Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='ThorNs' post='214698' date='Sep 6 2008, 00:46 AM']saolasın hoto tanıdım kişilerin hunter larını orj da armory den takip ederim senide takip ediyordum sende eminimki işini ii bilion :D[/quote]
hehe eyw. hunter dan korkacan ztn ;) :P
[quote name='Hotoboy' post='214699' date='Sep 6 2008, 00:50 AM']hehe eyw. hunter dan korkacan ztn ;) :P[/quote]
eğer de biliyosa oynamayı :P :lol: :P
[quote name='nomak' post='214733' date='Sep 6 2008, 02:16 AM']eğer de biliyosa oynamayı :P :lol: :P[/quote]
haklısın abi :P
[quote name='Youngster' post='214743' date='Sep 6 2008, 02:47 AM']beni kesen hunterla karşılaşmadım oyunda :)[/quote]
Hunter la karşılaşmamışsın ;)
Benim gibi warlock unutulmus bari kendi adımı yazimde kendi kendimi teselli ediyim :D

Warlock = Sanayag :P yani ben :D
Warior = Najee
Rouge = Azuredragon
Druid = Enumar
Prest = Soulskeer
hunter = Marujuanna geliyor aklıma ismini yanlıs yazdıysam kusura bakma :D (buglu oklarından aklıma girdi ) :D
Shaman = Trkz
Paladin = Hercules

bu arada ırsıla sanırım oyunu bıraktı onu duelde aldım.
dewils derseniz aka nın önünde kestim
akayıda ayni sekilde defalarca :D
[quote name='Hotoboy' post='214744' date='Sep 6 2008, 02:49 AM']Hunter la karşılaşmamışsın ;)[/quote]
sende benle ;)
[quote name='Youngster' post='214748' date='Sep 6 2008, 03:08 AM']sende benle ;)[/quote]
=) Senin warlock unu ben BM spec le 50 kere keserim çok havalanma bence hangi serverda warlock un?

edit:düzenleme

Edited by Hotoboy

[quote name='Hotoboy' post='214749' date='Sep 6 2008, 03:09 AM']=) Çok güveniorsn kendine hangi serverda warlock un?[/quote]
orjde kalmadı wt dede kalmadı ^^ bulursan benle karşılaşanları hikayeleriyle yetinceksin ^^
[quote name='Youngster' post='214750' date='Sep 6 2008, 03:11 AM']orjde kalmadı wt dede kalmadı ^^ bulursan benle karşılaşanları hikayeleriyle yetinceksin ^^[/quote]
o zaman bu kadar emin konuşma =) bu arada edit yaptım yukardaki postunun alıntısıyla farklı bidaha oku istersen
[quote name='Hotoboy' post='214751' date='Sep 6 2008, 03:12 AM']o zaman bu kadar emin konuşma =) bu arada edit yaptım yukardaki postunun alıntısıyla farklı bidaha oku istersen[/quote]
altından kalkamıycagım bişi demedim oyunda bir kaç hunterdan fikir edinebilirsin. :) asarım keserime lüzüm yok.
[quote name='Youngster' post='214752' date='Sep 6 2008, 03:14 AM']altından kalkamıycagım bişi demedim oyunda bir kaç hunterdan fikir edinebilirsin. :) asarım keserime lüzüm yok.[/quote]
ilk asarım keserim i sen yaptın yalnız ben diğer hunter lara benzemem...
[quote name='Hotoboy' post='214753' date='Sep 6 2008, 03:16 AM']ilk asarım keserim i sen yaptın yalnız ben diğer hunter lara benzemem...[/quote]
pekala kesicek başka bir lock bul ;)
[quote name='Youngster' post='214754' date='Sep 6 2008, 03:19 AM']pekala kesicek başka bir lock bul ;)[/quote]
:P
[quote name='Hotoboy' post='214749' date='Sep 6 2008, 03:09 AM']=) Senin warlock unu ben BM spec le 50 kere keserim çok havalanma bence hangi serverda warlock un?

