Jump to content
Posted
Hepimiz aynı çatı altında keyifle oyun oynuyoruz; Horde - Ally kapışmasından sıyrılıp Horde iseniz Ally'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu Ally iseniz Horde'dan oyunculuğunu beğendiğiniz saygı duyduğunuz oyuncuyu belirtin...

Yiğidi öldürüp hakkını verelim diyorum :D

Mesela Allydan iyi oyuncu diyince benim aklıma Xero geliyor hem iyi bir oyuncu (bazen ölümsüz müdür nedir die sormaktan kendimi alamıyorum <_< ) hemde shatratta karşılaştığınızda sizi saçma sapan emotelarla rahatsız etmeyen birisi :rolleyes:
  • Replies 303
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Archimonde' post='215163' date='Sep 9 2008, 14:39 PM']:D eminmisin[/quote]

Kendine güvenen bi paladin istiorum karşıma çıkacak :P

+ Narcil arena setlerini alim senle öle :P
[quote name='chopush' post='215573' date='Sep 10 2008, 23:12 PM']Kendine güvenen bi paladin istiorum karşıma çıkacak :P[/quote]

sende ısını bılıyon yane:P holy palam olsaydı senle duel atardım :D
abi bırakın karşı tarafı yha ben ally söyliyim.

[b]najee[/b] ben böyle warrior görmedim

helal olsun abi ne diylim.
[quote name='lord_fethi' post='215585' date='Sep 11 2008, 00:18 AM']abi bırakın karşı tarafı yha ben ally söyliyim.

[b]najee[/b] ben böyle warrior görmedim

helal olsun abi ne diylim.[/quote]
saolasın fethim sende ilerde benım gibi olursun ;) kafanı yorma
[quote name='chopush' post='215587' date='Sep 11 2008, 00:52 AM']nası wari sin lam kendini ezion :ag:

pardon mage fethi :P[/quote]

gerçekler acıdır. ;)
Mage'i biliyordunuz da druidim aklınızda yer etmemiş bazınızın.Neyse itemlar iyileşiyor.O 2 vs 1 kestiklerime buraya ismimi yazdıriym ben biraz daha kesip ;)
[quote name='Adramelechk' post='215615' date='Sep 11 2008, 11:54 AM']Mage'i biliyordunuz da druidim aklınızda yer etmemiş bazınızın.Neyse itemlar iyileşiyor.O 2 vs 1 kestiklerime buraya ismimi yazdıriym ben biraz daha kesip ;)[/quote]

brehh :D
[quote name='chopush' post='215640' date='Sep 11 2008, 13:40 PM']brehh :D[/quote]

Beğenemedin mi :D :lol:

Gözükmüyorsun bayadır..Ben mi görmedim yoksa.
[quote name='Narcil' post='215029' date='Sep 8 2008, 18:56 PM']Özellikle Beni Yazan Arkdaşlara tşk ederim :P benımde gördügüm karşı tarafdan iyi oyuncu

Hordelerden

Paladin = Görmedim :P
Priest = Valenus tabiki:P (O bir horde Kurtarıcısı
Hunter= Ryuuku sağlam oynuo eferim takdir etiyorum
Shaman = Görmedim ama trkz fena deil
Warior = Tabiki Rakip tanımıyorum (Arms da :D)
Rogue= Kain fena deil alışırsa güzel olucagını tahmın etıyorum
Mage= Hrks Kheor Bugra gördügüm bu ücü ama benım ıcın farketmıor Keşke her wsg de mage gelse karşıma :D[/quote]

:bx: bu kadar soğuk espri yapılmaz...
Her nekadar dayımın oglu oldugunu oyunu ondan ögrendıgımı hesaba katmasak da

Cocuk oynuyor abi

Eroltas (Ryuuku) Grur duyuorum senlen aynı ben kerata :D
En iyi benim ...
[quote name='LenMage' post='215953' date='Sep 13 2008, 20:59 PM']Her nekadar dayımın oglu oldugunu oyunu ondan ögrendıgımı hesaba katmasak da

Cocuk oynuyor abi

Eroltas (Ryuuku) Grur duyuorum senlen aynı ben kerata :D[/quote]

saol gokhan
[quote name='Loafer' post='215955' date='Sep 13 2008, 21:02 PM']En iyi benim ...[/quote]
Aksını ıddıa edenın alnını karıslarım :P
Oyuna ara verdim şuan döniyim ozama bakın shamana :D . Bide en iyi elemental shaman benim (başka görmedim :P )

Edited by SpeedFreakTR

[quote name='SpeedFreakTR' post='215966' date='Sep 13 2008, 22:37 PM']Oyuna ara verdim şuan döniyim ozama bakın shamana :D . Bide en iyi elemental shaman benim (başka görmedim :P )[/quote]
su an elemental shaman yokkı :D
bm hunterlerden bıktım :P
düzeltilsin şu buglu talentleri :D

10 saniye dayanamıyo benim gibi adam :P
[quote name='linoge' post='216109' date='Sep 15 2008, 03:02 AM']bm hunterlerden bıktım :P
düzeltilsin şu buglu talentleri :D

10 saniye dayanamıyo benim gibi adam :P[/quote]
tum hunterlar bm olmak zorundalar su an...
trap duzgun calısmıyo pet kafasına gore dalıyo... trapı bozuyo...
bu kosullarda ne mm gıder nede survıval...
Eğer bir gün ally olursam

[quote]En imba player [b]**[u]Efulim[/u]**[/b] 'dir..[/quote]

Diyecem.

:lol: