Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Ben ne ally ne hordu anlıyorum Enes :huh:

Bu SR 'den sonra her şey sulandı...

Ally diyince bi Najee geliyor aklıma.

Hhep Najee dalıyor. O olmazsa Lot... (Özür diliyorum çok uzun olduğu için ismini hatırlamıyorum :()

Not.. Telbog 'ile bu aralar en çok ben giriyorum :D
Ehem... Ehem... :wacko: :unsure: :unsure: :unsure:

Warrior

Eski : Utqu,Animalover,Oravus,Lothlorien,Hattorihanzo,Wolverine(Beni Yetiştiren ve oyunu sevmemi saglıyan)

Yeni : Galahad,Najee,Lothlorien

Priest
Eski : Oravın dier charı işte aklıma gelmiyo :P
Yeni : Efulim(Yasmassam Döfer...),Valenus,Unkownn,Eçona
Mage

Eski : ABO,Tiryakihasan :ag:
Yeni :Toktha,Baha

Druid

Eski : Fkk,Pigme,baydruidtr
Yeni : Tyrese(kankam),Folxc

Shaman

Eski : Bloodbath,Trkz,Flo
Yeni : Myjustn,Trkz,Zyne

Rogue

Eski : Death,Spylord,Xaros(şavaş Oldumu bu 3ü üstüme cullanırdı :))
Yeni : Death,Delthre

Paladin

Eski : Aykal,Yuqualion
Yeni : Paladinci :) Pala

Warlock

Eski : RooT
Yeni : Xaros

Hunter

Eski : Marijjuana,Sainthunter
Yeni : Marijuanna,Erosennin,Darkas

Hatırlayamadıklarım kusura bakmasın...

Edited by Borendras

walla herbir sayfaya baktim eski pala yeni pala vs vs. listeye girememişim:) küstüm hepinize adımızı hala duyuramadik bukadar ezikmiyiz bea :D

Hercules
serverdeki tek resto dru olarak listeye girmemişim
pvp de sinir bozucu olduğum içinmdir heralde
ben bile sıkılıyorum duel atarkene
[quote name='linoge' post='213214' date='Aug 27 2008, 13:18 PM']serverdeki tek resto dru olarak listeye girmemişim
ben bile sıkılıyorum duel atarkene[/quote]

senin düelleri izlemek ölüm, düel atmak ayrı bir ölüm :D
[quote name='Fkk' post='213095' date='Aug 26 2008, 03:29 AM']Paladin: hiç bi paladinin charın hakkını verdiğini düşünmüyorum :P(pvp olarak) Peşime takıp Wsg'yi turlatmak hoş oluyor ama :P[/quote]

ilginç bir yorum :)
[quote name='linoge' post='213214' date='Aug 27 2008, 13:18 PM']serverdeki tek resto dru olarak listeye girmemişim
ben bile sıkılıyorum duel atarkene[/quote]
pehey .. senin pabucun dama atıldı haberin yok.. O gün hordlarda 3 tane resto dru wardi wsg de kafayı yedirttiler :D
Oyunu sildim şimdilik askere gitcem, bi gidip geleyim de eski ben geri döner belki, yeni oyuncuları hiç tanıyamadım kim iyi kim kötü bilemicem :)
[quote name='NightMare' post='213345' date='Aug 28 2008, 06:36 AM']ilginç bir yorum :)[/quote]
Sen ally'a geçmeden önceki düşüncelerimdi onlar. :P
[quote name='Fkk' post='213523' date='Aug 28 2008, 17:02 PM']Sen ally'a geçmeden önceki düşüncelerimdi onlar. :P[/quote]

:P zaten bg lerde kovalamam holy im suanda kaçarım :P
Restoda olsa protta olsa beni gören kovalıyor zaten :P Böyle dışardan bakınca değişik bi sempatim var galiba :P
[quote name='Fkk' post='213533' date='Aug 28 2008, 19:40 PM']Restoda olsa protta olsa beni gören kovalıyor zaten :P Böyle dışardan bakınca değişik bi sempatim var galiba :P[/quote]
Böle dışardan bakınca insan ilk bakışta Bismillahirrahmanirrahim deyiş kış kışlayası geliyo ^^
bırakalı bayagı olmustu daha yenı geldım sayılır su anlık ally lerden gozume capran Arapturan
arenada karsılastım ısını gercekten ıyı bılıyo buradan tebrık ederım onu
Ben horde tarafından biri olarak Thorn diorm ^^ oda benim gibi Hunter manyaa ve işini iyi bildiğine eminim ^^
[quote name='Hotoboy' post='214694' date='Sep 6 2008, 00:35 AM']Ben horde tarafından biri olarak Thorn diorm ^^ oda benim gibi Hunter manyaa ve işini iyi bildiğine eminim ^^[/quote]
saolasın hoto tanıdım kişilerin hunter larını orj da armory den takip ederim senide takip ediyordum sende eminimki işini ii bilion :D