edit:düzenleme[/quote]

abicim ben önüme geleni kesiyorum die bisiy demedimki sıraladıgınız iyi oynayan lockları kestim zaten direk liderlige oturdum bi aralar toyduk ozaman olabilir :) ally de çogu kisi iyi tanır ama. (demekki sen kendine aşırı güveniyorsunki böyle bir yanıt vermissin ) Burda hangi warlockdan bahsetmissin pen anlayamadım ama neyse :P

Edited by Foster

[quote name='Foster' post='214757' date='Sep 6 2008, 03:21 AM']abicim ben önüme geleni kesiyorum die bisiy demedimki sıraladıgınız iyi oynayan lockları kestim zaten direk liderlige oturdum bi aralar toyduk ozaman olabilir :) ally de çogu kisi iyi tanır ama. (demekki sen kendine aşırı güveniyorsunki böyle bir yanıt vermissin )[/quote]
ben sana yazmadımki onu ya :D diğer postlarıda okusana :) yanlış anlamışsın
[quote name='Foster' post='214759' date='Sep 6 2008, 03:24 AM']düzenledim de geç oldu :D[/quote]
Youngester e yazmıştım onları :P
[quote name='linoge' post='214764' date='Sep 6 2008, 04:14 AM']neyi paylaşamıyonuz yine :D
young oyunumu bıraktı ne oldu yaw?gatsumi miydi o?[/quote]
evet böle sonuçlara maruz kalmamın nedeni bu :)
[u]Karşı Taraftan Hangi Oyuncu İyi ?[/u]
şu başlıkta neyi paylaşamadınız, fanatikliği bir tarafa brakıp düşmanlarınızdan oyunculuğunu beyendiğinizi yazın anlamına geliyor başlık. ''şu classa asla kaybetmem''[i](kaybetmesen de iyi mi kötü mü oynadığını anlarsın, karşındakinin spec seçimine çok ters bir classla oynadığın için yenemiyordur ama bilirsin ki o classın hakkını veriyordur. Beni kesen benden iyi oyuncudur, benim kestiğim işi bilmiyodur mantığı da yanlış. Adam holy priesti dünya üzerinde en iyi oynayan adamdır, oyunculuğu senden iki kat iyidir ama doğal olarak holy priest ile senin enh shamanını kesemiyordur :) olamaz mı? ne uzun parantez oldu..)[/i]ya da ''bu classı en iyi ben oynuyorum, önüme geleni indiririm''e kaymasın lütfen konu. Yok ille de öyle olsun derseniz başlığı,
[u]Karşı Taraftan Hangi Oyuncudan İyisiniz ?[/u]
,
[u]Wow Kimden Sorulur?[/u]
ya da
[u]Allah tutmayın beni! Daatırım buraları![/u]
olarak değiştireyim.
[quote name='Canbass' post='214776' date='Sep 6 2008, 12:47 PM'][u]Karşı Taraftan Hangi Oyuncu İyi ?[/u]
şu başlıkta neyi paylaşamadınız, fanatikliği bir tarafa brakıp düşmanlarınızdan oyunculuğunu beyendiğinizi yazın anlamına geliyor başlık. ''şu classa asla kaybetmem''[i](kaybetmesen de iyi mi kötü mü oynadığını anlarsın, karşındakinin spec seçimine çok ters bir classla oynadığın için yenemiyordur ama bilirsin ki o classın hakkını veriyordur. Beni kesen benden iyi oyuncudur, benim kestiğim işi bilmiyodur mantığı da yanlış. Adam holy priesti dünya üzerinde en iyi oynayan adamdır, oyunculuğu senden iki kat iyidir ama doğal olarak holy priest ile senin enh shamanını kesemiyordur :) olamaz mı? ne uzun parantez oldu..)[/i]ya da ''bu classı en iyi ben oynuyorum, önüme geleni indiririm''e kaymasın lütfen konu. Yok ille de öyle olsun derseniz başlığı,
[u]Karşı Taraftan Hangi Oyuncudan İyisiniz ?[/u]
,
[u]Wow Kimden Sorulur?[/u]
ya da
[u]Allah tutmayın beni! Daatırım buraları![/u]
olarak değiştireyim.[/quote]

Ya demi olayı kişiselleştirenler utansın ;)