Jump to content
Posted
Bir sayı tutun sayının rakam değerlerini toplayıp tuttuğunuz sayıdan çıkartın. Bulduğunuz rakamın yanındaki simgeye bakıp sihirli küreyi tıklatın.
örnek : (72) 7+2=9 72-9=63

[url="http://trunks.secondfoundation.org/files/psychic.swf"]Sihirli Küre[/url]

Featured Replies

bunu biliyorum sihir felan yok bunda daha önce çözmüştüm :D
şimdi çıkabilecek tüm sayılar belli bunu yapan adam o sayılara aynı simgeyi eklemiş
aynen öyle söyledigim numaralara bakin 0 9 18 27 .... şeklinde devam ediyor :) yani 0 ve 9 un katlari. 90 yok ama :)
bunu denemiştim ve gerçekten simgeler doğru bunun bir matematiksel anlamı vardır ?
:P
  • Author
Bunu bilmeyen çok az sayıdadır heralde. insanları bununla az süründürmedim arkamdan noolur açıklamasını söyle diye. :P :rolleyes: B) B)
daha önce foruma konulmuştu.

Hatta ben koymuştum :P
Bu sistem 9`a bölünebilme kuralına dayanmaktadır ;)
lol 1 tanesini bile bilemedi :D sihirliymiş peeeh papucumun sihiri :P hee refresh koymak lazımmış tabi :P ama mantığı basit

Edited by Isandor

• Author
yukarıda söylenen gibi yapıcaksın. elbette sihir yok sadece adı sihirli küre ve elbette bir formülü var. sen yanlış yapıyosun.
[quote name='Isandor' post='70160' date='Oct 28 2006, 07:25 PM']
lol 1 tanesini bile bilemedi :D sihirliymiş peeeh papucumun sihiri :P hee refresh koymak lazımmış tabi :P ama mantığı basit
[/quote]
Matematik kuralına karşı gelen adamın maceraları! :lol:

Sen yanlış yapıyorsundur, kurala göre yaparsan doğru çıkmama şansı hiç yok.
  • Author
[quote name='Shevarash' post='70177' date='Oct 28 2006, 07:52 PM']
Matematik kuralına karşı gelen adamın maceraları! :lol:

Sen yanlış yapıyorsundur, kurala göre yaparsan doğru çıkmama şansı hiç yok.
[/quote]

Tebrikler :rolleyes:
yok yav refresh atmayınca simgeler aynı görünüyo ama basınca degişen simgelere göre cevap veriyo farkettim zaten %100 çıkçağını :)
[quote name='bloodbath' post='70129' date='Oct 28 2006, 06:12 PM']
aynen öyle söyledigim numaralara bakin 0 9 18 27 .... şeklinde devam ediyor :) yani 0 ve 9 un katlari. 90 yok ama :)
[/quote]
sen bu isi biliyosun blood /apploud :rolleyes: