Jump to content
Posted
Biz Efsane geri döndü diyelim :)

gerisini kendiniz inceleyin

[url="http://www.blizzard.com/diablo3/"]http://www.blizzard.com/diablo3/[/url]
  • Replies 80
  • Views 21.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

bakalım daha dc paladinlerin tipinide görmedik acaba skilleri nasıl olucak barbar yardırmış ama wicth doctordan iyi sanırım :)
Bence fazla bir sistem istemeyecek sonucta Bl@zzard. Starcraft Diablo Warcraft hangileri yuksek sistem istedi ki...
Bir an önce gelir işallah :)
Diablo 3 sırasını beklesin once starcraft 2 war !
1deki atmosferi 2ye taşımadıkları için 2yi hiçbi zaman 1 kadar sevmemiştim, buda 2nin 3D hali olmuş...
diablo 2 ile diablo 3 arasındaki sürede WoW ilede neşe bulduk biraz..artık WoW devri bitmiş Diablo devri başlamıştır tabi çıkana kadar WoW kankam hala :)
[quote name='Canbass' post='205823' date='Jun 30 2008, 18:28 PM']1deki atmosferi 2ye taşımadıkları için 2yi hiçbi zaman 1 kadar sevmemiştim, buda 2nin 3D hali olmuş...[/quote]

Ne atmosferi Neo, diablo 1 de soluduğun şeyin oksijen olduğunu mu sanıyosun. 2 dk muhalefet olma cillop gibi olmuş işte. GEBERDİRİM ! :ag:
Oyunun (aslında oyun demeye dilim warmıor ama :lol: )online mı yoksa d2 deki gibi battle.net destegiyle mi cıkıcagını bilen biri warmı? Siteye baktım ama bi içerik goremedim bununla ilgili. birde karakterler d2 den farklı olucak sanrm. su an için acıklanan bildigim kadarı ile barbarian ve witch doctor. bunun dışında herhangi bi class ın gelecegi hakkında bilgisi olan warmı? (baska oyun haber siteleri vs. den) Bilgisi olan arkadaslar bizide aydınlatabilir mi? :)
Toplam 5 karakter olacagini biliyorum...
vallaha paladin koyacaklarına eminim :D çünkü en çok sevilen class :P
[quote name='Sacreneous' post='206351' date='Jul 5 2008, 17:34 PM']Ayrıca toplam 5 sınıfın cinsiyetleride olcak.[/quote]

Bayıldım :fv:
[quote name='Diabolic' post='206399' date='Jul 6 2008, 12:49 PM']Erkek Amazon.[/quote]
Kesin gaydir :P
ama tabi kimsenin cinsel tercihi bizi ilgilendirmez ;)
  • 2 weeks later...
Emrahla geçen aylarda görüştüğümde ben geldiğimde Diablo3 atarız demiştim ( Askerdeyim ya hani :) ) Bl@zzard bir hafta geçmedi D3 duyurusu yaptı. Benimi duydu yoksa önceden planları mı buydu bilemiyorum :) . Neyse , Game demosunu izledim açıkçası pek tatmin olmadım. Ama Bl@zzard bu , oyunu tamamladıklarında tatmin edeceklerdir. Game videosu zaten artworklardan yapılan bir slayt gösterisi adeta. Tabiki videosu henuz hazır olamamasına rağmen yinede iyi.
işin gerçeği şuki bunca zaman bir diablo hayranı olarak Diablo3 u bekleyip durduk. Hatta diablo 3 çıkarsa kesin orjinalini alicaz diye yeminler ettik, sadece diablo3 ün duyurusunu gördüm ve yetti. isterse oyun hiç iyi olmassın biz verdiğimiz yemini yerine getirelim :rolleyes:

Uzun bir aradan sonra Selamlar Diablocularımbenim Az kaldı geliyorum :D