Jump to content

Featured Replies

WQW hesabım acılmadı orjinal hesabıma el koyuldu :P canım sıkılıyor o yuzden uyuyamıyorum
Bıraksalar 12 saat uyurum valla uyuyamadığım olmaz. Anca aşırı sıcak, soğuk, sivrisinek ya da kırık bir kalp belki...
  • Author
[quote name='Pun©tualazrael' post='71902' date='Nov 2 2006, 05:07 PM']
Bıraksalar 12 saat uyurum valla uyuyamadığım olmaz. Anca aşırı sıcak, soğuk, sivrisinek ya da kırık bir kalp belki...
[/quote]

Başın ağrımaz mı :blink: Ben hayatta o kadar uyuyamam... En fazla 8 saat uyumuşumdur. O da zorla.
6 saat genelde uyuyorum 8 saati gectiignde her tarafım tutulmus oluyor ve basım feci sekilde agrıyor
Çok fazla asla uyuyamam ve en ufak bir seste, odaya girilmede uyanırım ama uyurken zorlanmıyorum, genelde yorgun olduğum için sanırım :(
ya ders çalışmaktan yada pc oynamaktan uyuyamam :mellow:
PC ile ugrasmaktan...

18 saatle uyuma dalinda da rekor kirdim sanirim :P

uyku duzeni bozuldu mu mide yanmalari, bas agrisi vs vs fena...
saat oglen 3 gece 3 iş olunca insan uyuyamıyor haliyle :)
Bir bilsem çözüm bulacamda yok işte ne yapayım :( Bulamıyorum neden uyuyamadığımı...
normalde yatabilecegim her yerde cok rahat uyurum(halı üstünde,parklardaki banklarda,cimlerde,plajda vs vs) ve rahatsız eden olmazsa 13 saat rahat uyuyabilirim. :)