Jump to content
Posted
Biri yardım edebilri mi kaç gündür uğraşıyorum yapmak için questlere yeniden başlamak ta mümkün değil yeni karakter de açamıcam şuan biri yardım etsin lütfen...
Deep Cover questinde verilen 2 itemi de aldım ama ne cüce kesitm ne kimseyi pickpocketledim ağaç altındaki dwarf bana saldırıor neapıcam yardım edn...
Sonuçta poisonsuz rogue rogue deildir =/

Edited by TheMyth

Featured Replies

• Author
Hadi ama ya kimse bişey söylemeyecek mi foruma takılmıyorum diye veya mesaj ayazıp takip etmiyorum diye cevaplamak istemiyorsanız yaklaşık 1 senedir bu siteye üyeyim...
  • 1 month later...
Az evvel q yu yapmaya çalıştım daha önce bi kaç kere yapmış olduğum halde yapamadım.Ya eskiden bozuktu yada şimdi bozuk.Bilemedim :D Aynı yardımdan bende rica edeceğim :D
questi iyi oku oraya kadar dogru olsada npc sana saldırmamsı icin bişi yapman gerekiyor bak bknz hatalar bolumune yazdım.... zaten quest calışmıyor.....
Ooo Sorun NPC nin saldırıyor olması değil onu hallediyoruz sana verilen item var ya "Flare Gun" onu NPC nin orda 2 kere ateşle ama ağacın altında iken sonra selamlaş /salute komutu ile.Questin o ayağını yaparsın böylece.Sonrası sorunlu yani npc ile tokalaşmak deil...
Sonuçta bu roguenin poi q su yapılmıyor.Yani iyi okumakla falan hiç ama hiç alakası yok senin yazdığın ise q nun yapılmadığını söylüyor neyin çabas bu anlamdım bozuk işte lanet olasıca görev.Ve bozuk olan görevin olmasıda lanet rogun "Horde için" lanet q yu yapamaması ve poisiz warrior gibi dolaşmasına sebep oluyor tmm stun falan ama yani bi yere kadar öküz gibi speli var mobun bizim bi mind numbingimiz bile yok...

Edited by hermes