Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

evet olayı çok kişisel hale getirmiş arkadaşkar :D

gatsumi iyi oynuyodu dotları çok etkilidi mesela
bırakması kötü olmuş arada denk gelip duelleşiyoduk

bi de rog arkadaşlar üzülmesin itemlenince ve biraz iyi olunca beni kesenler çıktı :D
thorns la kesilmekten kurtuldunuz :D
Paladin:YuquaiLon,Aykal,bir zamanlar bende iyi oynardım
Warrior:Animalover,Kelleci,Hattorihanzo
Priest:Angelina(tam böylemi idi hatırlamıyorum ama human priestti),Valenus,Efulim(yazmasam benide döver:P),Esppriest
Rogue:Efulim,Death,Delthre
Warlock:Blue,Xaros
Hunter:Ben(şaka şaka),Sainthunter,Marijjuana
Shaman:Trkz,Zyne,Telbog
Mage:Tiryakihasan,Scorpion

hatırlamadıklarımda vardır elbet

Edited by ichigo

[quote name='ichigo' post='214819' date='Sep 6 2008, 21:15 PM']Priest:Angelica[/quote]
idi
bir Allah ın kuluda fethi yazmadı.

gerçekler acıdır.
Fethi yazıyım rahat bırak olurmu :D

FETHİ,FETHİ!!

Edited by Hotoboy

Herculde avaaz avazz baarıo duyan yokmiduu :lol:

Edit: Hercul senle bi duel atak ona göre dicem :P

Edited by chopush

[quote name='chopush' post='214831' date='Sep 6 2008, 23:00 PM']Mage: Fethi :ag:[/quote]

mage olsaydım fethi olabilirdi. :ag:
[quote name='Canbass' post='214776' date='Sep 6 2008, 12:47 PM'][u]Karşı Taraftan Hangi Oyuncu İyi ?[/u]
[/i]ya da ''bu classı en iyi ben oynuyorum, önüme geleni indiririm''e kaymasın lütfen konu. Yok ille de öyle olsun derseniz başlığı,
[u]Karşı Taraftan Hangi Oyuncudan İyisiniz ?[/u]
,
[u]Wow Kimden Sorulur?[/u]
ya da
[u]Allah tutmayın beni! Daatırım buraları![/u]
olarak değiştireyim.[/quote]

süpersin :lol:
[quote name='drahosa' post='214899' date='Sep 7 2008, 04:54 AM']amacından sapan topic sorunsalı :P[/quote]

her zamanki drahosa " :P " simgesi :P
Özellikle Beni Yazan Arkdaşlara tşk ederim :P benımde gördügüm karşı tarafdan iyi oyuncu

Hordelerden

Paladin = Görmedim :P
Priest = Valenus tabiki:P (O bir horde Kurtarıcısı
Hunter= Ryuuku sağlam oynuo eferim takdir etiyorum
Shaman = Görmedim ama trkz fena deil
Warior = Tabiki Rakip tanımıyorum (Arms da :D)
Rogue= Kain fena deil alışırsa güzel olucagını tahmın etıyorum
Mage= Hrks Kheor Bugra gördügüm bu ücü ama benım ıcın farketmıor Keşke her wsg de mage gelse karşıma :D
Ally leride yazayım

Priest = Soulseeker gökanı tebrik etmışımdır her zaman
Mage = Electro var sağlam oynar frostu
Warior = Ben Najee ve tabiki lothlorien Chaosofwar da yetişio :P
Shaman= Myjustn Hakkını gercekten verıyor zyne memet shamnı güzel oynar
Rogue = Kardeşim Azuredragon :P bide arapturan var her ne kadar sevmesemde iyi oynar rogueyı
Durit = Enumar . Evill . Linoqe 3 de güzeldir
Hunter = Adsiz ve Tabi Musti :D Thorn
Paladin= Hercules güzel oynar
Warlock = Sanayag Xaros başkada yok zati Allylerimiz bunlar
karşı tarafı pek bilmem ama bizdekileri yazayım

Mage : Scorpion u tek geçerim Dps manyağı :P
Druid : Feralde Enumar ı Restoda Linoqe u Tek geçerim !
Warriorde : Twinim Drahosa :P
Roque : Azuredragon
Hunter : Kesinlikle Thorn ve Zyne !
Shaman : yine Zyne
Lock : Xaros ;)
Priest : Avelia iyidir (aşkım :ba: )
Paladin : Eskiden Rainbow vardı King of Paladin :P Ondan başka Nightmare tabiiki :)

edit : shamanın TRKZ hakkını veiyor gerçekten unutmuşum :)

Edited by CHaoSoFWaR

şimdi bende bişeler söliim gercektende en ii oyuncular;
Mage:Scorpion(pek düel atamadık ama ii oynıo),Ken(Tek askm,ilk kez frostu onda görmüstüm ozmnlar peti kendinden fazla vurıodu)

Lock;Aka(ilk baslarda ezikti benle takas yapmayı bile sundu:D)yeni olmasına rağmen ii di,Xaros da biraz ii . Bence locku tam anlamıyla kullanan yok ins. ben olurum:D

Pri:Valenus(wsg de ki muhtesem ark.ım)Autumn(Primi geliştiren adam),Soulseeeker,Riu(benn ezig itemlerim vardı ama ii olduğumu düsüniom,bide holy olunca ken aka.. benle düel atmazlardı)

Wari:Drahosa,Bozox,Najee(ne istiin benden hep bana hep bana)

Roq:Azure(belkide sadece bana critic cakıodur)Zagorka,Efulim

Shaman:Trkz

Pala:Galadrilim(böleydi galiba),

Dru:Pek gelmior :D
ilis bu arada sen kımsın :D:D o kadar cok adam var hepsi bana dalıo die benı şikayet etıyorlar :P
[quote name='Narcil' post='215041' date='Sep 8 2008, 19:47 PM']ilis bu arada sen kımsın :D:D o kadar cok adam var hepsi bana dalıo die benı şikayet etıyorlar :P[/quote]
ben riuum:D la ssana gelince yani 5 kişi gidioz o 5 kişi icinden beni nasıl bulıon bide critic hep yiyom ben cok ezigim yaww 1.5 aydır tatildeydim bi geldim herkes hayvan gibi güclü :D
[quote name='Narcil' post='215041' date='Sep 8 2008, 19:47 PM']ilis bu arada sen kımsın :D:D o kadar cok adam var hepsi bana dalıo die benı şikayet etıyorlar :P[/quote]
[quote name='ilisyonist' post='215040' date='Sep 8 2008, 19:44 PM']Lock;Bence locku tam anlamıyla kullanan yok ins. ben olurum:D[/quote]
sen xxx 'i tanımıyon o zmn :P
[quote name='chopush' post='215095' date='Sep 8 2008, 23:09 PM']Hercules duy sesimi düel istiorum seninle !!!! :)[/quote]

:D eminmisin