Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Seezr dıyınce ally lerde arkadasına bakmadan kacıolar dıkakt Seezr !
ken-howard-camaro-dewılsh-romı-zeus.... daha onlarca :rolleyes:
[quote name='AssasiN' post='199203' date='May 29 2008, 18:25 PM']Bu gün Aka, Ken, Pegasus, Darkrage, Hellbroth'la birlikte havuz sefası yaptık güzel oldu, çıplaktık dalmadılar sağolsunlar :D Sonra Sanayağ geldi karıştı biraz ortalık :) Güzeldi ama daha önceden de konusu açılmıştı, bir yer belirleyip, toplanıp havuz keyfi yapabiliriz(negrandtaki büyük göl olabilir), arada yumruklaşırız, şakalaşırız, artık herkeste o bilinç vardır skill vurulmaz heralde güzel bir anı olur hepimiz için ^_^[/quote]
degişik bir fantazi :P
[quote name='dogan' post='199569' date='May 31 2008, 20:35 PM']Seezr dıyınce ally lerde arkadasına bakmadan kacıolar dıkakt Seezr ![/quote]
Kımmıs o ally ler mrk ettım :D
[quote name='LenMage' post='199573' date='May 31 2008, 19:38 PM']Kımmıs o ally ler mrk ettım :D[/quote]
ben :D
[quote name='dogan' post='199569' date='May 31 2008, 20:35 PM']Seezr dıyınce ally lerde arkadasına bakmadan kacıolar dıkakt Seezr !
ken-howard-camaro-dewılsh-romı-zeus.... daha onlarca :rolleyes:[/quote]
o ally leri kaçıran elemanları da biz kaçırırdık zamanında <_<
Niye kaçasın ki adam mı yiyoruz biz :D Reel de bi karşılığıda yok :D

Çok kere kamikaze yaptım ally arkadaşlarla :D Aralarına daldım korkmadan ^_^

Her ne kadar oyunda silah kaldırsakta bir birimize seviyorum sizi :wub:
sanırım bugün birileri benim ismimi de sayacak warlock diye allylardan... :lol:

edit: yani sayacak olan kişi ally olacak :D ben horde'um!!! For the Horde!!! :D

Edited by DoomGuard

[quote name='DoomGuard' post='199590' date='May 31 2008, 22:56 PM']sanırım bugün birileri benim ismimi de sayacak warlock diye allylardan... :lol:

edit: yani sayacak olan kişi ally olacak :D ben horde'um!!! For the Horde!!! :D[/quote]

Dualarım senınle :D
Doomguard :) hordede gördüğüm en ii lock unutmuşum kusura bakma horde zamanımdan tanırım seni ama uzun süre görmeyince unutuo insan, 1.12 de 60 olmuş seti dizerken r es yeip orje geçmiştin çok ii hatırlıom :D biton ii lock gelio aklıma ama adlarını çıkaramıom oyunu bırakan o kadar kişi olduki, unuttuk hep :(

Edited by ShadowPriest

[quote name='dogan' post='199569' date='May 31 2008, 20:35 PM']Seezr dıyınce ally lerde arkadasına bakmadan kacıolar dıkakt Seezr !
ken-howard-camaro-dewılsh-romı-zeus.... daha onlarca :rolleyes:[/quote]
Seezr deilde arkasında bi 10 15 kişi varsa belki kacmış olobiliriz :P
walla kacan olmaz bu oyundada spell reflectin herşyi geri yolladğı zamanda fear yiyen warlocklar , stunlanan roguelar, uyuyan hunterlar ve en komiğide kendi pyrosuyla oturan mageler gormek cok eylenceliydi. kapışma anında pyro geri dondu mu 1-2 saniyelik bi sessizlik-kafada donen düşünce "noldu lan?"- den sonra arkasını donup blink ceken mageler izlenmeye değerdi.

konuyu cok dağıttım dimi neyse zaten karşı taraftan iyileri secicekken oyundaki kankalarını yazmaya dönmüştü.
cok keyifli bir konu olmus 5 sayfayı da keyifle okudum elinize saglık

Allylerden scorp adlı biri vardi (kendisini hiç sevmem :P) kesemedim içim yanıor !!! :D

gokhancım sen baya zorladın helal olsun :D

shaman olarak beni gosterenlere cok tesekkur ederim temmuzun ortası gibi yeniden köklu bir donus yapacagim insallah sınavlaro vakit bitiyor :( devam shamana

not : Shaman yerine roq kastıgım gunlere yazıklar olsun :)
walla ben eskilerden deilim yeni başladım bi kaç ay oldu

ama şu i kaç ayda oynadım baya
görünce kaçmam kaç kişi olsa dalıyom ama
tek kişi yakalayıp sürekli canımı okuyanlar var

aklıma ilk gelenler

dewilis bide raven

arada kesiyom ama çok iyi oynuyolar hakkını vereyim
[quote name='Zyne' post='199653' date='Jun 2 2008, 08:03 AM']Seezr deilde arkasında bi 10 15 kişi varsa belki kacmış olobiliriz :P[/quote]
önunde tauren vardı arkasını goremedım ben :D
[quote name='Esperanza' post='198181' date='May 24 2008, 22:12 PM']kimse bizi hatırlamamış hıh :P

valla horde ally bilmicem ama priest'ken kesmekten zorlandığım tek warrior bozox (fatih abi). root imba oynardı artık iyi göbek atıyo :P başka da zorlayan hatırlamıyorum saulot ve fkk biraz gıdıklardı arada o kadar mcx

canbass ve gorgon unutmamak lazım tabi wt'Ye gelmiş en imba oyuncular arasındadır kendileri :)

+ kelleci ve zulk

bide nayil var o da alemin en noob oyuncusudur onu da söylemek istedim :P[/quote]
bu adam daha nasıl gel benim kafamı klozete sok diyebilirki :P
[quote name='Esperanza' post='199723' date='Jun 2 2008, 21:28 PM']sok hadi yiyosa sok hıh :D[/quote]
geliyorum ulen 15 haziranı 16'ya bağlayan gece kapındayım acımam yaparım topic'i de katlettik zaten :D
Harbiden ya Tiryakihasan unutulurmu ya onun kadar azimli başka bi oyuncu görmedim bu serverda :)
Rogue a forst nova atıp yanına koşan ve staffla vuran tek magedi, o ekol nasıl unutulur (şaka değil, rogue arkadaşımdı ehuasdhuehrfua)
Evet o bir ekoldü oyunda 4 kişiyi yardım için çağırır babam kızıyo yemek yemem lazım der giderdi.Onu çok özledim ben bulana veya getirene 100.000 lira veriyorum
  • 3 weeks later...
Warrior Sheewa
Shaman:Kurban,Fatality,Darklord ( efsane) ,Pentagram ( yanı ben :P )
Hunter:Lenhunter
Warlock:doomguard,opeth ( ozaman warlorktu :D )
rogue:iletalis ( yanlıs yazdıysam pardon ),martalos
paladin:yuquailon ( ilah ya bu cocuk :D )

bizim zamanımızda bunlar vardı teheytt!!
  • 4 weeks later...
karşıma boynumu bükecek biri çıkmadı 1.5 yıldır oyuncular baya degişmiş.