeker (shadow priye hiç o kadar hızlı kesilmemiştim)
Autumn (Eski yeni hep iyi oynar priesti)
Valenus (seviyorum yanında oynamayı)
Bulgur (hadi seni de yazayım :D)
Heal (korksammı dalsammı bilemiyorum çoğunlukla)
Not: Priestlerden hatırlayamadıklarım var daha özür diliyorum kendilerinden..

Eski paladinler: Tek birini hatırlıyorum
Voxofdeus (15 dk duelden sonra yerin altına charge la düşüp pvp ye devam edemediğim için üzüldüğüm tek insan pvp yapmak çok zevkliydi)

Yeni paladinler:
Howard (pala diyince aklıma ilk o geliyor)
İllidian (howard yoksa illi vardır)
Alparslan (arkamdaysa ölümüne dalarım her ortama)
Foey (horde un yufka yürekli palası Her şekilde korur)
Galadrim (Wsg palası bayrağı bırak ona git ally kes )
Junior (umarım doğru yazdım adını korkuyorum senden ne yalan söliyim rogue o kadar stun layamıyor hehe)

Eski warlocklar:
Cataract (eski yeni her daim iyi oynar)
Lockthan (vardı sanırım bide tam hatırlayamadım çok özür)

Yeni warlocklar:
Nalur (Kesilmekten bıktığım tek lock)
Aka (ortam adamı hoş sohbet olmazsa olmaz :D)
Sanayağ (nerden çıktığını bulamadığım ama hep biyerlerden çıkıp kesen insan hehe)
Soulkeeper (adam iyi oynuyo laf yok)
Blue (severim kendisini iyi oynuyor)

Eski druidler :
Apacha (yanlış yazmadım umarım)
Buzaa (kendimi de yazmak istedim hehe)

Yeni druidler:
Enumar ( Ben beğenmiyorum oynama tarzını ama kendi tarzı var ve hakediyor burada adının anılmasını sonuçta çok iyi oynuyor heheh)
Hellbroth (umarım yanlış yazmadım adını)
Employed (yatmaz yatırır...)

Eski hunterlar:
Finair (her daim iyi oynuyor yine gelsin yine oynar :D)
Diabolical (çok severdim kendisini iyi de oynardı)

Yeni hunterlar: Çok dikkatimi çekmedi hunterlar ama
Punk (adını anlamadan geçemem)
Raven (laf yok hunter işte)

Eski shamanlar:
KURBAN (yafrim :D en sağlam ve eski shamisidir bence WT nin)

Yeni shamanlar:
Highvoltage (adam hangi class açsa iyi oynuyor yapacak bişey yok)
Amethelya (ona karşı savaşmayı seviyorum)
TRKZ (shaman !! daha ne denir hehe)
Telbog (canım ciğerim bi denem :D)
Wahshi (Joker shami her şekilde etkin insan)
Crazyangel (adını anlamadan geçemem)

Eski mageler:
Spitfire (hatırlayamadan edemem gören unutamaz zaten hehe)
Kheorite (pyro yiyen kalkmaz)
Lenmage (çok sevdi mage i)

Yeni mageler:
Ken (geç başladı oyuna ama tam başladı)
Scorpion (ben seni yukardada yazdım ama hehe)
Seezr (seni unutmam )
Adrameleck (senle kapışmayı seviyorum)
Naturelizer (geçecem seni :D)

Eski roguelar:
İletalis (başka varmıydı :D)

Yeni roguelar:
Azuredragon (çok çektirdi bana)
Isılra (görürsen kaç kaççççççççççç hehehe)
Araf (yafrim rogue um yiğidim :D)
Efulim (rogue işte noolucak )

Aklıma gelmeyen daha birsürü iyi oyuncu var aslında. Hatırlayamayıp yazamadığım herkesten özür dilerim.
Hepinizi seviyorum kısacası. Wt de 1.6 dan beri oynuyorum sadece 1.8 de yoktum. Bu güne kadar WT de oynayan bir çok insanla tanıştım muhabbet ettim eğlendim üzüldüm. Kısacası burayı seviyorum Orjinalde oynamaktan bile vazgeçirdi beni burası...

Edited by SeyduNa

Mage : Alembeytu (cok cekmısımdır) , Scorpion (buadamdan hala cekmekteyım)
hunter : lenhunter (eskilerden iyidi) , punk (ya bu adamın bana garezı var sankı sırf bana dalıyo)
Wrrıor : efsane kelleci , Enriqe ,
rog : efulim
pri: Autumn
pala: Howard ,Foey
Shaman : TRKZ
[quote name='SeyduNa' post='199189' date='May 29 2008, 18:09 PM']Junior (umarım doğru yazdım adını korkuyorum senden ne yalan söliyim rogue o kadar stun layamıyor hehe)

yeni shamanlar

Kalkan (Sevsemmi kinmi gütsem bilmiyorum :))[/quote]

junnior olcaktı, bazen ben bile yanlış yazıyom :D stun talentine vermedm sadece dkda 1 stunluyorum :D

kalkan shaman deil buarada, paladin :D
Bu gün Aka, Ken, Pegasus, Darkrage, Hellbroth'la birlikte havuz sefası yaptık güzel oldu, çıplaktık dalmadılar sağolsunlar :D Sonra Sanayağ geldi karıştı biraz ortalık :) Güzeldi ama daha önceden de konusu açılmıştı, bir yer belirleyip, toplanıp havuz keyfi yapabiliriz(negrandtaki büyük göl olabilir), arada yumruklaşırız, şakalaşırız, artık herkeste o bilinç vardır skill vurulmaz heralde güzel bir anı olur hepimiz için ^_^
[quote name='AssasiN' post='199203' date='May 29 2008, 19:25 PM']Bu gün Aka, Ken, Pegasus, Darkrage, Hellbroth'la birlikte havuz sefası yaptık güzel oldu, çıplaktık dalmadılar sağolsunlar :D Sonra Sanayağ geldi karıştı biraz ortalık :) Güzeldi ama daha önceden de konusu açılmıştı, bir yer belirleyip, toplanıp havuz keyfi yapabiliriz(negrandtaki büyük göl olabilir), arada yumruklaşırız, şakalaşırız, artık herkeste o bilinç vardır skill vurulmaz heralde güzel bir anı olur hepimiz için ^_^[/quote]
herkeste o bilniç olduğunu hiç sanmıyorum kuzen :)
[quote name='Eternal' post='199215' date='May 29 2008, 20:49 PM']herkeste o bilniç olduğunu hiç sanmıyorum kuzen :)[/quote]
Biz de olanlarla idare ederiz artık kuzen :P
[quote name='AssasiN' post='199203' date='May 29 2008, 19:25 PM']Bu gün Aka, Ken, Pegasus, Darkrage, Hellbroth'la birlikte havuz sefası yaptık güzel oldu, çıplaktık dalmadılar sağolsunlar :D Sonra Sanayağ geldi karıştı biraz ortalık :) Güzeldi ama daha önceden de konusu açılmıştı, bir yer belirleyip, toplanıp havuz keyfi yapabiliriz(negrandtaki büyük göl olabilir), arada yumruklaşırız, şakalaşırız, artık herkeste o bilinç vardır skill vurulmaz heralde güzel bir anı olur hepimiz için ^_^[/quote]

2-3 kez hawuz sefası yaptık shadowmon valleyin yukarısındaki mağaranın sonunda güzel bir mekan.. her zaman boss ta olmuor ( yada raid olmayınca :D ) oraya gidip güzel bi eğlence oluyor
camışım , öküzüm ,danam , BUZAAm ( sevgi sözcükleri ) beni affet ben seni yazmayı unuttum sen beni unutmamışsın :ee: (pyro yiyen kalkmaz ) :lol:
[quote name='chopush' post='199237' date='May 29 2008, 21:48 PM']2-3 kez hawuz sefası yaptık shadowmon valleyin yukarısındaki mağaranın sonunda güzel bir mekan.. her zaman boss ta olmuor ( yada raid olmayınca :D ) oraya gidip güzel bi eğlence oluyor[/quote]

hmmm.. bizim havuzamı çöktünüz :P 49 yıllık kullanma lisansı var bende oranın ahada ekte:

49 yıllık kullanma lisansı
kullanıcı:drahosa
veren:shadowmoon belediyesi
Aslında fikir olarak arathi highlands in girişinde bi şelale var orası hosuma gittidi :P
Ne çok sevenim varmış, beni sizler yücelttiniz :P şımardım mı ne :)

Bu arada eskilerden GHOST'u hatırlayan kalmamış galiba heeeeee :P

Edited by ApocalypsE

Druid : Penguen

Hunter : Thorn , Zyne

Shaman : Amatelya

Paladin :Junnior , Rainbow ( Asal kustum sana nedenini kendine sor bakim )

Rouge : Simur

Warrior : Chaosofwar , Solid

Priest : ---

Mage : Kimse alınmasın ama Mage i kardesimde oynar WT de ... :)

Karşi taraftan kımse charının hakkını vermıo bence :P

Edited by unnamed