Posted June 19, 200817 yr Rogue ile trainer dan zehir skillerini almama rağmen, hatta gidip zehir görevini yapmama rağmen zehir skili listede yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
June 19, 200817 yr bu tür sorunlarınız için oyunda ticket atmanız daha çabuk yardım almanız demek olur.
June 19, 200817 yr Author ticket attım, direkt mesajda attım gmlerden birine fakat sonuç alamadım o yüzden buraya yazdım. sonuçta destek bölümü.
June 19, 200817 yr Poison skilinin questi var sorun felan yok sadece questi yapmak için Pick Loking skilini geliştirmen lazım.60 lwl den başladığı için bu skill gelişmiş değil bu yüzden questi yaparken zorlanıyorus.Zaten gm ler bu konuda yardımcı oluyolar.Sadece ticket atın !!! Edited June 19, 200817 yr by Wolverine
June 20, 200817 yr yapmayın gmler sr sürecince normalden de daha cok ticket bakıo arkadaşalar. hergun gecen sistem mesajlarınıda mı gormuyosunuz.
June 28, 200817 yr Author işin garip yanı ben o questi orijinal server dahil 30 kere yapmışımdır. bu sefer questi yapmak için gerekli picklock seviyesine bile gerek kalmadı sonuçta kilitli sandıktan almam gereken şey mobdan düştü götürdüm verdim ama vermedi skilli. ikinci seviye zehir skillerini trainerdan aldım oda ayrı bir çelişki. önemli olan görevin yapılmış olması sanırım, oyun sandığın açılıp açılmadığına bakmıyordur bence. neyse bir gm denk getirince hallettirmeye çalışıcam.
August 21, 200817 yr Herkes ne kadar çok biliyor ya bozuk q pick le falan hiç alakası yok olmamasının bi kere mobdan pick pocketle alınması gereken item yok bir iki mobdan düşen item yok üç kutu boş hadi gel çık işin içinden...Picki zaten orda 10 tane mob kessen kasarsın...
August 21, 200817 yr Simdi arkadaslar.Ticketim bekleyedursun yorumlara baktım topiclere baktım konuyla ilgili 3 4 tane ayrı topic açılmış.Burdanda sorunun varolduğu bunun questi yapamamakla alakalı olmadığı anlasılıyor. şöyleki kısaca questi anlatmake gerekirse ; ilk olarak Silvermoondan rogue trainerden görevi alıyoruz , zatıali bizi orgrimmara yönleniriyor oraya gidince rogue trainer leri görüyoruz birden bakıyoruz ki kimssede q falan yok sonra trolle bi selam çakıyoruz olmadımı bi tane daha (/salute) bize görevi veriyor.Görevi aldıktan sonra birde item veriyor "Flare Gun" diye onunla Barrens 55.5 te "[b]Taskmaster Fizzule[/b]" ye iki pare top atışı yapıyoruz hemen gaza gelip yeşil oluyo yani 2 dakkada allyi satıyo onada bi selam çakıyoruz (/salute) yine görevi alıyoruz [Mission: Possible But Not Probable] bikaç mob kesmemiz lazım mobları kesiyoruz ve sorun olmadan en üst kata kadar çıkıyoruz.Orda bi goblin var görevin 2 itemi ondan düşmesi lazım biri ...Altered Mixture diğeride kellesi ilk olarak [b]Pick Pocket[/b] ile ...Altered Mixture alıyoruz [b]sonra kesiyoruz[/b] kellesini alıyoruz mu hayır alamıyoruz çünkü bozuk ne pick pocketle vereceği itemi veriyor nede kellesini... Yani rogue arkadaşlar poison görevi çalışmıyor.Artık ticket atarız GM lermi yaptırır yada farklı bir yöntemmi bilmiyorum ama yapmamışlar için [b]elzem [/b]bir görev... [b] Dikkatinize sunulur.[/b] Birde ally tarafı görevi yaparken horde tarafının yapamamsı aciliyatı dahada arttırıyor kanatindeyim. Edited August 21, 200817 yr by Efrasiyap
August 22, 200817 yr Çalışmıyor ve hala hiç bir açıklama yok neyle yetinilcek nasıl olcak anlamış değilim.System Message : Sorunu olan playerler ticket atsın.Valla uzun zamandır bekliyor...